" Hey Gidi Günler Hey "

Başlatan ATAAN, Ocak 14, 2009, 03:09:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

heyy gidi gençlik heyyyy ;D
merak ediyorum ozamanlar daha farklıymış daha güzelmiş herşey yani bazen düşünüyorumda ozamanlarda olsamda görsem diye :)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 14, 2009, 06:37:59 ÖS
heyy gidi gençlik heyyyy ;D
merak ediyorum ozamanlar daha farklıymış daha güzelmiş herşey yani bazen düşünüyorumda ozamanlarda olsamda görsem diye :)
aynen yaaa.... :'(

ATAAN

Alman kale, Japon kale futbol oyunlari, mahalle maçları, Telli oyuncak arabalar, gazoz kapak, misket, kuyu oyunları, kağıt oyunlari, seksek, ip atlama, çelik çomak, saklambaç, ortada sıçan, mendil kapmaca, ip oyunları, Uzay silahları benzeri oyuncaklar, su tabancası, topaç, uçurtma, bumerang, elim elim öpelek, portakalı soydum cinsi tekerlemeler daha neler neler vardi aklima gelmeyen simdi  ;D

zeytin

yani büyüklerimiz söylerler şimdiki zaman öyle değil hiç güzel değil ozamanlar daha güzeldi şimdi herşeyin çivisi çıkmış derler  :embarassed: ozaman ikilemde kalıyorum işte ozamanlar nasıldı gerçektende nasıl bir toplumduk neydi ne oldu diye ah ah ah  :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:43:54 ÖS
Alman kale, Japon kale futbol oyunlari, mahalle maçları, Telli oyuncak arabalar, gazoz kapak, misket, kuyu oyunları, kağıt oyunlari, seksek, ip atlama, çelik çomak, saklambaç, ortada sıçan, mendil kapmaca, ip oyunları, Uzay silahları benzeri oyuncaklar, su tabancası, topaç, uçurtma, bumerang, elim elim öpelek, portakalı soydum cinsi tekerlemeler daha neler neler vardi aklima gelmeyen simdi  ;D

ne güzel bunların yarısını hiç bilmem  :embarassed:

...mystery...

yaa ama şimdi cidden ağlıcam.... :'( :'(

ATAAN

Normal Bilmemen Zeytin, Bunlar Bizim Zamanimizin Olaylari  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:43:54 ÖS

Hepsini saymissiniz tabi Bizim icin o zmanlar vaz gecilmez bir oyun daha Evcilik  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 06:49:10 ÖS
Hepsini saymissiniz tabi Bizim icin o zmanlar vaz gecilmez bir oyun daha Evcilik  ;D
hiç evcilik oynamadım sevmiyodum daha çok futbolla ilgilenmiştim ama şimdi hiç sevmem ne kadar değişmişim ama şimdi evciliğide sevmem.... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:48:11 ÖS

Yazik bu cocuklara onlar hic bilmiyorlar demi Ataan bey  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 14, 2009, 06:48:11 ÖS
evet yaa  :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 06:49:59 ÖS
ama ezmeyin bizi..... :-[ :-[ :haha:

ATAAN

Oy Oy Kiyamam Ben Size, Hosgeldiniz Sayin Gece

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 14, 2009, 06:49:55 ÖS
hiç evcilik oynamadım sevmiyodum daha çok futbolla ilgilenmiştim ama şimdi hiç sevmem ne kadar değişmişim ama şimdi evciliğide sevmem.... :haha:
:haha: :haha: :haha: bende evciliği hiç sevmezdim babamın yurtdışından getirdikleri barbie bebeklerin saçlarını değişik modellerde kesip uzamasını beklerdim tabi annemden çok azar işitirdim  :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Ocak 14, 2009, 06:49:59 ÖS
ben öksüz ben fakir durumuna düştüm yaaa utanan:) olmuyo