Mutlu olmayı,sevmeyi,hatırlamayı herşeyi ÖĞRENDİM..

Başlatan ...mystery..., Ekim 11, 2008, 02:06:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 06:08:19 ÖS--> Sabretmenin zor oldugunu ögrendim. :cryla: Hah simdi oldu mu? :cryla:
bide biz insanlar ağlamamayı öğrenebilsek keşke... :-[ :-[

3,14

--> Gülmek var oldukca aglamak da varolacak. Gülmekten de vazgecemeyecegimiz icin, aglamak iyi ki var, cünkü aglamasaydik gülmek bu kadar anlamli olmazdi. okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 06:11:29 ÖS--> Gülmek var oldukca aglamak da varolacak. Gülmekten de vazgecemeyecegimiz icin, aglamak iyi ki var, cünkü aglamasaydik gülmek bu kadar anlamli olmazdi. okey:)
o zaman ağlama... ;D ;D

3,14

--> Meleğim ağlamasın, ben onun yerine ağlayacağım. :cryla:

...mystery...

a-aa cık olmaz siz ikinizde hatta 3nüzde hatta hiçkimse ağlamasın... :-[ :-[

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 02, 2009, 06:11:29 ÖS--> Gülmek var oldukca aglamak da varolacak. Gülmekten de vazgecemeyecegimiz icin, aglamak iyi ki var, cünkü aglamasaydik gülmek bu kadar anlamli olmazdi. okey:)

okey:) ya:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 02, 2009, 06:20:59 ÖSa-aa cık olmaz siz ikinizde hatta 3nüzde hatta hiçkimse ağlamasın... :-[ :-[

--> Aaaaaa o aglamasin yeter bana. Ben aglasam da icim o kadar yanmaz. :cryla: :cryla:

şinasi

Karşıtlarını gördükçe sahip olduklarımın kıymetini anladım.

3,14

şinasi

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 02:06:33 ÖS--> Aaaaaa o aglamasin yeter bana. Ben aglasam da icim o kadar yanmaz. :cryla: :cryla:
bak diyorumki kısa yoldan çözsek ikinizde ağlamasanız... :zopa: ;D

zeytin

Her bitişin bir başlangıcı varmış bunu öğrendim

zeytin

Suyun Hayatımızda Nekadar Önemli Olduğunu Öğrendim :angel:

3,14

3,14

3,14