Sevmek, Erkeğe mi yoksa Kadına mı daha çok yakışır? Neden?

Başlatan ATAAN, Ocak 25, 2009, 11:57:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevmek, erke

Kad
Erke

ATAAN

SEVGI-40

ATAAN

Ha Öyle Desene Tamam Simdi, Yoksa Bende Amcami Neyim Alip Getirecediiim Foruma  :haha:

ersinkorkut

Bence erkege daha cok yakısır.
cünkü erkek sabırlıdır,duyarlıdır,güclüdür.kolay pes etmez vazgecmez,merhametlidir.
kadında sever ama...
kadın acımaz,gözünün yaşına bakmaz kalbleri erkeklere oranla daha settir.
bence sevmek erkege daha cok yakışır ve seven erkek bu sevgiyi kadından daha büyük yaşar...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 12:44:55 ÖÖHa Öyle Desene Tamam Simdi, Yoksa Bende Amcami Neyim Alip Getirecediiim Foruma  :haha:
forumda aile kurdum bi annemle babam eksik

abim ablam tantem askim kuzenlerim  arkadaslarim kardeslerim daha ne oh gel keyfim gel  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ersinkorkut - Şubat 12, 2009, 12:46:35 ÖÖBence erkege daha cok yakısır.
cünkü erkek sabırlıdır,duyarlıdır,güclüdür.kolay pes etmez vazgecmez,merhametlidir.
kadında sever ama...
bence sevmek erkege daha cok yakışır ve seven erkek bu sevgiyi kadından daha büyük yaşar...

okey:) okey:) okey:)

NİLSENAM

ikisinede yakışır...ama ağırlık her zaman erkekte olmalıdır.....
yani erkeğe daha çok yakışır..... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: ersinkorkut - Şubat 12, 2009, 12:46:35 ÖÖBence erkege daha cok yakısır.
kadında sever ama...
ayrıca kadınlar daha şeytani düşünürler en meleği bile... :) bi şekilde bişeylerden yararlanmak isterler ama erkekler sevdikleri zaman değişirler dahada yumuşak olurlar... (bence ;D )

yani erkeğe... alkis:)

kirsehir7

kadında sever ama...

bu dediginizin tam tersi olmasin  ;) ;D

...mystery...

:haha: :haha: ankette Erkekler daha öndee... alkis:) (benim değişicek olan oyumla birlikte... ;D )

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 12, 2009, 06:50:10 ÖS:haha: :haha: ankette Erkekler daha öndee... alkis:) (benim değişicek olan oyumla birlikte... ;D )

seninkiyle birlikte beraber degilmi  

...mystery...

...mystery...

yani ben yanlışlıkla kadına vermiştim aslında erkeğe dicektim ama sayarken benimkini erkeğe sayıcak patron... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 06:58:21 ÖSbanami dedin  ???
evet biraz devrik olmuş gibi geldi ama anladım sonra boşver bakma bana sen kirsehir.. :-* :-*

kirsehir7

asoo ben anlamisam sen oy kullanmisin kadinlara o oyu alip erkeklere verirse kadinlar 11 erkekler 12 olacak ok  okey:)