"Kürt Acilimi" nasil bir sey?

Başlatan esma 41, Eylül 08, 2009, 01:51:14 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Lengur size kesinlikle katılıyorum.Ama görmek istemeyen illaki göremiyor..

ozhan_c84

kımse bılmıyor bu acılımın altında ne var yok yol harıtası! nereye gıdıyor nerden gelıyor bu yol yaa:) acaba almanyaya gıdıyormu? o yola cıksak bızı almanya ya gotururmu:)

kımsenın kurtlerle problemı yoktu bu akp acılım olayını cıkarana  kadar

burası Türkiye herkes Türk olarak yasamak zorunda kımlıgndede T.C. vatandası yazacak! begenmeyen varsa defolur gıder!

milletin kimliğine kökenine göre açılımmı yapacaz bu saatten sonra

ozhan_c84

haa illa türkiye kürdistan felan diyorlarsa oyle ınsalara soyleyecegim tek cevap

EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT'TÜR
bu akp rezilleri meclise girdi  bölücü başı apo p..ci oldu sayın abdullah öcalan  o iti gebertemediler abd saddamı asıyor bi apo ş...ref.sizi.ni gebertemedik yazıkalr olsun bize

lengur

Arkadaşlar,İktidar partisi lideri bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ABD’den döndü.TC halkının ayrıntılarını bilmediği,bence kendisinin bile bilmediğini sözde Kürt veya Demokrasi açılımı konusu,her halde ABD’de kendisine iyice öğretilip, halka hazmettire hazmettire(!)yakın bir zamanda anlattırılacak.Tabii bu hazmettirme olayı başta şu uyduruk hocanın  Yalanyolu TV gibi yayın organları olmak üzere tüm yalaka ve yandaş medya tarafından 1000 yılın insanlık açılımı(!) gibi yansıtılacak,kandırma ve uyutma taktiği tüm hızıyla devam edecektir.Hani yüzyılın insanlık hareketi diye tanıtılıp da  yüzyılın yolsuzluk olayına dönüşen Keriz Feneri olayı gibi.

Bu arada medya’da ABD’li ünlü aktör  Kevin Costner'ın, iktidar  partisinin “Kürt veya demokrasi açılımını” desteklediği hatta bu doğrultuda TC’ye gelip tanıtımda bulunacağını hayretlerle öğreniyoruz.THY’nın reklamına çıkmadan önce TC’yi  belki de Afrika ülkesi sanan,Türk halkının yazar Samuel Becket’in “Godot’u Beklerken” romanındaki gibi öğrenemeyip hala beklediği bu sözde açılımın ayrıntılarını, oyunculuğunu taktir ettiğim Kevin Costner her nereden öğrendiyse, destek için TC’ye gelecekmiş.Yok arkadaş Shakira’yı getirmezseler asla ikna olmam.Bu zihniyet, Ermenistan ile ilişkileri geliştirmek için  ünlü Ermeni asıllı Heavy Metal grubu System Of A Down’nu da Ankara’ya getirip Anıtkabir karşısındaki Anıt parkta metal konseri verdirirler.

Demokrasinin bir devlete yapacağı en büyük kötülük  herhalde böyle bir iktidarı başa geçirmeye sebep olmasıdır..

xmcraex

simdiye kadar digerleri ne yapti bi anlatsana madem o kadar cok biliyorsun ukala ukala yaziyorsun

dielosch

bu kadar olur ya Lengur girip kontrol ediyorum sizin için ve yine harika şeyler söylemişsiniz ve yine kesinlikle katılıyorum.Garip olacak belki ama doğru söze ne denir =)

smaili

Muhalefet partisi Liderleri gibi omamis seyleri olmus gibi anlatmaktata üstünüze yok. Kemal Kilicdaroglu sendromu sanada sirayet etmis lengur.

lengur

Arkadaşlar,öncelikle Kevin Costner' den tüm site huzurunda özür diliyorum.Adamın günahını almışım.Herşeyi Yalan ve İnsanları kandırmak,aldatmak üzerine olan iktidar partisi, Kevin Costner konusunda da aynı geleneği sürdürmüş.Yani Kevin Costner'ın,  “Kürt veya demokrasi açılımını” desteklediği haberleri tamamen düzmeceymiş.
https://www.showhaber.com/208147/Manset/Akp-Yalan-Soylemis-Mhp-Ayip-Etmis

Gelelim son gelişmelere:

Bir devlet;halkıyla,resmi kurumlarıyla,şehitleriyle,gaziyleriyle ancak bu kadar aşağılatılabilir.

Bir muhalefet liderinin teslim olan göstermelik PKK'lılar ve bunu şova dönüştürenler için söylediği "Alkışlarla dönenler Mekke'den dönen hacı kafilesi değildir ya da alın terleriyle ekmeklerini kazanmak için yaban ellerden dönen gurbetçiler de değildir. Yabancı coğrafyalarda milleti temsil etmiş Mehmetçik birliği hiç değildir. Bunlar ellerinde şehit kanı olan, bebek kanı olan hain teröristlerdir" lafı ne güzelde tarif ediyor devletin düşürüldüğü acizliği.

İktidar partisinin gelenler için bir kırmızı halı sermediği kaldı.Nerede görülmüş Devletin Savcısının sınır karakolunun kapısında seçkin konuklar(!)beklediğini?Pişmanlık yasasından yararlandırılıp aynı gün serbest bırakılanan terör örgütü mensuplarının hiçbirinin "Pişmanız"demedikleri bir şey ifade etmiyor mu?Teslim olanlar dağa mantar toplamak için değil bu vatanın askerini pusuya düşürmek çıkmıştı.Eyleme katılmamaları(ki bu da nasil tespit edilmiş,anlaşılır gibi değil) belki cezayı hafifleten sebep olup,ama asla suçu kaldırıcı bir unsur değildir.

Arkadaşlar,bu yaşanılanlar önceki yazılarımda da söyledim daha bir başlangıç.Ve adım gibi eminim, ileride TC'yi daha kötü günler,parçalanma tehlikesinin daha hızlı geliştiği bir dönem bekliyor.

şimdi anladınız mı alakalı-alakasız bu şerefsiz,satılık anlayışa karşı çıkan,siyasi görüşleri birbirlerinden tamamen farklı onca insanın,hukuk kurallarının içine edilerek tutuklandığı Ergenekon tertibinin;uyduruk hoca,onun  devlet kurumları içinde domuz gribi gibi yayılan dangalak müritleri ve bundan yararlanan şimdilerde beklenen mehdi gibi yalaka medya tarafından lanse edilen iktidar partisi (lideri) tarafından,toplumsal muhalefeti susturmak,korkutmak için düzenlendiğini.Kendilerine çobansız bir köy yaratmak istiyorlardı ve kısmen de başarılı oldular.Ama bence hesaplamadıkları şey; kandırdıkları,aptallaştırdıkları bu halkın çevirdikleri düzenleri er geç anlayıp,bunları sandığa da toprağa da gömecekleri gerçeğidir.Ki bence bu süreç yakındır.

TC.kolay kurulmadı ama hiçbir iktidar döneminde,temelleri bu kadar sarsıtılacak şekilde yıpratılmadı.Evet bu siyasi kadro Türk Tarihine geçecektir ama şerefsizlik,vatan hainliği açısından.

xmcraex

bu türkiye neleri gördü kaldiki sadece bu hükümet degil.apo denen serefsiz pisligi yakaladiklarinda asacaz kesecez diyenler bugün hala muhalefette ahkam kesiyorlar zamaninda biraz delikanli olup abd ye biraz kafa tutup apoyu assaydilar simdi böyle bi sorun felan kalmazdi ortada

smaili

Terbiyesizlikte sinir tanimiyorsun ve kocaman sitede bitane moderator yada yönetici cikipta seni uyarmiyor anlamadim bu isi?

Bende lengur lungurun agiziyla yazmaya baslayacagim. Evet lengur sen ve senin gibi zihniyet her malzemeyi kendine göre yogurup ekmek yapiyor ama artik kimse yemiyor.
Muhalefet liderlerinden birisi Mekkeye giden haci adaylari gelmedi demis sende ondan alinti yapmissin. Baska bi muhalefet liderinin bas yalakasida  Hacca gitmeyin araplara para  kaptirmayin diyordu(zannimca senin zirtolardan biri)????  Simdi kirli propagandani yapmak icin insanlari dini duygulariyla galyana getirmek istiyorsunuz. Sen varya sen cok uyanik bi adamsin cok tehlikeli bi militansin sen. Kontrol altinda tutmak lazim seni. Cok planli programli calisiyorsunuz. Bu aradada bir yandan millete hakaret ediyor, Biyandanda yönlendirmeye calisiyorsun aklinca, yok efendim sandiga gömermis , topraga gömermis. Cok bekleyeceksin sen o günleri cok. Sultanliginiz bitti sizin tekelinizden kurtuluyor insanlar. Cökeceksiniz daha insAllah bitane adaminiz kalmayacak 10 seneden devletin icinde.  Bu halk bunun bilincinde oldugundan Ak Parti diyor yoksa kandirildigindan degil. Bile  bile  halkin yarisi Ak Parti diyor siz catlayip yarilana kadarda böyle olacak.

qwerty zeze

'Kürt açılımı' kötü niyetli siyasetçilerin kullandıkları geçici bir 'geçim kapısıdır' hali hazırda kullanılan 'din,dinsizlik,alevilik,solculuk,atatürkçülük...'gibi bir çok ideoloji vardır ve hep birileri kendilerini kullandırtır hele bi de sözkonusu grupların akıl ve mantığı terketmesi , gaza gelip coşması sözkonusuysa olan Devlete olur Yazık olur.hangi grupta olursak olalım iyi niyetli,sağduyulu olmamız lazım kimseyi aynı kalıba sokamayız.Atatürkçülerin dincileri dışlamaya kürtlerin ağlayıp sızlamaya hakkı yoktur!

lengur

"Pavlov'un köpekleri" bilmiyorum size bir şey ifade ediyor mu?
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0van_Pavlov

İvan Petroviç Pavlov'u pirelerle deney yapan bilimadamı bizim Temel ile karıştırmayın sakın :)

Konu başlığı "Kürt Acilimi" nasil bir sey? idi.Aylardır kamuoyunda tartışılan bu hassas konu,demokrasinin bir devlete verebileceği en büyük bela olan mevcut iktidar tarafından,yine bu devletin kurucusu sayılan Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde meclis gündeminde görüşmeye açıldı.365 gün içinde bu 10 Kasımın seçilmesi ne ilginç bir tesadüftür?Buda ayrı bir başlık konusu olur.Meclis bugün toplandı görüşmeler,tartışmalar yapıldı.Ve dananın kuyruğunun kopma tarihinin 12 Kasım olacağı kararlaştırıldı.Neyse şurada Perşembe'ye ne kalmış ki? :)

Gelelim "Pavlov'un köpekleri" meselesine;

Akşamları herkes gibi TV'nin başına geçip kumandayla kanal karıştırdığımda bakıyorum ki hep karşıma 2 kişi çıkıyor.Bir tanesi herhalde tipiyle fikirleriyle bana bir orangutanı hatırlatan Tarafçı Mehmet Altan ile hani ABDde CIA kucağında, hangi amaca ve kişiye hizmet ettiklerinden bir haber dangalak müritleri aracılığıyla ülkeyi dolaylı olarak yönetmeye çalışan uyduruk hocanın, veliahtlığına soyunan Zamancı Mümtaz'er Türköne.

Bakıyorum adamlar her akşam kahvehane gezer gibi kanal değiştiriyorlar.Dün 3 değişik kanalda canlı yayında rastladım.Tabii takip etmediğim kanallarda cabası.Yav acaba  ne diyorlar diye seyrettim.Seyretmeye başlarken de empati yaparak,kendimi mümkün mertebe tüm değer yargılarımdan,görüşlerden soyutlamaya, objektif olmaya gayret edeyim dedim.Hey Allahım; yalakalığın,soysuzluğun,soytarılığın,dalkavukluğun adını siz koyun kısaca şerefsizliğin tüm çeşitleri mevcut bunlarda. şöyle düşününce son dönemlerde oluşturulan yandaş medya kavramı demek bunun içinmişYani köpeklik yapmak için.

Yine bakıyoruz,devlet kurumları da aynı bu hale dönüştürülmek isteniyor.Yani yalaka,dalkavuk,soytarı...devlet görevlileri.Emniyetinden tutun da,Adliyesine,Adli Tıp'ından Maliyesine kadar.Ama az karşı çıktın mı hemen köpekler devreye giriyor baskı,susturma,caydırma,meslekten ihraç...

Evet arkadaşlar;bir devletin geleceği maalesef Pavlov'un köpekleri gibi insanlarla,halkından gizlenerek karartılıyor.

nachtigall

Ben sadece sunu bilir sunu derim Ortafa büyük oyun dönüyor. Ve bu oyunda da kürt kardeslerimize rol verildi. Rolünü begenenler oynuyor begenmeenler de kenardan bakioyr

simsar

BİRİSİ KÜRT AÇILIMI MI DEDİİ..

ozhan_c84

Ve nihayet: Hayata yıllar ekledik, yıllara hayat katamadık                     
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne guzel bir soz

qwerty zeze

nachtigall