Sevmek, Erkeğe mi yoksa Kadına mı daha çok yakışır? Neden?

Başlatan ATAAN, Ocak 25, 2009, 11:57:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevmek, erke

Kad
Erke

NİLSENAM

ATAAN

Oylama Bugün Yani 13.Subat.09, Saat 00:00 (Almanya Saati Ile) Sona Erecektir,

nur71

Bende fikrimi söyleyeyim.Sevmek erkeğe yakışır.Aşk gelince mantık gider derler ya hani.
şaka bir yana.Kadınlar tabiatı nedeniyle zaten sevgi doludur,depo dolu olunca taşar erkekte nasibini alır.Erkek severse olumsuz tüm davranışları kaybolu,kuzu gibi olur:) Kızmak istese kızamaz,kibir kaybolur gider,kadının isteklerine boyun eğer.Ama bu defada kadın kibirlenmemeli tabi.Herşeyi dengede tutmak ne güzel olurdu her iki tarafta karşılıklı sevgi deposunu dolu tutsa.

NİLSENAM

dielosch

Erkekler aşık olunca değişik bi yapıya bürünürler..Çeşitli sakarlıklar , sevimlilikler , ve muhteşem ötesi bi gülüş... Ve davranışlarda sahiplenme belirtisi...Ve tabiki kıskanma içgüdüsü oluşur...Bakışı , mimikleri ve herşeyiyle bi erkek kesinlikle aşık olduğunu çok belli eder..Bunu da bir erkekten önce bir kadın anlar..Bunun nedeni çok basittir çünkü kadın yaratılıştan beri sonsuz sevgiye sahiptir..Ve hep sevdiği birşeyler vardır..Hİç kimse yoksa bile sevgisini verecek minik bi hayvanı ya da bitkisi...ya da hayali bi arkadaşı..

Sonuçta kadınlar sevginin sahibi olduğundan dolayı bu kadınlarda pek farklı ve sevimli durmayabilir..Erkeklere bulaşan bu müthiş şeyin onlarda yarattığı yan etki , onlarda çok değişik bi izlenim bırakır..Yani bir anda bi değişim yaşanır..Ve bu değişim genellikle herkesin dikkatini çekecek ve hoşnutluğunu kazanacak düzeydedir..

Bu yüzden bence erkeğe sevmek daha çok yakışır...

Tabi bunlar bi istisna  ;)

Kaideyi bozan İstisnalar da vardır bunu unutmamalı  ;) ;D

gece

Saat 00: 05 Söz vermistim acikliyorum simdi,

Bence Sevmek en cok Erkege yakisir sebebi Ataan bey belirtmis zaten. Ama ben ekleyim ...

Eger bir Erkek Gercekten Severse Kadinina bunu hisseddirir, ancak ondan sonra Ataan beyin yazdigi su hos kelimeler gerceklesir...

"Kadin Daha Bir Kadinlasir,Isil Isil Parlar,Genclesir,Hayata Güzel Bakar ve Tüm Bu Yenilikler O Kadinda Fark edilir. "

Erkeklere Sevmek, Kadinlara Sevilmek Yakisir Efendim...  kur;) ya:)

Oyum Erkeklereydi yani... :)  

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 01:11:56 ÖÖSaat 00: 05 Söz vermistim acikliyorum simdi,

Bence Sevmek en cok Erkege yakisir sebebi Ataan bey belirtmis zaten. Ama ben ekleyim ...

Eger bir Erkek Gercekten Severse Kadinina bunu hisseddirir, ancak ondan sonra Ataan beyin yazdigi su hos kelimeler gerceklesir...

"Kadin Daha Bir Kadinlasir,Isil Isil Parlar,Genclesir,Hayata Güzel Bakar ve Tüm Bu Yenilikler O Kadinda Fark edilir. "

Erkeklere Sevmek, Kadinlara Sevilmek Yakisir Efendim...  kur;) ya:)

Oyum Erkeklereydi yani... :)  
tamamen katiliyorum erkege daha cok yakisir  okey:)

SEVGI-40

...mystery...

ATAAN

https://www.youtube.com/watch?v=0kAZmIxa3NE
Oylama Sayin Gecenin Vermis Oldugu Oyla Son Bulmustur, Gizem Yanlis Isaretme Yaptigindan Onun Oyu Erkek Olarak Degistigi Zaman Sonuc;

Kadina  11 Oy
Erkege  13 Oyla Sonuclanmistir.

Güzel Bir Sarkiyla Bu Konuyu Ve Anketi Kapatiyorum, Hepinize Sevgi Dolu Bir Hayat Dilerim