aile birleşimi

Başlatan ttyy, Ocak 14, 2010, 02:23:30 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Alıntı yapılan: ttyy - Ocak 19, 2010, 04:26:20 ÖS
geçmiş olsun mutim kardeşim Allah acil şifalar versin hamd olsun iyiyim kardeşim.bu arada seni ekledim ben sen beni ekledinmi.

Allah razı olsun , senin adresin ne ile başlıyor

ttyy

küçük t ile başlıyo mutim kardeşim

yesim üzülmez

slm ttyy nasılsın bi haber varmı vizenden

yesim üzülmez

slm mutim sakinleştinmi biraz okudumda sen cogu kişiye almanca ile bilgi verirken böyle olman şaşırttı beni iyi biliyosun kuralları çözmüşsün yani almancayı

ttyy

slm yeşim kardeşim nasılsın eşim dün yabancılar polisini aradı benim eşim 3 hafta önce başvuru yaptı demiş evrakları geldimi diye sormuş onlarda eşinizin kaağıtları bu hafta içinde elimizde olur sonra size mektup göndercez demişler.

yesim üzülmez

hayırlısı olsun inşAllah gelir en kısa zamanda kavuşursun eşine

ttyy

yeşim kardeşim sen başvuru yapmamıştın dimi

yesim üzülmez

yok hayır eşimin ev bulmasını bekliyoruz daha

ttyy

hangi şehire gideceksin yeşim kardeşim kısmet olursa

yesim üzülmez

leylaaa

selam ttyy vizenin son durumu nedir?

ttyy

slm leyla eşim 3hafta oldu benim başvuralım eşim dün yabancılar pollisini aradı eşimin evrakları geldimi diye sordu onlarda eşinizin evrakları bu hafta içinde elimize ulaşır sonrada size mektup göndercez demişler

ttyy

öylemi hannoverde benim eşimin ailesi oturuyo ama ben berline gdicem Allah izin verirse

ttyy

senin son durum nedir leyla kardeşim

leylaaa

sevindim sizin adınıza bizim mektubumuzda bugun ulastı eşime. bu arada gecen hafta bası arkadasımın eşi görüşmeye gitti.ve bugun vizesi onaylandı yani 1 haftada çok mutluyum bugun onun adına.

yesim üzülmez

leyla bişey sormak istiyorum  almanyada nerden basvuru yaptınız

ttyy

çok sevindim leyla kardeşim senin adına inşAllah bir an önce vizen çıkar ve eşine kavuşursun bişey sorcam senin evrakların kaç gün sonra eşine ulaştı ve nezaman randevu vermişler eşine yani eşin kaç gün sonra yabancılar polisine gitcek