oruç' luyken canınızın en çok istediği şey nedir ??

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 01, 2008, 04:54:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

bende yapmak istiyorum benimki can değilmi benimkide istedi ama nasıl yapacam yaw... ::) ::) ben yapamam yaw  :-\ :-\ en iyisi laç ını alayım ben süt yle idare edeyim... :P :P

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 02, 2008, 04:20:50 ÖS
bende yapmak istiyorum benimki can değilmi benimkide istedi ama nasıl yapacam yaw... ::) ::) ben yapamam yaw  :-\ :-\ en iyisi laç ını alayım ben süt yle idare edeyim... :P :P

yöresel yemeklere eklerim ben sen yapcak ol yeterki ;)

yakamozlu_gece

teşekkürler gece sen yinede ekle belki yaparım ben yaw ..... cofe:) cofe:)

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 02, 2008, 04:20:50 ÖS

google ye  sütlac yaz ,oradaki yazilanlarin aynisini yap ... bak ne güzelde bir sütlac ortaya cikacak.  ;D

Insan istedikten sora herseyi yapar .... azim ve istek olduktan sonra ... demi yakamozlu_gece ?  ;D

yakamozlu_gece

haklısın esma yalnız gece dediki ( fırında hemde dedi ) en iyisi gece bir tarif yapsın birde fırından yiyelim sütlacı bilmiyorum normalde fırında olmuyo sanırım sütlaç utanan:) utanan:)

gece

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 02, 2008, 04:29:05 ÖS
haklısın esma yalnız gece dediki ( fırında hemde dedi ) en iyisi gece bir tarif yapsın birde fırından yiyelim sütlacı bilmiyorum normalde fırında olmuyo sanırım sütlaç utanan:) utanan:)

Oluyor oluyor ,hemde mis gibi oluyor.  :)

yakamozlu_gece

canım çok istedi bu gece yapacağım bunu yalnız nişasta varmı evde annemle konuşayım yoksa alayım ;D inşAllah resimdeki giibi olur yaw  ::) ::)

gece

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 02, 2008, 04:36:49 ÖS
canım çok istedi bu gece yapacağım bunu yalnız nişasta varmı evde annemle konuşayım yoksa alayım ;D inşAllah resimdeki giibi olur yaw  ::) ::)

Olur olur afiyet olsun simdiden ....

yakamozlu_gece

evet arkadaşlar siz konuşduktan sonra açıkcası canım çok sütlaç istemişti ve yaptım az sonra fırındada bir kızartayım canımın istediğini yiyorum iftarda.... :D teşekkürler sayenizde güzel bir ağız tadı olacak bu akşam iftarda...

yakamozlu_gece

SEVGI-40

talay68

valla canım birşey çekmiyor ki aklıma ne düşerse onu kendime zor hakim oluyorum utanan:)

gece

Valla söyle özlü bir Tarhana corbasi  var hayalimde birde bol yesil salata hmmm yada tursu   ;D

...mystery...

sadece su ;D normalde susamadığım kadar susarım neden bilmiyorum ???