oruç' luyken canınızın en çok istediği şey nedir ??

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 01, 2008, 04:54:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 04, 2008, 04:30:09 ÖS
siz gece bilgisayarınızı açık bırakın yatın ben gelir sizi kaldırırım zaten hiç uyumuyorum ezan okunana kadar....daha ne yapayım sizi yaw...birde yakamoz un kıymetini bilmezsiniz....
ay yok yakamozcum valla bilmez olurmuyuzzz....  ;D
sen olmasan bu almancaxta bize cevap atanda olmiycak gardasim valaaa  dance:)
seni bu sitenin demir bas elemani olarak ilan ediyorum  clap:)

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 04, 2008, 04:33:20 ÖS
ay yok yakamozcum valla bilmez olurmuyuzzz....  ;D
sen olmasan bu almancaxta bize cevap atanda olmiycak gardasim valaaa  dance:)
seni bu sitenin demir bas elemani olarak ilan ediyorum  clap:)

hmmm demek öyle peki  ::)

duygu_0354_duygu

kirsehir7

benim bugün canim hamsi cekti yaa.nerden bulacam ben hamsiyim cok cekti valla. :P :(

asikral74

Merhaba arkadaşlar
benim de canım çikolatadan başka birşey istemiyor.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: asikral74 - Eylül 04, 2008, 05:04:41 ÖS
Merhaba arkadaşlar
benim de canım çikolatadan başka birşey istemiyor.
ya valla hic sorma benimde canim hepiki gundur acayip cikolata cekiyor . hep diyorumki bugun yiyeyimm...
ama tabii bi iftar oluoo saldirioz yemeklere :) sonra karin sisiyoo insanin yiyesi bile gelmioo  :laugh:
ama bugun hic kacari yok yiycem vallaaaa  ya:)

talay68

bugün canım tulumba tatlısı çekti nerden geldiyse aklıma dayanamayıp gittim aldım akşamı zor ettim  offoff:)

last-samurai

Güleceksiniz bekli oruçluyken en çok KARPUZ canım çeker yada soğuk bir koleeee:)

jentzsch

Iftari is yerinde yapiyorum ve aklim hep  cantamdaki özenle hazirladigim sandviclerde.. ;D ama genelde en cok annemin yemeklerini cekiyor canim. :-[

yakamozlu_gece

ciğer çekmişti şöyle bir ciğer sote sabahta babama söyledim saolsun getirmiş şuan hazırlanıyor....  cofe:) cofe:)

rose_iz

canım baklava ve tarhana çorbası çekti :) bu arada kır şehir hamsi çıktı artık kilosu 4 ytl.ye satılıyordu dün pazarda.

dielosch

valla benim canım kokusunu aldığım yada ismini duyduğum yada gördüğüm herşeyi çekiyor :D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 09:25:20 ÖS
valla benim canım kokusunu aldığım yada ismini duyduğum yada gördüğüm herşeyi çekiyor :D

obuuuuuuuuuuuurrr tipine bakanda hiç öyle birisin sanmaz ;D sanırım yine laf soktum sana dilara.. valla benim canım bişey istemiyo bu aralar.. ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 06, 2008, 10:46:55 ÖS
obuuuuuuuuuuuurrr tipine bakanda hiç öyle birisin sanmaz ;D sanırım yine laf soktum sana dilara.. valla benim canım bişey istemiyo bu aralar.. ;D
hıh tipime bakandaymış illa çok yiyen tombiş bişimi olmak zorunda hıh :D şaka yapıyorum canımmmm ummh bugün canım önceden nefret edip de şimdi bayıldığım kabak tatlsı çekti :D

yakamozlu_gece

bugün hurma çekti canım arkdaşlar.... demekki iftarda bol bol hurma yiyeceği..... ;D

ANATOLİA