" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ablalarimizin Abilerimizin Az Ask Mektuplarini Tasimadik Yani  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:37:26 ÖS
:haha: :haha: :haha: benim abimde ablamda kardeşimde yok o zaman doğsaydım napıcaktım.... ;D

gece

Evet haklisiniz bir sofrada en az üc aile olurdu düsünün en az dörder kisilik ;D
Ama cok eglnceli olurdu ya soba üzerinde kizarmis ekmek tereyagi nebileyim kahvalti deyince cesitlere gectim  :haha: :haha: :haha:
Aa ev yapimi Salca unutttum  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:37:26 ÖS

bakin ben de onlari bilmem abimde ablamda yok  ;D ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 04:39:24 ÖS
:haha: :haha: :haha: benim abimde ablamda kardeşimde yok o zaman doğsaydım napıcaktım.... ;D
Mahalledeki Ablalarimiz Abilerimiz Anlaminda Söyledim Ben, O Zaman Mahalle Diye Bir Kavram Vardi, Herkes Abi Kardesti, Herkes Birbirini Tanirdi , Cok Güzel Yillardi Valla

...mystery...

evet öyledir kesinlikle.... :-[ :-[

ATAAN

Ikinizde Mektuba Takildiniz Kaldiniz  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:41:51 ÖS
Mahalledeki Ablalarimiz Abilerimiz Anlaminda Söyledim Ben, O Zaman Mahalle Diye Bir Kavram Vardi, Herkes Abi Kardesti, Herkes Birbirini Tanirdi , Cok Güzel Yillardi Valla

Cok haklisiniz ya Mahalla ve Komsu kavramlarini o zamanlarda mi biraktik ne dersiniz ? :-[

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 04:43:27 ÖS
Cok haklisiniz ya Mahalla ve Komsu kavramlarini o zamanlarda mi biraktik ne dersiniz ? :-[
büyük bi bölüm o zamanlarda bırakmış ama bırakmayanlarda var tabi bırakmayanlar bunları daha dar bir alanda sürdürmek zorunda ama.... :-\

ATAAN

Pril Siselerine Su Doldurup Tabanca Yapardik, Sonrada Mahalle Savaslari Ey Gidi Yillar Eyyy :haha:

ATAAN

Mahalle Komsumu Kaldi Simdi, Yan Kapida Oturan Aileyi Tanimiyorsunuz Simdi Apartmanda, Bayram Diyince Insanlarin Aklina Tatil Geliyor Simdi, Cogu Degerler Sanirim O Yillada Kaldi

gece

Gazoz kapaklarindan oynan oyunlarida bilirsiniz o zaman Ataan bey ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 04:47:27 ÖS
Mahalle Komsumu Kaldi Simdi, Yan Kapida Oturan Aileyi Tanimiyorsunuz Simdi Apartmanda, Bayram Diyince Insanlarin Aklina Tatil Geliyor Simdi, Cogu Degerler Sanirim O Yillada Kaldi

Türkiyede öylemi ya hadi burasi Gurbet ya Türkiye ?  :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 04:49:14 ÖS
Türkiyede öylemi ya hadi burasi Gurbet ya Türkiye ?  :-[
malesef öyle özellikle çalışan ailelerde.... :-[

ATAAN

Bilmemi Hic, Ya O Zamanlar Okuldan Gel, Cantayi Eve Salla, Ekmegin Arasina Biraz Peynir, Öbür Elinede Bir Domates Dogru Sokaga, Hava Kararincaya Kadar Oynardik, Oyuncak Falan Zaten Yoktu ki