Turki Jerman Occupations 2

20.08.2019
10.272
A+
A-
Turki Jerman Occupations 2

cutatan


PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA

Profesi Jérman, profés Jérman, Profesi Jérman Jérman, profés Jérman, profés Jérman, profés Jérman.

Dina salah sahiji kelas kami saméméhna, kami ningali penjajahan Jérman urang sareng didaptarkeun jajah jérman salaku daptar, sareng ayeuna urang ngangkat panambahan Jérman urang ku nambihan sawatara pendapatan anu henteu aya di subjék baheula urang.

datang Dear sahiji anggota urang anu ngadaptar pikeun forum ieu disusun tina babagi almancax perenahna sahandapeun kursus Jerman, sababaraha hurup kasalahan minor anu disusun tina anggota nu biasa jeung saterusna. bisa jadi, mangka disiapkeun ku handap Tangtu instruktur almancax, ku kituna bisa ngandung sababaraha bug ngahontal palajaran disiapkeun ku guru almancax almancax mangga buka forum.

.Apothek tukang ubar nu ...
Pagawe anu ... .Arbeit
.Architekt arsiték ...
.Arzt dokter ...
... Baker urang .Bäck
.Bankbeamt bankir nu ...
.Frise mapag éta ...
worker konstruksi .... .Bauarbeiter
tani téh .Bau ...
insinyur sipil B .Bauingenieur
Joiners ... nyaeta .Bauschrein
Map téh .Buchbind ...
.Buchhalt akuntan di ...
.Buchhänd di toko buku gedé ...
.Bürodien panjaga anu ...
Cirak ... .Lehrling
.Fahr nyaeta sofar ...
Lentong ... ieu .dien
gadis palayan… .Dienstmädchen
... manajer .Direkt nyaeta
.Drechs on lathe nu ...
The .Druck bakal kaasup imah penerbitan ...
panday ... ..Schmied
insinyur listrik… .Elektroingenieur
teknisi listrik ... .Elektrotechniker
Pabrik ... .Fabrikant
ahli pembiayaan .Fach ...
.Feuerwehrmann firemen ...
balikci nu ... téh .Fisch
.Fremdenführ pituduh nu ...
Gardner nyaéta ... .Gärtn
.Gemüsehänd dina zerzevatc ...
isadami ... .Geschäftsmann
... caster nyaeta .Giess
camci nu ... téh .Glas
.Goldschmied jewelery ...
.Handwerk of artisan ...
.Hebam bidan ...
insinyur luhur ... .Diplomingenieur
... insinyur nu .Ingenie
wartawan .Journalist ...
.Kapitän kaptén ...
.Kaufmann padagang ...
... palayan nu .Kelln
Tina AHC ... .Koch
.Kindermädch nanjung di ...
The bakirci ... .Kupferschmied
Coachman ... nyaeta .Kutsch
worker tatanén .... .Landarbeiter
.Lastträg nu kuli ...
pagawe kasual .... .Lohnarbeiter
Insinyur Téknik sakumaha .Maschineningenieur
Marc ... .Maschinist
.Matros awak ...
tukang tembok anu geus ... .Maur
.Meist nu Masters ...
.Metzg jagal nu ...
.Mül on degirmenci nu ...
wengi panjaga N .Nachtwächter
greengrocer urang ... .Obsthänd
The polishers téh ... .Polier
.Pförtn nyaéta panjaga a ...
pangacara ..Rechtsanwalt ...
..Schäf angon teh ...
konduktor nyaéta ... .Schaffn
The .Schleif nyaeta bileyc ...
Cilingir ... nyaeta ..Schloss
..Schneid téh tukang ngaput ...
liang haseup nyapu ... .Schornsteinfeger
Joiners ... nyaeta .Schrein
Shoemaker nyaeta .Schuhmach ...
... .Satt on sarac
... technicians anu .Technik
.Tierarzt Pangajaran sarta Palatihan Atikan ...
.Tisch keur tukang ...
pelukis anu aya .Tünch ...
saatci nu ... téh .Uhrmach
awéwé laér W .Waschfrau
anyaman anu mangrupa ... ..Web
mandor teh nyaéta ... ..Werkmeist
The restaurateur ... ..Wirt
spesialis huntu ... ..Zahnarzt
..Zimmermann tukang kayu ...

Ngadamel ieu: Jerman Baju, Baju, Baju keur
SUKU GAMPANG UNTUK Nampilkeun Nomer GERMAN DENGAN SUBJEK WONDERFUL.
KLIK, PEMBELAJARAN NOMBOR GERMAN NU DITUTUP DARI ZERO TO JUTUP
Éta tacan gampang pisan diajar jam Jerman.
KLIK DI SINI, PELAJAR JAMINAN GERMAN AYEUNA
Diajar Jérman nganggo lukisan warni kami sareng ngadamel kalimat anu gampang.
KLIK DI SINI, PELAJAR WARNA GERMAN AYEUNA
Naha anjeun badé ngadamel artos tina internét?
KLIK DI SINI, PIKEUN KECAM-UNTUK MANGSA KANGGO DARI INTERNET
PRATIS PEMBELAJARAN INTERNET GERMAN. KURSUS GERMAN ATAU DENGAN DENGAN ANDA.
KLIK, DOWNLOAD AYEUNA
Harita tamu - ulasan 0

acan No komentar.