ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: almanca mektup alistirmalari

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

MESO 25.03.2009 02:17:48

seiblossstill TESKKÜRLER GEC OLDU AMA KABUL ET :) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

yozgatlim66 29.11.2009 23:32:14

bu kadar guzel mektup yazabildiysen inan supersin dicem sadece bir ikikelime yanlisin var bana gore basarilarr byby:)

ravzanur 11.12.2009 22:17:59

Alıntı yapılan: jentzsch - Aralık 30, 2007, 09:17:56 ÖS
aslinda biraz da SANS.bildigin kelimelerden olusan bi mektup gelir,konuyu kavrarsin cevabini yazarsin.ama bilmedigin bir kelime cikar mektubu anlamazsin ya da yanlis anlayabilirsin...

aynen öyle aslinda mektubu yazarkemki en önemli sey orda bahsedilen ve sizden yazmanizi istenilen konuyu anlamak anlayamassaniz öyle bakakalirsiniz anlarsaniz vede biraz Almancaniz da olsa biseyler yaziyorsunuz benim de önümüzdeki hafda A2 sinavim var bir kac kere deneme sinavi yaptik ve anladigim konuda zorlanmadim ama bilmedigim kelimeler ve anlamadigim kelimeler oldugu zaman gercekten cok zorlaniyorum mektubu yazmak icin anlamak sart yoksa neye ne yazacaginizi bilemiyorsunuz

jentzsch kardesimiz herseyi güzel aciklamis aciklamalari dogrudur dikkate aliniz

platon25 03.06.2015 00:13:50

Arkadaslar youtubede bir cok mektup ornegi bulunmakta . youtubeye brief ubung diye yazarsaniz karsinize bir cok cikmis mektup ornekleri cikacaktir.. tesekkurler..

Sayfa: 1 2 [ 3 ]