Mutlu olmayı,sevmeyi,hatırlamayı herşeyi ÖĞRENDİM..

Başlatan ...mystery..., Ekim 11, 2008, 02:06:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

Hayatta Hiçbirşeyin Karşılıksız Kalmayacağını Öğrendim...!!

gece

Bazen başkaları tarafından affedilmenin yetmediğini öğrendim.

Kendimi de affetmeyi öğrenmeliyim.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 27, 2009, 02:45:06 ÖS
Bazen başkaları tarafından affedilmenin yetmediğini öğrendim.

Kendimi de affetmeyi öğrenmeliyim.

:embarassed: :embarassed: :embarassed:

kirsehir7

kIzimsiz yavrumsuz hayatin hicde iyi olmadigini.onsuz yapamiyacagimi onun benim icin en degerli varlik oldugunu onu coook ama coookkk sevdigimiiii onun icin canimi verecegimii ögrendimm  :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 09:34:26 ÖSkIzimsiz yavrumsuz hayatin hicde iyi olmadigini.onsuz yapamiyacagimi onun benim icin en degerli varlik oldugunu onu coook ama coookkk sevdigimiiii onun icin canimi verecegimii ögrendimm  :-*color]
:embarassed: :embarassed: :-*

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 27, 2009, 09:34:26 ÖSkIzimsiz yavrumsuz hayatin hicde iyi olmadigini.onsuz yapamiyacagimi onun benim icin en degerli varlik oldugunu onu coook ama coookkk sevdigimiiii onun icin canimi verecegimii ögrendimm  :-* :-* :-*

Anne iste, Annesin Canim
 :angel:

Anne olmanin, Kendinden Önce," kendini düsünmeden önce" Yavrun oldugunu Ögrendim...

zeytin

çocukken bişey bilmiyosun yaa ne öğrenirsenn onu kapıyosun yaa bende iyiki annemden öğrendiğimi kapmışım.herşeyi ondan öğrendiim. :-*

...mystery...

Anne'lerin birer melek olduğunun yanında seni hayatında en çok sinirlendiren insan olabilceklerini BUGÜN öğrendimm...

...mystery...

Hayatımda öğrenmem gereken birçok şeyin olduğunu ÖĞRENDİM...

şinasi

Her şeyi bildiğimi sanırken,birşey bilmediğimi öğrendim.

zeytin

Hayatta ben çok biliyorum ayaklarına yatmamak gerektiğini öğrendim.Bilip sanıpta bilmediğimiz bir çok şey varmış meğerse :angel: :angel:

NİLSENAM

hayatın ne kadar acılarla dolu olduğunu öğrendim... :embarassed:

...mystery...

İnsan Ne Kadar Hayat Dolu Olursa Olsun Mutlaka Birgün yorulacağını ÖĞRENDİM...

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 05:15:49 ÖS--> Sabretmeyi ögrendim.
bu ağlanacak bişey değil bence... :-[ :-[ hangi konuyla öğrendiğini tahmin edebilsem bile... :-\ doğrudur veya yanlıştır orasını bilemem... ::)

3,14

--> Sabretmenin zor oldugunu ögrendim. :cryla: Hah simdi oldu mu? :cryla: