Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: gece - Nisan 05, 2009, 10:42:47 ÖSBuldum Muharrem bey acsinnn  ;D
evet evet muharrem bey siz acik konuyu  :haha:

;D ;D ;D

ATAAN

Liderimiz ESMA 41 Burda Bir Oy Patlamasi Yasaniyor, Tek Basina Iktidar, Iste Budur Yanee Olay.
Sevgi, Hain Köfte Sen Banami Oy Verdin, Güzel  :zopa:  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 10:53:01 ÖSLiderimiz ESMA 41 Burda Bir Oy Patlamasi Yasaniyor, Tek Basina Iktidar, Iste Budur Yanee Olay.
Sevgi, Hain Köfte Sen Banami Oy Verdin, Güzel  :zopa:  :haha:
abi yok kim diyo ya ben sana fln oy vermedim  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Nisan 05, 2009, 10:53:53 ÖSabi yok kim diyo ya ben sana fln oy vermedim  :haha:
Tosba Kendin Itiraf Ettin Ya, Demekki Gelecek Secimde Seni Destekliyecegiz  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 10:55:45 ÖSTosba Kendin Itiraf Ettin Ya, Demekki Gelecek Secimde Seni Destekliyecegiz  :haha:
abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapma ya elini öpim yapma  :o :o

esma 41

Duyuru: Forumda yasanan bir ariza sebebiyle  Anketimizi maalesef sifirlamak zorundayiz.
Sayin esma 41 Koltuga oturamicak maalesef.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 05, 2009, 10:58:24 ÖSDuyuru: Forumda yasanan bir ariza sebebiyle  Anketimizi maalesef sifirlamak zorundayiz.

süper kuyruklu yalan  :haha: :haha:

MuhaяяeM

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 05, 2009, 10:58:24 ÖSDuyuru: Forumda yasanan bir ariza sebebiyle  Anketimizi maalesef sifirlamak zorundayiz.

Sifirlayin Liderimiz Ne Demek, Iki Günde Size %70 Oy Orani Garanti Ediyorum, Liderimiz ESMA 41 Yasasin Kral Yok Kralice  :haha:

esma 41

Admin Bey sizin Forumunuz yüzünden Kirmizi Koltuga oturamicam.
Su ankete bir Müdahale etseniz.  ;D

Oy patlamasi yasaniyormus burada.

MuhaяяeM

Server kaldıramıyor efendim, yapcek bişi yok  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 05, 2009, 11:02:10 ÖSAdmin Bey sizin Forumunuz yüzünden Kirmizi Koltuga oturamicam.
Su ankete bir Müdahale etseniz.  ;D

Oy patlamasi yasaniyormus burada.

:haha: :haha:

gece

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 11:01:34 ÖSSifirlayin Liderimiz Ne Demek, Iki Günde Size %70 Oy Orani Garanti Ediyorum, Liderimiz ESMA 41 Yasasin Kral Yok Kralice  :haha:

Arkadaslar birsey itiraf edeyim size.

Benim Kirmzi Koltuk fobim var.
Ne olacak simdi ?

Hem kimse bana Kirimizi Koltuga oturmayi kabul ediyor musunuz  sormadi ?  ;D

Hem Anktetin ipleri benim elimde , bilmem anlatabildimmi.  ;D

ATAAN

Van Minüs Van Minüs
Kirmizi Koltuk Krizi Yasamayalim Simdi  ;D