Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Herşeyin  :)

Benim kadar berbat kesmediğin belli :)...

Sana bir soru :

Almanyada işte birisinin saçını dediğin gibi kesince  işte dükkana tazminat açabiliyormu? TÜrkiyede olsa  Bunun modeli böyle denilip müşteri kibarca kovulur :)

gece

Burda her sey sorun olabilir ama, bu isi cok iyi yapan görmedim burda yetisen nesilde.
Türkiyede kücük yasta baslanir meslege  ve calisarak ögrenirsin .
Burdaysa kagit üstünde yada manken üzerinde ögreniyorlar tecrübe sifir yani.
öyle bir olayla karsilasan arkadasim olmadi. Ya zaten Bir garip Kuaför`lük sektörü.
Yani  Bu meslegi en iyi ;bana göre tabi , Türkler  yapiyor italyan tanidigim bir kuaför var oda ayni  fitil oluyor insan yarim saat`de
bir sac kesilirmi ya
ama öyle .he he he he ;)

jentzsch

Itiraf ediyorum.. Forumda jentzsch'e yani kendime tesekkür etmek istiyorum ama yapamiyorum..  :-\

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 03, 2008, 02:55:25 ÖÖ
Burda her sey sorun olabilir ama, bu isi cok iyi yapan görmedim burda yetisen nesilde.
öyle bir olayla karsilasan arkadasim olmadi. Ya zaten Bir garip Kuaför`lük sektörü.
Yani  Bu meslegi en iyi ;bana göre tabi , Türkler  yapiyor italyan tanidigim bir kuaför var oda ayni  fitil oluyor insan yarim saat`de
bir sac kesilirmi ya
ama öyle .he he he he ;)

Tamam.Bence saç kesme işi bir sanattır.. Sanatçı olarak görüyorum ben sizi..  Sonuçta bir eser çıkıyor ortaya...

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 03, 2008, 03:10:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 03, 2008, 02:55:25 ÖÖ
bir sac kesilirmi ya
ama öyle .he he he he ;)

Tamam.Bence saç kesme işi bir sanattır.. Sanatçı olarak görüyorum ben sizi..  Sonuçta bir eser çıkıyor ortaya...

Itiraf ediyorum;
Yillar ,yillar önce  ayni sözü  bende kullanmistim baska bir arkadsim icin .Gercekten cok iyi bir Kuaför`dü
ah ah özlemisim valla  ::)

Sparta

Bende itiraf ediyorum.. Çok uykum geldi..

Aufwiedersehen .. :)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 03, 2008, 03:16:54 ÖÖ
Bende itiraf ediyorum.. Çok uykum geldi..

Aufwiedersehen .. :)

wiedersehen :)

burcukafadar

bunca saç muhabbetinin üstüne bende itiraf ediyorum...
3 yaşlarımdayken bende kendi saçımı kendim kesermişim. ama hiç hatırlamıyorum...
annemde beni kuaföre götürürmüş, düzeltsinler diye, kuaförde; o zaten yapıcağını yapmış biz bu saçı düzeltemeyiz, dermiş ;D
hatta resmim bile var, önde yamuk bir kahkül ;D

burcukafadar

bişi daha itiraf ediim...
ben her sabah bizim burdaki güvercinlere ekmek veriyordum camdan...
bu her sabahlara zamanla her öğlen ve her akşamlarda eklenmeye başladı.
kuşlar gizli bir barikatmı kurdu naptı bilemem ama zamanla, nezaman cama çıksam, geliyorlar yaaa. nerden görüyorlar beni anlamadım gitti, bende kıyamıyorum hiçbirine, her defasında tekrardan ekmek, buğday falan veriyorum.
ama bu iş haddini aşmış duruma geldi;
benim ilk ekmek verdiğim kuşların çokmu akrabası vardı ne, bir cama çıkıyorum bizim camın orası  Sultan Ahmetteki kuş manzarasına dönüyor yaaa...
heryanımda kuş...
yakında cama vurup ekmek istemeye başlıycaklar valla ;D

emosh

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 01, 2008, 09:56:33 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 01, 2008, 09:33:20 ÖS
itiraf ediyorum bugun ikiye iki yaptığımız maçta tamer ve zeynebin önünde kocaman bi steps yaptım ama farketmedilerrrrr bende sölemedim maç bitince söledim:S :(

Itiraf ediyorum emoshu cok merak ediyorum.  ;D

Arkadaslarina gercegi söyleyince... ne dediler peki ?  :D

ben de seni çok mrk ediyrm esma abla :D bi de söleyince şaşırdılar :D ;D hadi yaaa falan dediler nası görmedik falan sonrada lafı çevirdiler :D sen yapmazsın diye düşünüyoduk bakma gereği duymadık ondan şüphelenmedik falan dediler :D ;D güldüler

Aşil

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 03, 2008, 06:08:19 ÖS
bişi daha itiraf ediim...
ben her sabah bizim burdaki güvercinlere ekmek veriyordum camdan...
bu her sabahlara zamanla her öğlen ve her akşamlarda eklenmeye başladı.
kuşlar gizli bir barikatmı kurdu naptı bilemem ama zamanla, nezaman cama çıksam, geliyorlar yaaa. nerden görüyorlar beni anlamadım gitti, bende kıyamıyorum hiçbirine, her defasında tekrardan ekmek, buğday falan veriyorum.
ama bu iş haddini aşmış duruma geldi;
benim ilk ekmek verdiğim kuşların çokmu akrabası vardı ne, bir cama çıkıyorum bizim camın orası  Sultan Ahmetteki kuş manzarasına dönüyor yaaa...
heryanımda kuş...
yakında cama vurup ekmek istemeye başlıycaklar valla ;D

ee boşuna dememişler yüz verdik astarını istiyor diye.  :Dolsun sen yınede ver iyidir.

burcukafadar

öyle valla.. astarını istiyorlar..
ama öyle tatlılar ki kıyamıyorum  zaten hiçbirine :D

Sparta

Balkona bir kedi koy..  Bir tane bile kalmaz .. :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 03, 2008, 08:18:45 ÖS
Balkona bir kedi koy..  Bir tane bile kalmaz .. :)
:) :) balkonu kapattık, o yüzden camın mermerine koyuyorum.
biraz korkutuyorlar beni üstüme üstüme uçuyorlar ama olsun seviyorum ben onları:)

Sparta

Cama kedi Resmi yapıştır..

Konuyu katletmemek için bir itiraf yazayım.. :)

20 yıl kadar önce dedemlerin Kamyonu vardı.. Evleri bayırdaydı.. Benim yaramaz kuzenim ve ben  çocukken  giridk içine işte sağını solunu kurcalamaya başladık. :)

Rastgele sağını solunu kurcaladık.Birden hareket etmeye başladı.. Vee 15 metrelik köprüden aşağı uçtuk.. Bize hiçbirşey olmadı... Hemen kaçtık :)

Hala kamyonun  sebepsiz yere nasıl düştüğünü anlamakta zorluk çekiyorlar.. Kuzenim ile aramızdaki en büyük sır bu :)
  Ama işte kaderden kaçılmaz derler. 2 hafta sonra kuzenim aynı köprüden bisiklet ile uçtu. Kaburgaları kırıldı. Bisikletin tekerlekleri yumurta gibi olmuştu :)

Aşil

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 03, 2008, 08:29:20 ÖS

20 yıl kadar önce dedemlerin Kamyonu vardı.. Evleri bayırdaydı.. Benim yaramaz kuzenim ve ben  çocukken  giridk içine işte sağını solunu kurcalamaya başladık. :)

Rastgele sağını solunu kurcaladık.Birden hareket etmeye başladı.. Vee 15 metrelik köprüden aşağı uçtuk.. Bize hiçbirşey olmadı... Hemen kaçtık :)

Hala kamyonun  sebepsiz yere nasıl düştüğünü anlamakta zorluk çekiyorlar.. Kuzenim ile aramızdaki en büyük sır bu :)
  Ama işte kaderden kaçılmaz derler. 2 hafta sonra kuzenim aynı köprüden bisiklet ile uçtu. Kaburgaları kırıldı. Bisikletin tekerlekleri yumurta gibi olmuştu :)

sevgili sparta dikkat et kendine kardeşim .....bisiklete falan binme  bu aralar:D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 03, 2008, 08:29:20 ÖS

sparta ama dikkat et. bak 20 senenin acısı zamanla çıkıyor valla  :)
bak kuzenin köprüden uçmuş, senede aman deyim biyerlere toslama  ;D  ;D  ;D