Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 17, 2008, 01:37:20 ÖÖ
Ben degil tabiiki ama esimi aradim secenekler icinde ve buldum. Bayan ''patron''. 

Bu esim :   tickoff:)

Buda ben :  offoff:) 

Yani ...... Bayan 'Patron'

şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"  :haha:
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Grin
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...

;D ;D

Ne güzel iste daha ne istiyorsun ... cok eglenceli bir evliligin olacak .
Bak hep dogrulari söylüyorlarmis ....  :)

MuhaяяeM

Alıntı Yapşunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" 

Al sana boks maçına davetiye  :zopa:   :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 17, 2008, 01:47:16 ÖÖ

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 17, 2008, 01:47:16 ÖÖ

Ya bende en cok bu cümleye güldüm .

Arkadaslar sizce böyle kadinlar gercekten varmidir.  kur;)

(var var bende öyleyim dermisim )  :zopa:

_VeRa_

Hiç düşündünüz mü ev hanımları ne yapar ::)...Buyrun:

Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş.Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış.

Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış.

Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş.Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur

sehpanın üzerine devrilmiş.Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun

üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş.

Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış.Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı

bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş.Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş

Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş. Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya

da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış.Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken

bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:'Her zaman ki gibi! ' Ardından şaşkınlıkla sormuş:'

Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek ' Sen hergün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin

'Evet'

'Güzel... Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım.' 8)

kop:) kop:)

SEVGI-40

fevziş

süpermiş buda evde oturuyonuz ne iş görüyonuz diyenlre duyurulur heralde paylaşım iin sağol dance:)

jentzsch

Yine her zamanki gibi abartiyorlar herseyi..Asagida yazilanlari 2 saat icinde yapabilirim.Yani bunun gibi 4 ev isi yaparsaniz anca bize yetisirsiniz calisma konusunda.Hic abartmayin bu ev islerini. Kolay gelsin... cofe:)   ;D

SEVGI-40

her isin kendine göre bi zorlugu vardir timur abi hem günümüzde kadinlar hem calisyo hem ev isi hem cocuk bakiyo siz  kadinlarin yarisi cikamassiniz kabu edin
oh sabah isinie gidiyonuz aksam geliyonuz ymek hazir ayaklari daya otur kadinlarin isi herkes uyuyna kadar bitmiyo bikere >:( >:(

SELİN

erkek olsaydım diyorum bazen ama şükrediyorum tabiki halime siz erkekler ne anlarsınız kadınların evde 24 saat ne çektiğini hazır yemek temiz ev ohhh süper yan gel yat varmı böyle bişey kadın olmadan anlayamazsınız.bedavadan söylemesi kolaydı tabiii. :zopa: :zopa: :zopa: tickoff:)

jentzsch

Ya arkadaslar..Ben zamaninda hem okuyordum,hem calisiyordum hemde ev isi yapyordum.Iclerinden en kolayi ve en zevklisi ev isleriydi.Bosuna abartmayin. ;)

SELİN

mübalağa yok olamazda zaten kardeşim sizin yaptığınız ev işinden ne olurki.inandığım tek şey varki,dünyanın en zor mesleği ev hanımı olmak bu fikrimi kimse değiştiremez
tickoff:)

jentzsch

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 18, 2008, 01:36:40 ÖÖ
mübalağa yok olamazda zaten kardeşim sizin yaptığınız ev işinden ne olurki.inandığım tek şey varki,dünyanın en zor mesleği ev hanımı olmak bu fikrimi kimse değiştiremez
tickoff:)
Benim fikrimide..  cofe:)

SELİN

evlimisin bilmiyorum kardeşim ama eşin olduğu zaman anlarsın gerçi eşinin olmasınada gerek yok bizim canımız annelerimiz göz önünde.herkesin düşüncesine saygımız vardır.eyvAllah hayırlı geceler

jentzsch

Allah evdekilerede,disardakilerede kolaylik versin.Sanada hayirli geceler..

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 18, 2008, 01:58:51 ÖÖ
Allah evdekilerede,disardakilerede kolaylik versin.Sanada hayirli geceler..

Aminnnn.....  kur;) :haha:

Kasus

Bu yok ben yaptim, yok ben daha cok yaptim. Yok ben daha cok yoruluyorum,,,,v.s. kavgasi hep sürer gider. Hayatinizi 24 saat kaydedin yinede inanmazlar.  :zopa: Bu lazim bu   :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: Kasus - Eylül 23, 2008, 12:36:22 ÖÖ
Bu yok ben yaptim, yok ben daha cok yaptim. Yok ben daha cok yoruluyorum,,,,v.s. kavgasi hep sürer gider. Hayatinizi 24 saat kaydedin yinede inanmazlar.  :zopa: Bu lazim bu   :haha:

Kasusa aynennnn katiliyorum .
Cok dogru söylüyorsun bu  :zopa:  lazim bu  :zopa:     :haha: