oruç' luyken canınızın en çok istediği şey nedir ??

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 01, 2008, 04:54:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavidan

BEN HIC DONDURMA SEVMEM AMA NEDENSE HEP DONDURMA BIDE KIYMALI BÖREK YANINDADA CAY SIGARADA TABIKI BIDE YAKAMOZLU GECE SIZ NERDE YASIYORSUNUZKI SEFTALI AGACI YAZMISSINZ MERAK ETTIM

jentzsch

Offf canim cok börek cekti.Kiymali,peynirli.. ne olursa yaninda da mis gibi cay..Sahurda yemek vardi simdi.. tickoff:)

gece

Börekmi bende yapayimmi acep  ::)
ama ne cok sey cani cekiyor insanin ama en cokda corba)))) :-\

talay68

arkadaşın biri yogurt çorbası yazmış valla onu okuyunca benimde canım çekti  ::)
iftar zamanı geçti  ama.....   utanan:)

wild_cobragirl

...mystery...

annem iftara tavuk yapıyo çok güzel koktu karnım gurulduyo ve daha 2 saat var napıcam bilmiyorum dayanıcaz artık napalım?? :angel:

fevziş

mucizemsin

yakamozlu_gece

Sparta

En çok uyumak istiyorum. Açlık fazla etkilemiyor beni sanırım.

SELİN

en çok sigara istiyor canım bir an önce iftar etsekte bir sigara içsem diyorum sabırsızlıkla bekliyorum (((kötü bişey olduğunu farkındayım lütfen başlamayın hayatınızda sss si bile olmasın ))))))))) offoff:) offoff:) offoff:)

fevziş

bu sabah mide ağrısı çekiyorum sanırım üşüttüm akşam sıcak bi çorba canım istiyo ya:)

talay68

ayy canım mercimek köftesi çekiyor bileniniz vardır mutlaka  utanan:)
kulakları çınlasın yengem çok güzel yapardı neyse bi hafta daha sabredeyim türkiyeye gidince yaptırırım  dance:)  dance:)

...mystery...

bu aralar çok tatlı istiyorum mesela bugün çilekli bisküvi ve pasta istedi canım utanan:)