aile birleşimi

Başlatan ttyy, Ocak 14, 2010, 02:23:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ttyy

hayır internette tanışmadık ne yapıyolarmış internette tanışınca anlamadım yeşim kardeşim

yesim üzülmez

zorluk cıkartıyolarmış

ttyy

evet o zaman kanıt istiyolarmış galiba hatta bazen abartıp chet yazışmalarını bile isteyebiliyolarmış sen nasıl internettemi tanıştın

ttyy

kardeşlerim iyi geceler kendinize iyi bakın inşAllah yarın görüşürüz Allaha emanet olun

yesim üzülmez

yok hayır uzaktan akraba diyebiliriz aslında dolayısıyla tanışmış oluyoduk aşk işte yakaladımı bırakmıyo

haeret

herkesın Allah gonlüne gore versın bızde agustosu 29 da basvuru yapmıstık umarım herkes bıan once sevdigine kavusur beklemenın ne oldugunu ben cok ıyı bılırım 4 sene

ttyy

haeret kardeşim inşAllah sende bizde biran önce sevdiklerimize kavuşuruz

hasan baki

slm arkadaslar ben buraya yeni katildim bi sorum olacak acaba integrasyon kursu kolaymi ben kursa katilacamdabu konuda bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi simdiden tsk arkadaslar

ttyy

duydu_0354 kardeşim sen almanyadamı yaşıyosun

ttyy

leyla kardeşim bildiğim kadarıyla onlar eşine mektup yolluyolar mektubun içerisinde eşinden istedikleri evraklar yazıyo sanırım randevu tarihide o mektubun içinde yani eşinin isteğine göre olmuyo.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ttyy

s.a diego kardeşim sen almanyadamı yaşıyosun

Mutim

Alıntı yapılan: murgani - Ocak 16, 2010, 01:57:20 ÖÖ
Merhaba Canlar

Gece Gece Kaynatıyorsunuz Bakıyorumda :)  halayy:)
Bu Arada Yabancılar Dairesini Aramış Eşim Listede Adım Çıkmış... alkis:)  alkis:)  alkis:)
Bakalım Beklicez ARtık Hayırlısı..
İnş Bu Vize Olayından Tertemiz Bi şekilde Kurtuluruz.Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun..

Hadi bakalım tez vakit alırsın inşAllah vizenide bizlere de bol bol dua edersiniz.. İlaç olur :) şimdiden mutluluklar, valla cok sevindim kardeşim yafu.. Hemen gelsin vize :)

ttyy

mutim kardeşim nasılsın nerelerdesin sen iyisin dimi kardeşim benim bi sorun yok

Mutim

Alıntı yapılan: ttyy - Ocak 19, 2010, 01:28:14 ÖÖ
mutim kardeşim nasılsın nerelerdesin sen iyisin dimi kardeşim benim bi sorun yok

Biraz rahatsizdim dostum, şükürler olsun iyiyim.. sen nasılsın, inşAllah iyisindir.

senin msne neydi ekledin mi beni

gamze kösek

slm arkadşlar benmde bir sorum olacaktı.türk ama avusturya vatandaşı ve almanyada yaşıyr.tr.nikah yapıcaz.ben burdan nikah işlemleri için gerekli belgeleri öğrendiğimde nişanlımn pasaportun noterden tercümesi ve konsolsoluktanda bekarlık belgesi alması gerektiğini söylediler.ama yine sormak istedim tecrübeli arkadsalra baska belge gereklimi diye.nette cünkü doğum belgesi faln deniyr?birde nişanlımın bu belgeyi alması için benm nüfus cüzdanımn fotokopisi ve ikametgah lazımmş.acaba nüfus cüzdanının noterden onaylı olması mı gerekiyr?yardımcı olrsanz sevinrm teşekkürler

Mutim

Alıntı yapılan: gamze kösek - Ocak 19, 2010, 01:42:32 ÖS
slm arkadşlar benmde bir sorum olacaktı.türk ama avusturya vatandaşı ve Almanya'da yaşıyr.tr.nikah yapıcaz.ben burdan nikah işlemleri için gerekli belgeleri öğrendiğimde nişanlımn pasaportun noterden tercümesi ve konsolsoluktanda bekarlık belgesi alması gerektiğini söylediler.ama yine sormak istedim tecrübeli arkadsalra baska belge gereklimi diye.nette cünkü doğum belgesi faln deniyr?birde nişanlımın bu belgeyi alması için benm nüfus cüzdanımn fotokopisi ve ikametgah lazımmş.acaba nüfus cüzdanının noterden onaylı olması mı gerekiyr?yardımcı olrsanz sevinrm teşekkürler

Sevgili gamze duruma göre evrak istemleri değişebiliyor, ama kurumlar sizden ne istedilerse onu göre hazırlayın evraklarınızı, nufüs cüzdanınızın nöterden onaylı olmasına gerek yok, boşuna onca para vermeyiniz , bağlı oldugunuz muhtarlıkdan nufüs cüzdan süreti alabilirsiniz onlarda tasdik ediyor aynısı gibi.. Noterden istenildiğini sanmıyorm. Umarım hayırlısıyla işlerinizin yapar sevdiklerinize kavusursunuz ..

ttyy

geçmiş olsun mutim kardeşim Allah acil şifalar versin hamd olsun iyiyim kardeşim.bu arada seni ekledim ben sen beni ekledinmi.