Solakmisiniz yoksa saglakmisiniz ? Solaklar Hakkında Araştırma...

Başlatan esma 41, Temmuz 07, 2008, 02:01:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Solakmisiniz yoksa saglakmisiniz ?

solakmisiniz ?
14 (42.4%)
saglakmisiniz ?
19 (57.6%)

Toplam Oy Verenler: 27

jentzsch

Ben sag elimi kullaniyorum.Belki inanmayabilirsiniz ama ortaokuldan beri basladigim bir oyun bana güzel bir özellik katti.Artik sag elimle yoruldugum zaman sag elim kadar olmasada sol elimlede rahatlikla hizli ve güzel bir sekilde yazabiliyorum..
Benim sol elim normalde cok yeteneksizdir.Uzun yillar amatör,profesyonel basketbol oynadim ve hala sol elimle top sürmekte zorlaniyorum.Hatta süremiyorum.
Lafi suraya getirmek istiyorum.Azim ve uzun zaman calismayla bu yeteneksiz elimle yazi yazabiliyorsam bir saglak olarak solaklardan daha zeki oldugumu düsünüyorum.. ;D Bu isin esprisiydi tabiiki..  :P

Solak-saglak kardestir.Aksini söyleyen kallestir!  :P

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 11, 2008, 01:30:06 ÖÖ
Ben sag elimi kullaniyorum.Belki inanmayabilirsiniz ama ortaokuldan beri basladigim bir oyun bana güzel bir özellik katti.Artik sag elimle yoruldugum zaman sag elim kadar olmasada sol elimlede rahatlikla hizli ve güzel bir sekilde yazabiliyorum..
Benim sol elim normalde cok yeteneksizdir.Uzun yillar amatör,profesyonel basketbol oynadim ve hala sol elimle top sürmekte zorlaniyorum.Hatta süremiyorum.
Lafi suraya getirmek istiyorum.Azim ve uzun zaman calismayla bu yeteneksiz elimle yazi yazabiliyorsam bir saglak olarak solaklardan daha zeki oldugumu düsünüyorum.. ;D Bu isin esprisiydi tabiiki..  :P

Hahhaah  ;D  Koligemin yazdiklarina aynen katiliyorum.   ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 11, 2008, 01:47:16 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Temmuz 11, 2008, 01:30:06 ÖÖ

Hahhaah  ;D  Koligemin yazdiklarina aynen katiliyorum.   ;)
Bu arada sol elimin yeteneksiz oldugu ve hala top süremedigim konulari disindaki yazdiklarim tam bir palavraydi. ;D ;D ;D

Nerde bende o yetenek.Yani sol elimde nerdee..  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Temmuz 11, 2008, 01:11:20 ÖÖ
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 10, 2008, 06:35:28 ÖS
va ;Dlla ben sag elimle hic bise yapamiyorum catal bile tutamam

Arada sag elini kullanmak zekamiz/beynimiz  icin cok iyiymis ama. :)
Misal solaklar arada dislerini sag eliyle  , saglaklar da sol eliyle
fircalamasinda fayda varmis.
Zeka parlatici bir yöntemmis. ::)hadi ya bak bundan haberim yoktu denerim

onurserbetli

ninem 110 yasında hemde hiç bir elini kullanamıyor .... hehehehehe

3,14

--> Ben kafama esince sol elimle yazi yazarim... ;D

--> 110 yasinda mi?  :o

talay68

...mystery...

bende sağlağım sol elimide yazı yazmak hariç herşeyde rahatlıkla kullanırım   ::) ;D  :D

Alıntı yapılan: onurserbetli - Ağustos 29, 2008, 04:56:57 ÖS
ninem 110 yasında hemde hiç bir elini kullanamıyor .... hehehehehe

110 mu??  :o  :-\

gece

dielosch

ben sağlağım da hep küçükken en yakın arkadaşım etkine ( şimdi değişti tabi niye beliritiyorum birileri yine yanlış anlayıp olayı büyütmesin ( engel modundayım şu an ( gizem anlamadıysan hani belki unuttuysan almanca sözlüğe bak :D ) o da solaktı ve ben hep özenmiştim ciddne solak olanlar hep kabiliyetli oluyor valla :D teşekkürler ablacık :D

dielosch

benim babaannemin babası da 106 yaşında ölmüş..Birde arkadaşım dedesinin annesi yaşıyordu...Baya yaşlıydı.Geçen yıllarda kaybettik.Allah rahmet eylesin diyim tekrardan...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 07, 2008, 10:58:23 ÖS
ben sağlağım da hep küçükken en yakın arkadaşım etkine ( şimdi değişti tabi niye beliritiyorum birileri yine yanlış anlayıp olayı büyütmesin ( engel modundayım şu an ( gizem anlamadıysan hani belki unuttuysan almanca sözlüğe bak :D ) o da solaktı ve ben hep özenmiştim ciddne solak olanlar hep kabiliyetli oluyor valla :D teşekkürler ablacık :D
:haha: yanlış anlamadım merak etme ;D bunu sonra konuşuruz biz başka bişide sölicem ama.. :)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 07, 2008, 10:58:23 ÖSben sağlağım da hep küçükken en yakın arkadaşım etkine ( şimdi değişti tabi niye beliritiyorum birileri yine yanlış anlayıp olayı büyütmesin ( engel modundayım şu an ( gizem anlamadıysan hani belki unuttuysan almanca sözlüğe bak :D ) o da solaktı ve ben hep özenmiştim ciddne solak olanlar hep kabiliyetli oluyor valla :D teşekkürler ablacık :D

Aynen katiliyorum sana dielosch. ;D

zeytin

ben solağım.Ve küçüklüğümden beri asla sağ elimi kullanamam.şimdi ise aynı şekilde devam ediyoruz bir iş yapcağım zaman asla sağ elimi kullanamam

halecim

ben sağlakım ama bence solak olan arkadaşlar genelde çok zeki oluyolar..bütün eğitimim boyunca bizim sınıftaki zeki olan kişiler hep solaktı tickoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: halecim - Kasım 24, 2008, 08:09:28 ÖSben sağlakım ama bence solak olan arkadaşlar genelde çok zeki oluyolar..bütün eğitimim boyunca bizim sınıftaki zeki olan kişiler hep solaktı tickoff:)

:haha: bizimde en becerikliler yalnız şu var dı şimdi solaklıkla alakası yok ama zeki diyince takıldım şimdi çalışkan demiyorum zeki arkadaşların yazısı hep iğrneç olurdu minik kargacık burgacık ;D nerden daldım konuya  :haha:

zeytin

Valla ben solağım ama hiç zeki değilim.Öyle gözlüklü çalışkan öğrenciliğimde olmadı hiç.Hep düşünmüşümdür solaklar zeki insanlarsa ben de solağım ama ben niye zeki değilim  ??? diyee :haha: