ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Cizgili Pijamalarini Unutmussun, Recep Ivedik Gördüm Seni Zeytin  :haha:

gece

Bizim issiz ada ne ilginc olurdu ya  :haha:
Ya ben bir ara hikayesini yazayim bu adanin  :haha: :haha: :haha:

zeytin

niye ankaralı çekirdekle amasya çekirdek arasındaki fark ne çekirdek çekirdektir işte yeterki sponsor bulalım :haha:

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:40:29 ÖSAngaranin Simidini ve Cekirdegini Cok Severim Ben  ;D

Ayy bende ankaraya gidence kendimi F tipi cezaevinde hissederim nedense acaba :haha:

ATAAN

Ankarada Sakarya Caddesinde Ekmek Arasi Döner Yemek Vardi Simde Beee  offoff:)  :haha:

...mystery...

evet konu bir kez daha birilerinin katline uğramış bulunmakta hayırlı uğurlu olsun... alkis:) siz devam edin... alkis:) :haha:

NİLSENAM

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 05:55:34 ÖSevet konu bir kez daha birilerinin katline ug(ram?s, bulunmakta hay?rl? ug(urlu olsun... alkis:) siz devam edin... alkis:) :haha:

Ya ama ya Issiz adaya gidiyoruz sinamaya degil üstelik gitmiyoruz düsüyoruz nasil alcaz bütün bunlari
Ben vazgectim herseyden
Kendimi alicam birde W mi alicam  ;D

...mystery...

evet bencede... bende onu düşünmüştüm dün... :haha: klasik bir soru adama soruyosun direk cevap düşünüyo...ondna önce bir düşün...bu soru ne saçma soru düşüyorum ben buraya yanıma bişey alma şansım yok ki demiyo...tık tık tık sayıyo hemen.... kop:)