Konunuzu degil ama üyeliginizi ricaniz dogrultusunda siliyorum.
ruyamsu
24.09.2009 11:41:33
jentzsch bey elinize saglik...burada yazilanlar yardimlasma icin moral bozma degil moral verip dogru yolu gösterme amacli iletilerdir.ama sekonder adli üyenin yazilarindaki ukela ve kendini ispatlama cabalarini ben daha öncede yazdigimda yine kendisinin cirkin sözlerine ve saldirilarina hedef oldugumdan, sitenizede bu sahisla muhatap olmama adina deneyimlerimi yazmiyordum.siz yöneticilerin birgün bunu görecegini düsünüp site ile iliskimide kesmeyim iletileri takip etmeye devam ettim. Hassas davranisiniz icin sizleri gercekten kutlarim.
Cm_yndmL
25.09.2009 00:44:12
ArkaDaşLar aLmanyada ehLiyet kaç yaşında aLınıyor ne gerekiyor? bunLarı bana anLatırmısınız Çift vatandaş veya oturum izni gerekiyor mu kaç yaş gerekiyor ne kadar para gerekiyor ne akdar sürede alınıyor bunları bana anlatırmısınız lütfen kaç aydır araştırıyorum bulamadım RİCA EDERİM BİRİSİ ANLATSIN....
Cm_yndmL
26.09.2009 22:43:58
arkadaşlar birisi yardımcı olsun lütfen msnim
Asikar.
28.09.2009 19:28:46
Konuyu acan arkadasimiza haksizlik yapilmis...Bildiklerini ve deneyimlerini Forumdaslari ile paylasma zahmetine girip zamaninda refegat eden bu arkadasimizi, ukala ve kendini begenmis olarak nitelendirmis olmaniz yakismamis size...Bu arada bir gidenin ardindan (silinen) böyle bu agizla konusulmasinida dogru bulmadigimi söylemek istiyorum...
MechuL66
29.09.2009 18:57:37
wAllahi Soylenen fiyatlar biraz fazla gibi geldi 700 euro demissiniz ben stuttgart cevresinde oturuyorum... 1 kere teori prufung yaptim. 95 euro ona verdim. 180 euro farhcshule ye verdm 4 kere fahr_( surus) yaptim bide tuv e verdim ama onu tam hatirlamiorm versem versem en fazla 600 euro verddm diyebilirim
Alıntı yapılan: Asikar. - Eylül 28, 2009, 07:28:46 ÖS
Konuyu acan arkadasimiza haksizlik yapilmis...Bildiklerini ve deneyimlerini Forumdaslari ile paylasma zahmetine girip zamaninda refegat eden bu arkadasimizi, ukala ve kendini begenmis olarak nitelendirmis olmaniz yakismamis size...Bu arada bir gidenin ardindan (silinen) böyle bu agizla konusulmasinida dogru bulmadigimi söylemek istiyorum...
Bu arkadas sizin bilmediginiz nedenlerden dolayi silinmistir..Ayrica foruma yeni üye olup, ilk mesajinizda forumdan silinen bir üyeyi savunmaniz ilginc..
MechuL66
29.09.2009 19:17:41
turk ehliyetim wardi daha onceden..
Cm_yndmL
30.09.2009 18:01:22
ehLiyet için yaş oturma izni Çift vatandaşLık faLan gerekiyor mu ben stajer olarak qelcem alabilir miyyim ehLiyet? sanırım ÇaLı$ma iznim oLcak

?
Asikar.
04.10.2009 11:27:13
Bu ilginclik sizin böyle düsünme tarzinizdan kaynaklanmis olabilirmi ? Hem ben Sadece o mesaji yazmak icin Özellikle gelip üye olmadim...Bu konu üzerinde sizlerle tartisacakta degilim...Ben fikrimi söyledim ve sizede buna saygi duymak düser...Bilmem anlatabildimmi. Iyi günler!
duygu_0354_duygu
28.10.2009 17:11:01
slm arkadaslar! bnimde türkiyeden ehliyetim var ama dogru dürüst hibirsey ögretmediler bana. yani burda bastan baslamak istixorum. ozaman hic ehliyet almamis olanlar gibi bastan mi herseyi yapmam gerek. yoksa yazili sinavda bazi konulardan muafmiyim ve parada herhangi bir indirim olur mu?birde toplam bi ehliyet icin ne kadar tutuyor!
kadiy
28.10.2009 22:04:09
almanyadan ehliyet almak istediginizde sadece fahr fazla yapmiyosunuz ama istediginiz kadar hoca gözetiminde araba kullanabilirsiniz tabi bu parayla alakli nekadar sürüs yapmak istediginiz.simdi adac tan aldiginiz belge ile 6 ay boyunca araba kullanabiliyosunuz tabi bu sürecte sizin veya yakininizin arabasiyla sürüs yaparak kendinizi gelistire bilirsiniz.türkiyeden ehliyeti olanlar sukadar araba sürmek zorundasiniz gibi bi muhafiyetiniz yok! nekadar sürüs yapacaginiz siz ve kurs hocaniz arasindadir. ve normalen hic biseyden kalmadan direk gecer ve 5 fahr yaparsaniz toplan 490€ civari tutuyo yardimci olabildiysem ne mutlu bana:)
serkem0103
28.10.2009 22:29:20
ARKDAşLAR TÜRKİYEDEN ALINAN EHLİYETLERİN TARİHİ YENİ İSE KABUL GÖRMEDİĞİNİ DUYDUM ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE DAHA UCUZ EĞER KABUL OLUYORSA TÜRKİYEDEN ALIP GİTMEK MANTIKLI BENIM B SINIFI EHLİYEİM VAR FAKAT E-D SIFINI EHLİYETDE ALMAYI DÜşÜNORUM TÜRKİYEDE , FAKAT ALMANYADA YENİ TARİHLİ EHLİYETLERİN VE BÜYÜK SINIFLI EHLİYETLERİ KABUL ETMEDİKLERİ DUYDUM ASLI VARMI BU KONUDA BİLGİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİN
duygu_0354_duygu
29.10.2009 16:38:47
Alıntı yapılan: serkem0103 - Ekim 28, 2009, 10:29:20 ÖS
ARKDAşLAR TÜRKİYEDEN ALINAN EHLİYETLERİN TARİHİ YENİ İSE KABUL GÖRMEDİĞİNİ DUYDUM ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE DAHA UCUZ EĞER KABUL OLUYORSA TÜRKİYEDEN ALIP GİTMEK MANTIKLI BENIM B SINIFI EHLİYEİM VAR FAKAT E-D SIFINI EHLİYETDE ALMAYI DÜşÜNORUM TÜRKİYEDE , FAKAT Almanya'da YENİ TARİHLİ EHLİYETLERİN VE BÜYÜK SINIFLI EHLİYETLERİ KABUL ETMEDİKLERİ DUYDUM ASLI VARMI BU KONUDA BİLGİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİN
arkadasim bence hic türkiyede yapipta bosa parandan olma! ben okadar para verdim yok maliyeye oraya buraya derken epey param cikti! ve sonucunda ne oldu kocaman bir sifir. burda bütün ehliyetler gecersiz. sadece 6 ay kullanabiliyorsun okadar. tekrar ehliyet yapman lazim. tek avantajin yazili sinavi gecersen hersey tamam. zaten arabayida sürmeyi bildigin icin cok az bi fahr la dolayisiyla az bir ücretle ehliyeti labilirsin. ben cok pismanin okadar para veripte türkiyede yaptigima!
kadiy
29.10.2009 22:53:30
asli yoktur inanmayin derim ama eger buraya yani almanyaya gelicekseniz bosuna türkiyede para harcamayin derim