Sevmek, Erkeğe mi yoksa Kadına mı daha çok yakışır? Neden?

Başlatan ATAAN, Ocak 25, 2009, 11:57:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sevmek, erke

Kad
Erke

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 26, 2009, 01:11:32 ÖÖ
Anlamadim Kapinin önüne kimi KOYCAM efendim  :haha: :haha:
Eeeee Daha Daha Nasilsiniz Sayin Gece?  ;D
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 01:16:16 ÖÖ
ben kullandim abicigim istedigim sIK olmadigi icin bende tercigimi kadinda kullandim  ;D
Tesekkür Ederim Kardesim Keske Herkes Senin Gibi Duyarli Olsa  :haha:

mub@rek

Ben bencil olacagim bu konuda, Erkege daha cok yakisir diyorum..

NİLSENAM

bence iki tarafada yakışır...çünkü sevgi karşılıklı olan birşeydir.....ama iki taraftan biri mutlaka daha ağır basar......

f_tuba26

iki tarafada yakisabiliyor sevmek,sevenkisini yüregine kisiligine bagli,bazilari ölümüne sever,yürekten bazilari saman alevi gibi..

şinasi

Ataan kardeş;sevgi insana yakışır.Ben ayırdedemiyorum.Seçimi çok zor,ama kadın yaradılış olarak daha duygu yüklü yaratıldığı için ona biraz daha yakışır gibi geliyor bana.
         aşık ne güzel demiş''Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa''

f_tuba26

Alıntı yapılan: şinasi - Ocak 26, 2009, 02:28:28 ÖS
Ataan kardeş;sevgi insana yakışır.Ben ayırdedemiyorum.Seçimi çok zor,ama kadın yaradılış olarak daha duygu yüklü yaratıldığı için ona biraz daha yakışır gibi geliyor bana.
okey:)

gece

Alıntı yapılan: şinasi - Ocak 26, 2009, 02:28:28 ÖS

okey:) okey:)

zeytin

Yaaa kısacası her iki tarafta birbirini sevsin saygı duysun yeter.Sevmek her iki cinsede yakışır

...mystery...

yaaa ben yanlış yaptım... :'( :'( erkeğe dicektim "kadına"ya tıkladım.... :'( :'(

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 06:43:47 ÖS
yaaa ben yanlış yaptım... :'( :'( erkeğe dicektim "kadına"ya tıkladım.... :'( :'(
Hayirlisi Olsun , Vardir Bi Hayir Sevgili Asistanim  ;D

...mystery...

ATAAN

Tamam Asistanim Sen Üzülme Ben Oylari Toparlarken Senin Oyunu Erkege Olarak Sayarim  okey:)

...mystery...