Schokolade ( çikolata sevenler buraya... )

Başlatan smc-403, Temmuz 15, 2008, 01:58:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:52:58 ÖSaynen ablacımm süper yaa ayyhh canım çekti yaa yapılırmı bu bana böyle uyuşuk bi insana  tickoff:)  :haha:

Siyahileri ben de severimm hatta çokk..Ama zenci demek aşağılamak gibi oluyor..Yani öyleymiş.Sİyahi demek en doğrusu..Tabi karşı tarafın düşündüğüne önem veriyosan..Vermiyosan ne dersen de kimse karışamaz.  ;D
halk içinde zenci deniliyo en azından burda..aşağılamak gibi bi amacında yoksa ki yok sorun yok... ;)

...mystery...

rafaello bu dimi?? ben yanlış bişey yemedim :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 06:35:29 ÖShalk içinde zenci deniliyo en azından burda..aşağılamak gibi bi amacında yoksa ki yok sorun yok... ;)

onlar öyle kabul ediyormuş zencinin ingilizce karşılığını canım.. ;)

...mystery...

onu bilemem ama ben burda Türkçe konuşuyorum... :)

mub@rek

zeytin

Benim çikolatada ayrımım yoktur.Hertürlü çikolatayı severek yerim. ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 07:02:25 ÖSrafaello bu dimi?? ben yanlış bişey yemedim :haha:

ben hiç ayırt etmem,yeterki yiyecek birşey olsun ,birde çikolata ve rafaello hiç dayanamam... :o :P ;D

gece

...mystery...

tamam o zaman ben doğru çikolata yemişim Rafaello diye.. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 02, 2009, 12:06:32 ÖSben hiç ayırt etmem,yeterki yiyecek birşey olsun ,birde çikolata ve rafaello hiç dayanamam...
aa ben bunu nasıl kaçırmışım... :haha: sen hiç yemek ayırt edermisin aaa... :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

...mystery...

NİLSENAM

...mystery...