Baykal imam olursa sakın şaşırmayın!

Başlatan _VeRa_, Şubat 13, 2009, 11:48:46 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

"Deniz Baykal, yakında imam sarığı ve cübbesi giyip de en ön safa geçip namaz kıldırmaya başlarsa sakın şaşırmayın."

_VeRa_

NİLSENAM

_VeRa_

Hayır bişey değildi bunlara insanlar hala nasıl inanıyorlar  işte o haret edici bişey ???

hele o kemal kılıçdaroğlu yokmu Allah'ım ::)

beni bitiriyor   8)

dielosch

Siz Akp'nin yalanlarına nasıl inanıyorsanız biz de bunlara inanıyoruz o zaman...

dielosch

zeytin

Sevgili Vera İnsanalr birilerine inanmalı.Birilerine güvenmeli.Yanlış olsada olmasada bunları görmelii. ;)

Hasan42

Bir ülkede demokrasi olmasi ne güzel birsey degil mi ?
Hertürlü görüsten insanlari baris icinde barindiriyor.
Bence cok büyük bir zenginlik bu.

RIBERY

baykal ımam olsa bende bılım adamı olurum

qwerty zeze

valla siyasetçilerin hiçbirine güvenmiyorum hepsi çıkarcı al birini vur ötekine :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 15, 2009, 01:50:34 ÖSvalla siyasetçilerin hiçbirine güvenmiyorum hepsi çıkarcı al birini vur ötekine
en iyisi meclisi bombalayalım... :haha: :haha: yada meclis kesmez bütün siyasetçilere tek tek suikast düzenleyelim... :haha: ben ne diyorum yaa unutun gitsin saçmaladım azıcık... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 15, 2009, 07:59:05 ÖSen iyisi meclisi bombalayalım... :haha: yada meclis kesmez bütün siyasetçilere tek tek suikast düzenleyelim... :haha: ben ne diyorum yaa unutun gitsin saçmaladım azıcık..

:o amaninn bu yazini sakin okumasinlar ciddiye alip valla ergenokondan falan yargilaniriz hepimizi alirlar  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 15, 2009, 08:01:33 ÖSamaninn bu yazini sakin okumasinlar ciddiye alip valla ergenokondan falan yargilaniriz hepimizi alirlar  :haha:
:haha: :haha: bencede okumasınlar... :haha:

...mystery...

ayrıca benim yaşım ne başım ne daha 14 yaşındayım hiçbişey anlamam... :haha:

_VeRa_

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 13, 2009, 08:37:11 ÖSSiz Akp'nin yalanlarına nasıl inanıyorsanız biz de bunlara inanıyoruz o zaman...

Senin böyle bir özelliğin olabilir ama benim yalana inanma ve bunuda bile bile (yani enayice) inanma gibi bir özelliğim yok ;)