Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SELİN

siz erkeklere o lazım o  tickoff:) tickoff:) tickoff:)
:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: şaka tabiki ama her iki tarafta yoruluyor kızdığım tek şey erkeklerin ev hanımlığını çok basit bişey olarak görmeleri

jentzsch

Cocuklu bir ev kadinina lafim yok ama diger bayanlar su olayi artik abartmayin artik.. tickoff:)

SELİN

je
Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 23, 2008, 01:08:06 ÖÖ
Cocuklu bir ev kadinina lafim yok ama diger bayanlar su olayi artik abartmayin artik.. tickoff:)
abartı yok jentzch kardeşim sadece kadın olsaydınız diyorum başkada birşey demiyorum

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 18, 2008, 12:18:27 ÖÖ
Yine her zamanki gibi abartiyorlar herseyi..Asagida yazilanlari 2 saat icinde yapabilirim.Yani bunun gibi 4 ev isi yaparsaniz anca bize yetisirsiniz calisma konusunda.Hic abartmayin bu ev islerini. Kolay gelsin... cofe:)   ;D

:zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

eminmisin ...

esma 41

. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRşEY"
ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın."

--."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?"
ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" :zopa:

--. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM"
ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır. ;D

--. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER"
ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" :haha:

--. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN"
ÇEVİRİSİ: "şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!" :zopa:

-- "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM." :zopa:
ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" :haha:

-- "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN"
ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum,bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum" :zopa:

--ENDİşELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK"
ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi   :haha: bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" :haha:

-- "HANİ NEREYE DÜşTÜ?? BULAMIYORUM İşTE!!"
ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul"

-- "YİNE NE YAPTIM????"
ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" :haha:

-- "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM"
ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" hiihi:)

-- "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAşKASINI SEVEMEM"
ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" :zopa:

-- "MUHTEşEM GÖRÜNÜYORSUN"
ÇEVİRİSİ: "Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" ;D

-- "SAKİN OL KAYBOLMUş FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM"
ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak  :haha: :haha:

bence yazilanlar %100 dogru ....ya .. siz ne dersiniz :haha:

fevziş

sana katılıyorum eşim izne geldiği zamanlarda bu sözlerin hemen hemen hepsini duyudum ya:) yaril:)

esma 41

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 23, 2008, 11:31:21 ÖS
sana katılıyorum eşim izne geldiği zamanlarda bu sözlerin hemen hemen hepsini duyudum ya:) yaril:)

:haha: :haha:  En cok hangisini ?  ;D

fevziş

yemeğe yardım edyimmi ama sürekli yardım edyimde çabuk hazır olsun der kop:)
elektrik süpügesini şöyle der gel yanıma otur biraz çok yoruldun der :haha:
seni duydum ama geride 5 dk sonra ne demiştin aşkım der funny:)
kıyafet te ise göz ucuyla bakar genelde acil gidilecek olan yerleri son dkhaber verir ve göz ucuyla bakar olmuş hadi çıkıyoruz der yaril:)

ahmetpamuk

hanımlar o kadar da degıl ya bence hehe

fevziş

benim eşim bu yazdıklarımı yapıyor abartı değil ahmetpamuk offoff:) yaril:)

esma 41

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 23, 2008, 11:41:29 ÖS
yemeğe yardım edyimmi ama sürekli yardım edyimde çabuk hazır olsun der kop:)
elektrik süpügesini şöyle der gel yanıma otur biraz çok yoruldun der :haha:
seni duydum ama geride 5 dk sonra ne demiştin aşkım der funny:)
kıyafet te ise göz ucuyla bakar genelde acil gidilecek olan yerleri son dkhaber verir ve göz ucuyla bakar olmuş hadi çıkıyoruz der yaril:)

Ahhh bu erkekler yokmu ...  :zopa:  :haha:

SELİN_24

hani mağazaya girersiniz ve kendinize elbise bakarsınız ya değiştir değiştir yaparsınız beğenmediniz başka bir mağazaya bakalım dersiniz ya  oda olur bakalım der ama gel görki içinden size neler söylemektedir. alışveriş yaptığı zamanki tercümesi nasıl olur esma. bununda tercümesini yazarsan sevinirim

esma 41

ahmetpamuk

aslında dogruu soylemek gerekırse su''muhtesem gorusnuyosun elbısen cok guzel'' az kullandım desem yalan olur ;D

off yıne bak askımı hatırlattınız:( cok ozledım ya

SELİN_24

vahhhh yazık çokmu özledin  :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed: :embarassed:

fevziş

Alıntı yapılan: ahmetpamuk - Eylül 23, 2008, 11:50:40 ÖS
aslında dogruu soylemek gerekırse su''muhtesem gorusnuyosun elbısen cok guzel'' az kullandım desem yalan olur ;D

off yıne bak askımı hatırlattınız:( cok ozledım ya
Allah bolca sabır versin arkadaşım zor çok zor ayrı gayrı olmak

ahmetpamuk

hemde nasıl ya tam yarama bastınız ona dısarı cıkacaktık 3 kez elbıse degıstırdı her degıstırdıgınde wayy super olmus bu falan dedım onu hatırladım.off guleyım mı aglıyım mı bılmyıorumm :-\