Sevmek, Erkeğe mi yoksa Kadına mı daha çok yakışır? Neden?

Başlatan ATAAN, Ocak 25, 2009, 11:57:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevmek, erke

Kad
Erke

ATAAN

Sevgililer Günü Yaklaşırken Kadın ile Erkek Sevgisinin Durumunu Değerlendirelim mi?

Not:Oylama 13 Subat 2009 Tarihinde Sona Erecektir.

ATAAN

Bence Kadina Yakisir,
Cünkü Kadin Daha Bir Kadinlasir,Isil Isil Parlar,Genclesir,Hayata Güzel Bakar ve Tüm Bu Yenilikler O Kadinda Fark edilir.Erkekte ise Bunlari Hissedemezsiniz Cünkü Onlar Biraz Burunlarindan Kil Aldirmazlar Gibi Geliyor Bu Konuda.

zeytin

Bana görede Erkeğe yakışır.Çünkü erkekler birlikte oldukları bayanlara sahip oldukca kadınlar daha güçlü hisseder kendilerini.

kirsehir7

su seceneklerde ikisinede olsaydi daha iyi olurdu  okey:) bence ikisinede yakisiyo. sadece erkek sevse yada kadin sevse zaten tam bi sevgi sevmek olmazki sen sev dur karsindaki sevmedikten sonra ne degeri kalir sevmeyin.sevmek karsilikli olmali ikiside sevmeli sevmek ikisindede güzel durmali.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 12:29:49 ÖÖ
su seceneklerde ikisinede olsaydi daha iyi olurdu  okey:) bence ikisinede yakisiyo. sadece erkek sevse yada kadin sevse zaten tam bi sevgi sevmek olmazki sen sev dur karsindaki sevmedikten sonra ne degeri kalir sevmeyin.sevmek karsilikli olmali ikiside sevmeli sevmek ikisindede güzel durmali.

okey:) okey:) okey:)

ATAAN

Arkadaslar Konu Karsiliksiz Ask Degil, Sevmek Hangisine Daha Cok Yakisiyor, Kadinami Erkegemi Konu Bu  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 26, 2009, 12:57:59 ÖÖ
Arkadaslar Konu Karsiliksiz Ask Degil, Sevmek Hangisine Daha Cok Yakisiyor, Kadinami Erkegemi Konu Bu  ;D

Iyi ya bence her ikisinede cok yakisir  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 26, 2009, 12:59:59 ÖÖ
Iyi ya bence her ikisinede cok yakisir  ;D
Sayin Gece Öyle Bir Secenek Yok, Olsa Dükkan Sizin, Ya Neden Böyle Yapiyorsunuz Secsenize Kardesim Bitanesini yaaaaaa  Adami Delirtmeyiiinnnnnnn    :haha:

ATAAN

Kirsehir  Hep Senin Basinin Altindan Cikiyo Böyle Seyler  Yarin Gelirsin Sen  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 26, 2009, 01:01:29 ÖÖ
Sayin Gece Öyle Bir Secenek Yok, Olsa Dükkan Sizin, Ya Neden Böyle Yapiyorsunuz Secsenize Kardesim Bitanesini yaaaaaa  Adami Delirtmeyiiinnnnnnn    :haha:

Banane yaa benim fikrim Allahim yaa  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

gece

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 26, 2009, 01:10:24 ÖÖ
Oy Diyorum Oyyy Oyyyyy da Oyyyyyyyyyyyyyyyyyy   :haha:

Anlamadim Kapinin önüne kimi KOYCAM efendim  :haha: :haha:

kirsehir7

ben kullandim abicigim istedigim sIK olmadigi icin bende tercigimi kadinda kullandim  ;D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 01:16:16 ÖÖ
ben kullandim abicigim istedigim sIK olmadigi icin bende tercigimi kadinda kullandim  ;D

Aferinnn sana  ;D