ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birlesimiyle ilgili bilgiler.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

fuk_18 09.05.2013 18:01:53

formul A mi istediler senden formul b mi formul b olmasi lazim ama neyse formul a da sadece senin bilgilerin yazar cok dillidir 7 dilli formul b de  ise senle birlikde esinin bilgileri yazar cocugun turk vatandasi ise onunda yazar oda cok dilli 7 dillidir senin konsolosluga verdigin formul a cok dilli degilse yani 7 dilli degilse ondan kabul etmemislerdir baska nufusdan almayi dene birde.ve sen yinede formul b yaninda gotur,esin alman vatandasi ise giris cikis belgelerini sadece il emniyet müdürlügü yabancilar subesinden alabilirsin turk vatandasi ise ilce pasaport subesinden de alabilirsin ikisi icin de ya esin olcak yada vekalet olcak sart yani

Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 09, 2013, 05:55:29 ÖS
Arkadaslar Oncelikleee vize bekleyen tum arkadaslara Allah sabır versin !! 7 mayısta ankarada benım de randevum wardııı ve su birr gercekki oradakii bayan arkadaslarr hiçtee insancıl degiller ben cocuk uzerinde aile birlesimi basvurusu yaptım bayan yogun bir soru trafıgınden sonra bana dısarda beklememı soledı sonra tekrar cagırdı ve onlara vermis oldugum Formul A uluslararası dogum belgesının uluslararası olmadıgını soledı sizlerden ricam bu olması gereken Formul A hakkında Yardımcı olabilirmisiniz?? birde esimin Türkiyeye giris cıkıs yaptıgı tarihlerin dokumanını ıstedı emnıyetten temın edebilecegimi soledı emnıyete gittigim de ise bana bu belgenın sadece esime verilebilecegi solendı esim ise almanya da noter tasdıklı vekaletname ıstedıler bana geldiki birazzz zorluk cıkartmak istiyorlar cunku formul A nasıl bişi ben anlamadım nufustan ozellıkle uzerine basa basa soledim uluslararası olacak ve alman konsolosluguna verecegim diee ınanın su an  sadece yasadıgımı sanıryorumm Kızımı Cok Ozledim !!!!

Cengiz_turkoglu 10.05.2013 00:47:54

Kardeş Benim Cocugum ALman vatandası formul A istenilen bir belgeydii ve nufustan aldım gittim fakat bana bu uluslararası degil diye soledi simdi ben tekrar nufusa gittigimde isee bana aynısını verecek muhtemelen ve yine kabul etmıcekler haliylee ben anlamadım  gıttı nerden bulacagım bu Formul A yı ustelık daha vızem ısleme bıle konulmadı dıye dusunuyorum cunku istedikleri belgeleri veremedigimden dolayı Offf kafayı sıyırmamak elde degil ALLAH rızası icin Bu formul a nasıl bişeee Yardımcı olunn nerden  nasıl alacagım !!!

fuk_18 10.05.2013 02:06:06

nasil birseymi ? yukarda anlattigim ne benim, diyorumki 7 dillli bir kagit cok dilli oluyor seklini semalini merak ediyorsan google yazarsin cikar karsina.

Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 10, 2013, 12:47:54 ÖÖ
Kardeş Benim Cocugum ALman vatandası formul A istenilen bir belgeydii ve nufustan aldım gittim fakat bana bu uluslararası degil diye soledi simdi ben tekrar nufusa gittigimde isee bana aynısını verecek muhtemelen ve yine kabul etmıcekler haliylee ben anlamadım  gıttı nerden bulacagım bu Formul A yı ustelık daha vızem ısleme bıle konulmadı dıye dusunuyorum cunku istedikleri belgeleri veremedigimden dolayı Offf kafayı sıyırmamak elde degil Allah rızası icin Bu formul a nasıl bişeee Yardımcı olunn nerden  nasıl alacagım !!!

sultan07 10.05.2013 02:58:35

Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 10, 2013, 12:47:54 ÖÖ
Kardeş Benim Cocugum ALman vatandası formul A istenilen bir belgeydii ve nufustan aldım gittim fakat bana bu uluslararası degil diye soledi simdi ben tekrar nufusa gittigimde isee bana aynısını verecek muhtemelen ve yine kabul etmıcekler haliylee ben anlamadım  gıttı nerden bulacagım bu Formul A yı ustelık daha vızem ısleme bıle konulmadı dıye dusunuyorum cunku istedikleri belgeleri veremedigimden dolayı Offf kafayı sıyırmamak elde degil Allah rızası icin Bu formul a nasıl bişeee Yardımcı olunn nerden  nasıl alacagım !!!

Formul A  uluslarası doğum belgesidir. Nüfus müdürlüğünden alınır. Ancak nüfus müdürünün kendi imzası olması gerekiyor. Uluslarası geçerliliği olması için valilikten apositile edilir. Bu kadar. Bunu benim için de almıştık lakin lüzum kalmamıştı.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]