комуникација

Здраво драги пријатели.

Ви благодариме за посетата на нашиот сајт.
Визуелно и писмено германски Ако имате тешкотии во разбирањето, не разбирате, јас info@almancax.co не двоумете се да напишете на нашата e-mail адреса.
Ние ќе се обидеме да одговориме на сите ваши прашања за нашата страница што е можно поскоро.

Било какви мислења, предлози, позитивни или негативни критики и поплаки за нашата страница јас info@almancax.co можете да напишете на нашата e-mail адреса.

Можете исто така да не контактирате со пополнување на формуларот подолу.

Ќе ги очекуваме вашите позитивни или негативни критики, мислења и сугестии.

Ние нудиме почит и љубов, ви посакуваме супериорни достигнувања во вашето германско образование.

тим на www.almancax.com

МНОГУ ЛЕСНО ДА ГО УЧЕСУВА ГЕРМАНСКИОТ БРОЈБИ СО ЧУДЕН ПРЕДМЕТ
КЛИК, УЧЕЕ ГЕРМАНСКИ БРОЈНИ БЕЗБЕДНИ ОД ЗЕРО ДО МИЛИОНИ
Никогаш не било лесно да научите германски часови.
КЛИКНЕТЕ ТУКА, УЧЕ LEЕ ГЕРМАНСКИ ЧАС сега
Научете германски со нашето шарено сликарство и направете реченици лесно.
КЛИКНЕТЕ ОВДЕ, УЧЕЕ ГЕРМАНСКИ ЦЕЛИ СЕГА
Практика за учење на Интернет. ГЕРМАНСКИТЕ КУРСЕВИ СЕКОГАШ САМО САМО.
КЛИКНИ, преземете СЕГА