Gazze' ye Yardim Kampanyasi...

Başlatan mub@rek, Ocak 28, 2009, 11:20:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Emegine Saglik Mübarekcim, Elimizden Geleni Yapacagiz Tabi ki  okey:)

mub@rek

Gecen Tv' de izledim İbrahim Tatlises yayininda bunu yapti binlerce insan telefonla katilip verilen hesap numaralarina yatiracaklari paralarin sözünü verdiler ve ordaki görevliler o insanlardan bilgilerini aldilar. Yani herkez birseyler yapmaya calisiyor galiba. Baya yüksek miktarlar bagislayan insanlar oldu 150 bin ytl den 200 bin dolar' a kadar. İmrendim acikcasi. Allah herkez' e cok versin..

esma 41

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 03, 2009, 12:48:13 ÖÖ
Gecen Tv' de izledim İbrahim Tatlises yayininda bunu yapti binlerce insan telefonla katilip verilen hesap numaralarina yatiracaklari paralarin sözünü verdiler ve ordaki görevliler o insanlardan bilgilerini aldilar. Yani herkez birseyler yapmaya calisiyor galiba. Baya yüksek miktarlar bagislayan insanlar oldu 150 bin ytl den 200 bin dolar' a kadar. İmrendim acikcasi. Allah herkez' e cok versin..

Ibrahim Tatlises kimin veya hangi Dernek icin  bagista bulundu sayin mübarek ?
Bunu gercekten cok merak ettim .

mub@rek

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 04, 2009, 04:50:22 ÖS
Ibrahim Tatlises kimin veya hangi Dernek icin  bagista bulundu sayin mübarek ?
Bunu gercekten cok merak ettim .

Bilmem, Canli yayinda para topluyorlar' di kendi programinda Gazze icin.

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 08:46:18 ÖS
Bilmem, Canli yayinda para topluyorlar' di kendi programinda Gazze icin.

Mübarek iBRAHIM TATLISES ne yazikki iyi bir örnek olmamis , cünki kendisi pkk yanlisi bunu artik herkes biliyor ...

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 08:50:12 ÖS
Mübarek iBRAHIM TATLISES ne yazikki iyi bir örnek olmamis , cünki kendisi pkk yanlisi bunu artik herkes biliyor ...

Bunuda bilmem. :))

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 08:53:10 ÖS
Simdi duydunuz ama  ;)

Evet gece duydum' da. Artik Türkiye' de isler nasil ilerliyor karismis durumda.
Kim kimin' le ne yapiyor nerde diye bir oyun oynardik biz acayip tanımlamalar cikardi, o hesap Türkiye' de ne cikacagi hic belli degil.

Benim dikkatimi ceken Gazze icin kendi programinda topladigi paralar' di. Yani karistirtigi isler' i Allah bilir. Allah ıslah etsin. Sadece Gazze icin birseyler yapilmisti orda onun icin aklimda kalmis. ;)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 08:58:22 ÖS
Evet gece duydum' da. Artik Türkiye' de isler nasil ilerliyor karismis durumda.
Kim kimin' le ne yapiyor nerde diye bir oyun oynardik biz acayip tanımlamalar cikardi, o hesap Türkiye' de ne cikacagi hic belli degil.

Benim dikkatimi ceken Gazze icin kendi programinda topladigi paralar' di. Yani karistirtigi isler' i Allah bilir. Allah ıslah etsin. Sadece Gazze icin birseyler yapilmisti orda onun icin aklimda kalmis. ;)

Cok merhametli ve iyi yüreklisin ama inan hicbirsey göründügü gibi olmuyor...

Bosver simdi bunu ...

Yapmaya calistigin sey cok güzel ve ben de Kimse Yokmu Dernegini cok yakindan taniyorum takip ediyorum...

TEBRIK EDIYORUM SENI cok ciddiyim gercekten... okey:) okey:) okey:)

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 09:01:41 ÖS

Cok merhametli ve iyi yüreklisin ama inan hicbirsey göründügü gibi olmuyor...

Bosver simdi bunu ...

Yapmaya calistigin sey cok güzel ve ben de Kimse Yokmu Dernegini cok yakindan taniyorum takip ediyorum...

TEBRIK EDIYORUM SENI cok ciddiyim gercekten... okey:) okey:) okey:)

İnsAllah ben' im 9' uncu mesajim oldu, ben görgüsüzlük diye nitelendirilir diyerekten dijital gül koymadim. (Gercide simdi söyledim)
Ama yinede herkezin elinden geleni yapmasini istiyorum, herkez banana derse yarin bir gün bizim basimiza bir felaket gelirse kimse bize el uzatmaz... Keske daha daha cok bir destek yapabilsem. Ama mesela babamlara direk hesap numarasindan para yollattirdim.. Ama iste insAllah dünya üstünde baris saglanir. Ben siyaset sevmem, yalan dolan sevmem. Dobrayimdir aklimdan geceni pat diye söylerim bu yüzden zaman zaman heycanli cevaplar verirsem acemiligime verin. Ben daha 3 ayligim. :D Cok attim dimi hadi 5 olsun. ;)

esma 41

Yazilmasi gereken seyler yazilmis.

Onun icin Ibrahim Tatlises hakkinda  bir yorum  yazma geregi duymuyorum.
Cünkü buradaki konu o degil.

Bende Mübarek gibi cok acik sözlü bir insanim.
Onun icin son bir cümle yazmak istiyorum.

Ibrahim Tatlisese gelir getirecek hicbir "katkida " bulunmayin.
Nedenini gece benden önce yazmis zaten.

Saygilar

dielosch

İbrahim Tatlıses'in pkk yanlısı olduğu nerden biliniyor  ???

ATAAN

Madem Konuyu Bu Kadar Derinlestirdiniz, Bir Iki Kelamda Ben Edeyim, Balik Hafizamizi Tazeliyelim...

Sizleri tarihimizi,hatta son 30 yıllık tarihizi incelemeye davet ediyorum.....Bu ülkeye yapılanları ne çabuk unutuyoruz....Tam 21 yıl boyunca bizim ülkemizin

(Sayın Başbakanımızın dalga geçer gibi Monşerler diye adlandırdığı) TAM 51 DİPLOMATIMIZI  ERMENİ ASALA TERÖR örgütü

Büyükelçiliklerimizi, Konsolosluklarımızı basarak ya da sokak ortasında İNFAZ etti.

Bu Dönemlerde onların (Yani ERMENİ ASALA TERÖR Örgütünün) en büyük destekçisi FİLİSTİNLİLER di...Yaser ARAFAT bu cinayetleri LÜBNAN dan

seyretti...Lübnan'ın Nüfusunun % 20 si ERMENİ'dir .....Bu % 20 nin içinde yaşamıştır ASALA....NEREDEYDİ O ZAMAN O FİLİSTİNLİ MÜSLÜMAN

KARDEşLERİMİZ....Lütfen DIşİşLERİ BAKANLIĞI Web sayfasına giriniz...Terör örgütünün yaptıklarını, cinayetlerini Yer ve tarih olarak İNCELEYİNİZ...PKK

nın en büyük destekçisi o dönemlerde YASER Arafat idi......ASIL KATİLLER ONLARDIR BENCE.....Açıp inceleyiniz....şaşkınlıkla ve ibretle izliyorum....Herkes

bir anda Hırant DİNK çi ya da Gazzeli oldu.....İnanılır gibi değil......

İdeoloji için, Yöntemiyle de  olsa bir sürü yanlışlıklarıyla da olsa tek bir insanın bile katledilmesine karşıyım.....

Hırant Dink öldürüldüğü zaman ayağa kalkan Türkiye deki o sözde vatandaş Ermeniler 51 Diplomatımız öldürüldüğünde gıklarını bile çıkarmadılar....

Sonrada kalkıp utanmadan sıkılmadan hepimiz Ermeniyiz diyorlar....

şunu unutmayalım Popülist yaklaşımların bu Ülkeye yararı yok,zararı var.......Avrupalı bize şimdi neresi ile gülüyor ben tahmin edebiliyorum....

HERşEYİ AMA herşeyi özellikle de ÜLKEMİZE KARşI YAPILAN HERşEYİ NE ÇABUK UNUTUYORUZ.....BU YÜZDEN DE TARİHİMİZE VE GEÇMİşİMİZE SAHİP ÇIKAMIYORUZ ZATEN.....

Umuyorum bundan sonra bu ülkenin insanları,Türkiye'nin değerlerine daha çok sahip çıkarlar....

Ben hala umudumu kaybetmedim....

ATAAN

Hele Davos Konusuna Hic Girmeyim Isterseniz...

ATAAN

Pek Hoslanacaginizi Sanmiyorum Söyleyeceklerimden Eger Davos Konusuna Girersem