Askıda Kahve...Neden olmasın??

Başlatan ...mystery..., Şubat 02, 2009, 08:03:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:08:17 ÖS
Mübarek, Kampanyaya Katildim Derken, Askida ki Ekmekleri Götürmüyon Dimi, Senin Sagin Solun Belli Olmaz  :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Ataan abi neka hazır cevapsın yaa her bir kelimeye bişey buluyosun hayır yanee özel ders falanmı alıyosun kii :haha: :haha: :haha:

ATAAN

ÇAY12

Güzel bir uygulama, destekliyorum. Bulunduğum yerde iki yıl önce rastladığım ve halen devam eden güzel şey. alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:08:17 ÖS
Mübarek, Kampanyaya Katildim Derken, Askida ki Ekmekleri Götürmüyon Dimi, Senin Sagin Solun Belli Olmaz  :haha:
:haha: :haha: :haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 04, 2009, 03:27:52 ÖS
Hayir Özel Ders Veriyorum  :haha: :haha: :haha:
evet zeytinin dediği gibi hazır cevaplıkta "1" numarasın patron sen... ;D ;D alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ÇAY12 - Şubat 04, 2009, 04:27:18 ÖS
Güzel bir uygulama, destekliyorum. Bulunduğum yerde iki yıl önce rastladığım ve halen devam eden güzel şey. alkis:)
bütün Türkiye'ye yayılmıştıa haberimiz yok ;D heralde benim yaşadığım yerlerde olmadığı için olsa gerek... offoff:)

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 01:11:38 ÖÖcok güzel bisey gercekten  :cryla: :cryla:
iyide bunda ağlıcak ne var sevgicim ağlama yaa... :-[ :-[

şinasi

Arkadaşlar eğer ecdadımızın yaşam tarzlarını incelerseniz.Buna benzer bir çok şeyi osmanlıda görürsünüz.Bırakın insanları,hayvanlar için bile öyle şeyler yapmışlardırki hayret edersiniz.Ama onların torunları olan bizlere ecdadımız; sanki kan dökmekten başka bir şey bilmeyen, geri kalmış bir toplum olarak lanse edildiği için,Biz: bizden alınan güzel örnekleri başkalarında görünce hoşumuza gidiyor.Çünkü medeniyet ve merhamet biz türklerin özünde var.Bu güzel uygulamayı,kimden gelir gelsin,yürekten destekliyor ve alkışlıyorum.

ATAAN

Rahmetli Baris Manco Icin Hazirladigimiz Bölümde, Kendilerinin Cok Güzel ve Anlamli Bir Anisi Var Okumanizi Tavsiye Ederim,
https://almancax.com/forum/index.php?topic=6920.0