Kadın Zekası...

Başlatan yücel, Nisan 10, 2008, 12:11:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Evlilikte erkeğin sözü geçer.. Geçmeli... Eski köye yeni adet getirmeyin yaw ... :)

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 04:38:43 ÖS
Evlilikte erkeğin sözü geçer.. Geçmeli... Eski köye yeni adet getirmeyin yaw ... :)

Bu herzaman böyleydi ve herzaman böyle kalacak .
Yani benim yazdiklarim.

Disi sizi yakar , ici beni gibi birsey ...  ;D

Sparta

Sen öyle san Esma...
Eskiden hiç böyle değildi.. Son zamanlarda böyle bir moda başladı... Sanırım gelecekte böyle olacağa benziyor. Kanımın son damlasına kadar evde benim sözüm geçecek :):)::):)

burcukafadar

neden evde erkeklerin sözü geçmelidir hiç anlamam. sanki o evde tek başlarına yaşıyorlar. kadının sözüde geçmeli.

Sparta

Kadınların sözü geçmeyecek dediysek hiç geçmeyecek değil ya...

Mutfakta yemek yapma konusunda , banyoda çamaşır yıkama konusunda, Dİğer odalarda Temizlik konusunda Tabiki bayanların sözleri geçerli olmalı...  :angel:

:):):)

jentzsch

Sparta sen Claudia'yi elinden kacirmamaya bak.Bu gidisle evde kalcan.. :-\

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 04:43:08 ÖS
Sen öyle san Esma...
Eskiden hiç böyle değildi.. Son zamanlarda böyle bir moda başladı... Sanırım gelecekte böyle olacağa benziyor. Kanımın son damlasına kadar evde benim sözüm geçecek :):)::):)

Evlendikten  sora görüsürüz ... hadi sana kolay gele.  ;)
Ama buraya gercekleri yazacan , yalan söylemek yoook ...  ;D

Light erkege almanca da Pantoffel derler ..

Pantoffelin gercek anlami terlik  ::) ... neden böyle dediklerini bende anlamadim dogrusu ....  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 04:50:08 ÖS

Mutfakta yemek yapma konusunda , banyoda çamaşır yıkama konusunda, Dİğer odalarda Temizlik konusunda Tabiki bayanların sözleri geçerli olmalı...  :angel:

Allah senin eşine sabır versin, nediyim. ne yazıkki senin gibi düşünen erkekler var hala...

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 13, 2008, 04:55:55 ÖS
Sparta sen Claudia'yi elinden kacirmamaya bak.Bu gidisle evde kalcan.. :-\

Evde kalmak mı?  Hahhahaha dur bir sözlüğe bakayım ..Evde kalmak ne demekmiş... Ben işten eve gelirken kızlar camlarda beni bekliyor. Gittiğim yerlerde kızlar sağa sola çarpıyor... elimi sallasam 60 ı :)
   Hem evlenmek isteyen kim.. Başına dert... Dırdır dinlemek için mi evleneceğim?

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 13, 2008, 05:03:01 ÖS

Allah senin eşine sabır versin, nediyim. ne yazıkki senin gibi düşünen erkekler var hala...

Halaaa var.. Ve olacakta... Evde söz erkeğin olacak bu kadar... Konu kapanmıştır.. :)

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 05:06:51 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 13, 2008, 05:03:01 ÖS

Halaaa var.. Ve olacakta... Evde söz erkeğin olacak bu kadar... Konu kapanmıştır.. :)
#

Vaaaaaaaaaaay  Forumda ne Tas firin üyelerimiz varmisda haberimiz yok .  ;D
Sizinle gurur duyuyorum !!!  ;D

Sparta

İlk gurur duyan sen değilsin :) :):)
Bende senle gurur duyuyorum...

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 05:13:15 ÖS
  İlk gurur duyan sen değilsin :) :):)
Bende senle gurur duyuyorum...

Duy bakalim ...  ;D
Seninle gurur duydugum icinmi gurur duyuyorsun yoksa ?  ;D