ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 09:55:41 ÖSo zaman çekirdek'i bırak eşini TV'yi ve DVD'yi alda işe yarasın... :haha: TV orda çekmez çünkü..aslında DVD'yi falan nereye takıcaksın o da var ama neyse.. :haha:

Elektrik çekeriz falan dermişim :haha:

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 11:17:15 ÖSElektrik çekeriz falan dermişim :haha:
uçakla düştüğünüzü düşün şimdi...kapıdan dışarı bi kablo sarkıyo ne?? zeytin TR'den adaya kabla çekiyo.. yaril:)

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 28, 2009, 11:18:27 ÖSuçakla düştüğünüzü düşün şimdi...kapıdan dışarı bi kablo sarkıyo ne?? zeytin TR'den adaya kabla çekiyo.. yaril:)

Bir ilk işte Rekor Kitabına girermişim.Bende bir kasılmalar bir havalar.Bütün Tv benden bahsedermiş.Bende ordan beri sizlere şu  ;D simayla cevap veririmişim :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 28, 2009, 11:23:11 ÖSBir ilk işte Rekor Kitabına girermişim.Bende bir kasılmalar bir havalar.Bütün Tv benden bahsedermiş.Bende ordan beri sizlere şu  ;D simayla cevap veririmişim :haha:
funny:)

zeytin

Sevgili Almancaxlılar beni tanıyan herkese selam.Ben Zeytin Nickli arkadaşınız tanıdınız dimi beni bakın elektrikte çektik isteyen gelebilir falan dermişim.Sonra beni tımarhaneye atarlarmış. yaril:) yaril:)

...mystery...

haha "Yaşar ne yaşar ne yaşamaz" ı okudun mu :haha: tımarhane diyince aklıma geldi... :haha: okumadıysan oku derim ben... funny:) dün kahkahayla gülüyodum akşam akşam annemleri uyandırdım... funny:)

...mystery...

...mystery...

ATAAN

...mystery...

ATAAN

Istemez Canim, Elektrigimizde Var Suyumuzda Yemegimizde Herbiseyimiz Var Yanee  :haha: