en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Kadınları Anlamak

Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
Cin :
- Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
Adam :
- Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
- Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..

;D ;D

...mystery...

:haha: aslında o kadar zor değil ama... ::) ama yok yok  karar verdim zor.. :haha:

ATAAN

Iki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Selam, benim adım Selma .
- Selam, benimki de Ozge, sen nasıl öldün?
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 11:16:14 ÖSIki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım.. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık….

;D

yaril:) yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 11:16:14 ÖSIki Kadin Ölürler ve Konusmalari;
- Donarak öldüm.
- Ne kadar korkunç.
- Peki sen nasıl öldün?
- Sonra ne oldu?

;D

:haha: :haha:

NİLSENAM

KİMDEN YANASINIZ

Birgün Temel askerdeyken komutanı Temel'in yanına gelip:
_Temel,bir ayı görsen ne yaparsın?
_Vururum onu komutanım.
_Silahın yoksa ne yaparsın?
_Ona taş atarım komutanım.
_Taş yoksa ne yaparsın?
_Ağaca çıkarım komutanım.
_Eğer ağaçta yoksa ne yaparsın?
_Komutanım ayıdan mı,yoksa benden mi yanasınız?

:haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

Daha atak  

Cemal ve Temel zengin bir ingiliz lordunun evinde çalışıyorlarmış.Lord birgün eve gelince,Temel'i koltuğunda oturmuş,puro içerken bulur.Bunun üzerine Temel'e:

-Karımı da kucaklayıp otursaydın bari,bi o eksikti!

-Tüşündum ama Cemal benden daha atak çıktı..

...mystery...

NİLSENAM

Ay mıdır Güneş midir?  

İki sarhoş yolda tartışıyorlarmış. Birisi ayı göstererek bu aydır
öbürüde güneştir diyomuş. Bunları gören Temel bulaşmadan sıyrılmak
istemiş ama nafile. Adamlar Temel'i tartaklayarak sormuş:
-Söyle lan bu ay mıdır güneş midir?
temel cevaplamış:
-Valla abi ben buranın yabancısıyım.

;D ;D

...mystery...