fuk_18 09.05.2013 18:01:53
Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 09, 2013, 05:55:29 ÖS
Arkadaslar Oncelikleee vize bekleyen tum arkadaslara Allah sabır versin !! 7 mayısta ankarada benım de randevum wardııı ve su birr gercekki oradakii bayan arkadaslarr hiçtee insancıl degiller ben cocuk uzerinde aile birlesimi basvurusu yaptım bayan yogun bir soru trafıgınden sonra bana dısarda beklememı soledı sonra tekrar cagırdı ve onlara vermis oldugum Formul A uluslararası dogum belgesının uluslararası olmadıgını soledı sizlerden ricam bu olması gereken Formul A hakkında Yardımcı olabilirmisiniz?? birde esimin Türkiyeye giris cıkıs yaptıgı tarihlerin dokumanını ıstedı emnıyetten temın edebilecegimi soledı emnıyete gittigim de ise bana bu belgenın sadece esime verilebilecegi solendı esim ise almanya da noter tasdıklı vekaletname ıstedıler bana geldiki birazzz zorluk cıkartmak istiyorlar cunku formul A nasıl bişi ben anlamadım nufustan ozellıkle uzerine basa basa soledim uluslararası olacak ve alman konsolosluguna verecegim diee ınanın su an sadece yasadıgımı sanıryorumm Kızımı Cok Ozledim !!!!
Cengiz_turkoglu 10.05.2013 00:47:54
fuk_18 10.05.2013 02:06:06
Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 10, 2013, 12:47:54 ÖÖ
Kardeş Benim Cocugum ALman vatandası formul A istenilen bir belgeydii ve nufustan aldım gittim fakat bana bu uluslararası degil diye soledi simdi ben tekrar nufusa gittigimde isee bana aynısını verecek muhtemelen ve yine kabul etmıcekler haliylee ben anlamadım gıttı nerden bulacagım bu Formul A yı ustelık daha vızem ısleme bıle konulmadı dıye dusunuyorum cunku istedikleri belgeleri veremedigimden dolayı Offf kafayı sıyırmamak elde degil Allah rızası icin Bu formul a nasıl bişeee Yardımcı olunn nerden nasıl alacagım !!!
sultan07 10.05.2013 02:58:35
Alıntı yapılan: Cengiz_turkoglu - Mayıs 10, 2013, 12:47:54 ÖÖ
Kardeş Benim Cocugum ALman vatandası formul A istenilen bir belgeydii ve nufustan aldım gittim fakat bana bu uluslararası degil diye soledi simdi ben tekrar nufusa gittigimde isee bana aynısını verecek muhtemelen ve yine kabul etmıcekler haliylee ben anlamadım gıttı nerden bulacagım bu Formul A yı ustelık daha vızem ısleme bıle konulmadı dıye dusunuyorum cunku istedikleri belgeleri veremedigimden dolayı Offf kafayı sıyırmamak elde degil Allah rızası icin Bu formul a nasıl bişeee Yardımcı olunn nerden nasıl alacagım !!!