Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!

Başlatan DeLiyanginiM, Şubat 27, 2010, 02:38:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeLiyanginiM

roman

arkadaslar 02.2009 da ataan arkadasimiz cocuk üzerinden aile birlesimde a1sertfikasi istenilmedigini,fakat ankara konsoloslugunun bunu uygulamadigini yani a1sertifakasini istedigini yazmis.yanlis anlamadiysam.kanun her yerde gecerli ayni degilmidir?böyle bisey yok degilmi??

roman

deliyanginim arkadasim esinin randevusu nasil gectigini yazarsan sevinirim 22.martta giriyodu dimi.ya bide arkadasim senin zamanin az kaldi bu siteye bakarmisin bakamazmisin biraz tedirginim,hani bizde senin gibi müracat etcez ya bilgilerinize ihtiyacimiz mutlaka olacak.ben sana baska nasil ulasabilirim??mail adresimi versem ordan görüssek veya tel no yu versen msnden olurmu acaba??

ttyy

slm arkadaşlar bi sorum olcak Almanya'daki eşin istek yapabilmesi için vizesinin ne kadarlık olması lazım cevaplarınızı bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

roman

yasin abi bana halen ankaradan mail gelmedi iki hafta oldu.ama deliyanginim arkadasim bana bi yazi göndermisti izmir konsoloslugun bi arkadasa verdigi olumlu cevap.onu ben esime gönderdim.eger ankaradan yanit gelmezse o da yeterli olurmu????cok tesekkürler.ya buarada ben kimseyi göremiyorum artik bu sitede.merak ediyorum hepinizi araniyorsunuz haberiniz olsun :)

akin_zeyno

bana bu konud yardımcı olabilirmisiniz esim alman vatandası 4 aylık hamile ben a1 sıvanına girmeden  vize albilirmiyim ne gibi işlem yapmam gerekyo  nasıl bir muraccada bulunmam gerekyo yardımcı olursanız sevinirim

roman

vizeye basvurabilirsin arkadasim.yapan arkadaslarimiz var ve vizelerini de a1 sinavsiz almislar.daha deneyimli olan arkadaslar mutlaka daha detayli yazarlar.benim yaptigim kendim 5aylik hamileyim kadin doktorumdan hamile oldugama dair belge aldim(ärztliche Bestätigung),Mutterpassin önemli sayfalarini kopyaladim,kendi pasaportumun kopyasi ve deliyanginim arkadasimin gönderdigi almanca kanun metinleri var 1.ve 3.sayfada bunlarin hepsini esime yolladim.vize basvurusunu esiniz hamileligin 5.ayini bitirmisse yapabilirsiniz.ben doktorumdan 4.5aylikken raporu aldim.
esim bu cuma IKS den cocuk üzerinden aile birlesimi icin randevu alcak.Orda da gerekli evraklari söylüyorlarmis sizin hazirlamaniz gerekenleri.önümüzdeki pazartesi deliyanginim arkadasimin esinin konsolosluga randevusu var mutlaka bilgilerini paylasacaktir bakarsaniz yardimci olur bilgileri size.

roman

siz esim alman vatandasi dediniz diye deyinmedim bu konuya dogacak  cocugunuz  alman vatandasi olmasi sartiyla.esiniz alman vatandasi oldugundan sorun yok.

roman

bi de arkadasim sen bu konuyu bastan sona kadar oku,eksik bilgi vermek istemem.msl.deliyanginim arkadasim evlilik cüzdanin fotokopisi yazmis.bizim cüzdanimiz esim de tr de oldugundan göndermedim ben.

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: roman - Mart 12, 2010, 11:31:17 ÖS
arkadaslar 02.2009 da ataan arkadasimiz cocuk üzerinden aile birlesimde a1sertfikasi istenilmedigini,fakat ankara konsoloslugunun bunu uygulamadigini yani a1sertifakasini istedigini yazmis.yanlis anlamadiysam.kanun her yerde gecerli ayni degilmidir?böyle bisey yok degilmi??

Kanun heryerde ayni Arkadasim ama bu kanun benim bildigim kadariyla zaten mart 2009 da cikmismi diyim nediyim yanlis birseyde yazmak istemiyorum.Bir mahkeme karari neticesinde cikmis.ben simdi buraya bir yazi kopyalicam orda bir link var onu incele.

istanbul konsolosluguna atilmis bir mail var birde cevabi

.ISTA REG1
XXXXXXX
schrieb am 07.07.2009 08:08 Uhr:
>
>
> -------- Original-Nachricht --------
> Betreff:     FW: FZF zum deutschen Kind
> Datum:     Mon, 6 Jul 2009 20:30:37 +0200
> Von:   
> An:     info@istanbul.diplo.de
>
>
>
>
> Sehr geehrte Damen und Herren,
>
> mein Mann ist momentan lebhaft in Istanbul und möchte zur Geburt
> seines Kindes im Oktober nach Deutschland reisen.
> Ich selber bin deutsch Staatsangehörige und lebe mittlerweile wieder
> in Deutschland wo wir unsere spätere gemeinsame Zukunft planen.
> Leider mussten wir erfahren das in unserem Fall ein Besucher Visa
> nicht erteilt wird was sehr schade ist!
> Ich möchte sie nun bitten uns ein Visum Zweck der Anwesenheit bei der
> Geburt des gemeinsamen Kindes ohne Sprachtest-Nachweis zu erteilen!
> Das Auswärtige Amt hat inzwischen nichts gegen die Erteilung solcher
> Visa. Ich möchte Sie auch gerne auf die VG Berliner
> Gerichtsentscheidung verweisen, die hier zu finden ist :
> https://www.gerichtsentscheidungen.berlin-brandenburg.de/jportal/portal/t/1rvr/bs...
> .
>
> Ich hoffe sehr auf ihre Hilfe und Kooperation!
>
> Mir freundlichen Grüßen

Konsoloslukdan gelen cevap

Sehr geehrte Frau ...,

vielen Dank für Ihre Nachricht. Sie können Familienzusammen Führung zum
Kind in Deutschland machen.Besorgen Sie sich ein Termin und stellen
nochmal einen Antrag.
Mit freundlichen Grüssen

Generalkonsulat Istanbul
- Visastelle -

Tel.: +90 212 33 46 167
Fax : +90 212 24 52 624
E-Mail: gk.istanbul@sim.net.tr

DeLiyanginiM

Roman arkadasim senin mailine hala cevap gelmedimi???

Olurda biz muracat etmeden gelirse paylasirsan bende onun kopyasini yolliyayim esime
ne bulursak ekliyoruz ;D

DeLiyanginiM

Alıntı yapılan: akin_zeyno - Mart 17, 2010, 06:43:32 ÖS
bana bu konud yardımcı olabilirmisiniz esim alman vatandası 4 aylık hamile ben a1 sıvanına girmeden  vize albilirmiyim ne gibi işlem yapmam gerekyo  nasıl bir muraccada bulunmam gerekyo yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu iyice inceleyin bizde pazartesi muracat edicez gelismeleri yazicam buraya.

Konuyu takip ederseniz faydasi olucaktir

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

roman

yok gelmedi arkadasim ya iki haftayi gecti,bi türlü yanit vermiyolar mailime.gelirse tabiki eklerim.ismimizi felan ögrendiler simdi konsolosluga müracat ettigimizde gicikligina yok böyle bsey diyemezler dimi korkuyorum ya.senin gönderdiklerini yolladim esime.bunu da yollarim.cok tskler

roman

roman

sana zahmet bi de bunlari mail olarak gönderirmisin ben yapmasini bilmiyorum utanan:)

hakim

Sahte evlilik diyerek 18 aydir ugrastiriyorlar 1 haftalik vizeyle berline mahkemeye gittim 7 yil öncesinden 1 soru sordular esimle kac defa bulusmusum diye cevap ayni olmayinca hakim ret etti zaten yabanci düsmani oldugu yabancilar polisinden gelen bayanla birbirlerine göz kirpmalarindan belliydi.herneyse mahkemeden sonra tr.ye döndüm ve esimde geldi burda hamile oldugunu ögrendik simdi ne yapmamiz gerekli itiraz ettigimiz mahkemeye gerek kaldimi acaba?

esimde agir depression var bununda karnindaki cocuga zarar vermersinden korkuyorum

roman

bunun en iyi yanitini yasin abimiz verir diye düsünüyorum.esiniz hamileyse bu durumdan dolayi olumlu gelisebilir belki.konu basliginda oldugu gibi bizler ancak hamileligin 5.ayindan sonra basvurabiliyoruz konsolosluga,dogacak cocuk alman vatandasi olacaksa.