Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 12:16:33 ÖÖ
korkarım bende tıpkı senin gibi profesörlük yolunda kalacam sparta ;D

Doktora da fena sayılmaz.. Genç yaşta profosör olunca ,yaşlı hissettiriyor kendini :D

a_ysche

yok ben beceremem doktora falan, elime yüzüme bulaştırmadan bi mezun olsam bana yeter de artar..bu tembellikle bu kadarı fazla bile ;D  ;D

Sparta

Senin mezuniyette benim Rafaellolara döndü desene :D

Hahahaha

( Rafalello sözü veripte tutmayan arkadaşlara duyurulur )  :)

a_ysche

gece gece çikolatadan bahsetme sparta ya,şimdi nerden bulacam bn çikolatayı bak canım istedi :-\

sesini duyan yok bu arada,söz veren kimse görünmüyo buralarda :D

Sparta

Milli maçın heyecanı hala sürüyor sanırım :D Maçtan beri fazla gelen yok :D
Neyse olan rafaellolara oldu.

çikolata dedin uykum geldi. Belki Rüyamda görürüm .. hadi iyi geceler... :D

a_ysche

anca rüyanda zaten bu gidişle ;D ;D

hadi sana da iyi geceler..

3,14

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 22, 2008, 12:48:33 ÖÖ

Milli maçın heyecanı hala sürüyor sanırım :D Maçtan beri fazla gelen yok :D
Neyse olan rafaellolara oldu.

çikolata dedin uykum geldi. Belki Rüyamda görürüm .. hadi iyi geceler... :D

Sana daha rafaello gelmedi mi sparta ya???? ya gecen bir müsteri almisti benim aklima sen geldin ya :D :D

Sparta

Uykum açıldı birden... Müşteri mi ? Rafaello mu? Yoksa.. yoksa... Nayır nolamaz. Siz rafaello bölge bayisinde mi çalışıyorsunuz?

Bügünden sonra en iyi arkadaşımsın :D

3,14

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 22, 2008, 01:04:00 ÖÖ
Uykum açıldı birden... Müşteri mi ? Rafaello mu? Yoksa.. yoksa... Nayır nolamaz. Siz rafaello bölge bayisinde mi çalışıyorsunuz?

Bügünden sonra en iyi arkadaşımsın :D

Yok Penny'de calisiyorum.. :D :D Koli koli rafaello var depoda... :D :D

Sparta

Hemde koli koli var haaaa ?
Ocean 11 i izledin mi ?  Benim aklmıa gelen seninde aklına geliyor mu ?   :D  :D :D

3,14

Alıntı yapılan: Sparta - Haziran 22, 2008, 01:11:35 ÖÖ
Hemde koli koli var haaaa ?
Ocean 11 i izledin mi ?  Benim aklmıa gelen seninde aklına geliyor mu ?   :D  :D :D

Yok ben izlemedim.. :D O yüzden senin düsündügün benim aklime gelmiyor.. :D Neymis bakalim?? :)

a_ysche

ya itirafta bulunmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor  ;D  ;D  ;D

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 02:04:37 ÖÖ

bunu söyleyerek zaten bir itirafta bulunmuşş oldun a_ysche:)

3,14

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 02:04:37 ÖÖ

Ben de itiraf etmek istiyorum ki Almanlari yenersek o gece sabaha kadar kutlayacagim bu zaferi! :D :D :D 

özlem_özlem

sımdı okudumda arkadaslar esımle evlendıkten sonra gun saymaya basladık ve tam 130 gun vardı nası gececek nası yapıcas nası dayanıcas derken almancaxsa yazmısım demın okudum 79 gunumuz kaldı dıye soyle bı dusundumde zaman gecıyomus her ne kadar gecen zaman zor olsada ve sımdı ıtıraf edıyorum mutlulukla:) esımın yanıma gelmesıne tam 25 gun kaldı ve dugunumuzede 36 gun kaldı

nası gectı zaman nası aktı gunler aylar aklım almıyo bazen kurs  sınav derken gectı sımdıde vıze termını beklıyouz temmuz 1 e hayırlısı olsun ve esımle sag salım kavusalım ınsAllah:)
umarım hersey herkesın ıstedıgı gıbı olur ve klişe olacak ama sevenler kavuşsun yaaa :D 

ıtıraf etmek sızlerle paylasmak ıstedım arkadaslar...

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 24, 2008, 10:47:06 ÖS
sımdı okudumda arkadaslar esımle evlendıkten sonra gun saymaya basladık ve tam 130 gun vardı nası gececek nası yapıcas nası dayanıcas derken almancaxsa yazmısım demın okudum 79 gunumuz kaldı dıye soyle bı dusundumde zaman gecıyomus her ne kadar gecen zaman zor olsada ve sımdı ıtıraf edıyorum mutlulukla:) esımın yanıma gelmesıne tam 25 gun kaldı ve dugunumuzede 36 gun kaldı

nası gectı zaman nası aktı gunler aylar aklım almıyo bazen kurs  sınav derken gectı sımdıde vıze termını beklıyouz temmuz 1 e hayırlısı olsun ve esımle sag salım kavusalım ınsAllah:)
umarım hersey herkesın ıstedıgı gıbı olur ve klişe olacak ama sevenler kavuşsun yaaa :D 

eminimki dualarına yürekten amin diliyordur okuyan arkadaşlar..bende onlardan briyim rabbim kolaylaştır zorlaştırma ,başladığımız bu işi hayır ile tamamla ..amiin ,aminn ,aminn...

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 27, 2008, 11:42:10 ÖÖ
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 24, 2008, 10:47:06 ÖS

eminimki dualarına yürekten amin diliyordur okuyan arkadaşlar..bende onlardan briyim rabbim kolaylaştır zorlaştırma ,başladığımız bu işi hayır ile tamamla ..amiin ,aminn ,aminn...

Arkadaslar  sizin adiniza Almancax sakinleri adina  bende  AMINNNN diyorummm  :D