ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9

DeLiyanginiM 18.03.2010 07:58:23

Alıntı yapılan: roman - Mart 12, 2010, 11:31:17 ÖS
arkadaslar 02.2009 da ataan arkadasimiz cocuk üzerinden aile birlesimde a1sertfikasi istenilmedigini,fakat ankara konsoloslugunun bunu uygulamadigini yani a1sertifakasini istedigini yazmis.yanlis anlamadiysam.kanun her yerde gecerli ayni degilmidir?böyle bisey yok degilmi??

Kanun heryerde ayni Arkadasim ama bu kanun benim bildigim kadariyla zaten mart 2009 da cikmismi diyim nediyim yanlis birseyde yazmak istemiyorum.Bir mahkeme karari neticesinde cikmis.ben simdi buraya bir yazi kopyalicam orda bir link var onu incele.

istanbul konsolosluguna atilmis bir mail var birde cevabi

.ISTA REG1
XXXXXXX
schrieb am 07.07.2009 08:08 Uhr:
>
>
> -------- Original-Nachricht --------
> Betreff:     FW: FZF zum deutschen Kind
> Datum:     Mon, 6 Jul 2009 20:30:37 +0200
> Von:   
> An:     info@istanbul.diplo.de
>
>
>
>
> Sehr geehrte Damen und Herren,
>
> mein Mann ist momentan lebhaft in Istanbul und möchte zur Geburt
> seines Kindes im Oktober nach Deutschland reisen.
> Ich selber bin deutsch Staatsangehörige und lebe mittlerweile wieder
> in Deutschland wo wir unsere spätere gemeinsame Zukunft planen.
> Leider mussten wir erfahren das in unserem Fall ein Besucher Visa
> nicht erteilt wird was sehr schade ist!
> Ich möchte sie nun bitten uns ein Visum Zweck der Anwesenheit bei der
> Geburt des gemeinsamen Kindes ohne Sprachtest-Nachweis zu erteilen!
> Das Auswärtige Amt hat inzwischen nichts gegen die Erteilung solcher
> Visa. Ich möchte Sie auch gerne auf die VG Berliner
> Gerichtsentscheidung verweisen, die hier zu finden ist :
> https://www.gerichtsentscheidungen.berlin-brandenburg.de/jportal/portal/t/1rvr/bs...
> .
>
> Ich hoffe sehr auf ihre Hilfe und Kooperation!
>
> Mir freundlichen Grüßen

Konsoloslukdan gelen cevap

Sehr geehrte Frau ...,

vielen Dank für Ihre Nachricht. Sie können Familienzusammen Führung zum
Kind in Deutschland machen.Besorgen Sie sich ein Termin und stellen
nochmal einen Antrag.
Mit freundlichen Grüssen

Generalkonsulat Istanbul
- Visastelle -

Tel.: +90 212 33 46 167
Fax : +90 212 24 52 624
E-Mail: gk.istanbul@sim.net.tr

DeLiyanginiM 18.03.2010 08:00:33

Roman arkadasim senin mailine hala cevap gelmedimi???

Olurda biz muracat etmeden gelirse paylasirsan bende onun kopyasini yolliyayim esime
ne bulursak ekliyoruz ;D

DeLiyanginiM 18.03.2010 08:03:13

Alıntı yapılan: akin_zeyno - Mart 17, 2010, 06:43:32 ÖS
bana bu konud yardımcı olabilirmisiniz esim alman vatandası 4 aylık hamile ben a1 sıvanına girmeden  vize albilirmiyim ne gibi işlem yapmam gerekyo  nasıl bir muraccada bulunmam gerekyo yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu iyice inceleyin bizde pazartesi muracat edicez gelismeleri yazicam buraya.

Konuyu takip ederseniz faydasi olucaktir

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

roman 18.03.2010 11:51:06

yok gelmedi arkadasim ya iki haftayi gecti,bi türlü yanit vermiyolar mailime.gelirse tabiki eklerim.ismimizi felan ögrendiler simdi konsolosluga müracat ettigimizde gicikligina yok böyle bsey diyemezler dimi korkuyorum ya.senin gönderdiklerini yolladim esime.bunu da yollarim.cok tskler

roman 18.03.2010 12:01:00

Linkte bulamadim hicbisey karisik :(

roman 18.03.2010 13:28:54

sana zahmet bi de bunlari mail olarak gönderirmisin ben yapmasini bilmiyorum utanan:)

hakim 19.03.2010 18:40:02

Sahte evlilik diyerek 18 aydir ugrastiriyorlar 1 haftalik vizeyle berline mahkemeye gittim 7 yil öncesinden 1 soru sordular esimle kac defa bulusmusum diye cevap ayni olmayinca hakim ret etti zaten yabanci düsmani oldugu yabancilar polisinden gelen bayanla birbirlerine göz kirpmalarindan belliydi.herneyse mahkemeden sonra tr.ye döndüm ve esimde geldi burda hamile oldugunu ögrendik simdi ne yapmamiz gerekli itiraz ettigimiz mahkemeye gerek kaldimi acaba?

esimde agir depression var bununda karnindaki cocuga zarar vermersinden korkuyorum

roman 20.03.2010 01:02:50

bunun en iyi yanitini yasin abimiz verir diye düsünüyorum.esiniz hamileyse bu durumdan dolayi olumlu gelisebilir belki.konu basliginda oldugu gibi bizler ancak hamileligin 5.ayindan sonra basvurabiliyoruz konsolosluga,dogacak cocuk alman vatandasi olacaksa.

hakim 20.03.2010 14:41:15

evet alman vatandasi olacak ama cocugun dogmasini beklemek gerekmezmi  sunu demek istiyorum zaten esim su an 9.haftada hamileliginin.acaba nasil bir yol izlemeliyim cocuk üzerinden kacinci aydan itibaren basvurulabiliyor

esraaras 20.03.2010 14:50:09

cocugun dogdugu günden itibaren cocuk üzerinden gitme ihtimalin oluyor diye biliyorum.bi arkadaşım çocuk üzerinden vizeye başvurdu ve hemen gitti.

hakim 20.03.2010 14:54:37

ama bazi arkadaslar hamileligin 5.ayından falan bahsediyorlar

roman 20.03.2010 18:49:52

deliyanginim arkadasim o da hamile pazartesi günü randevusu  var esinin konsoloslukta.3.sayfaya bakarsaniz izmir konsoloslugun yaniti var hamileligin 5.ayindan sonra basvurabilirsiniz diye.ben de bes aylik hamileyim esim sali günü randevu alacak ankaradan.ben esime muterpass kopyasi,hamile olduguma dair belge aldim kadin doktorumdan.alman cocugu üzerinden aile birlesime basvuracagiz.deliyanginim arkadasimindan pazartesi günü haber bekliyoruz.ayni sitede nutella arkadasimizda bilgilerini paylasmis hamileyken esini getirtmis.

hakim 20.03.2010 21:17:38

roman kardesim inanki o kadar sey okudum ama halen anlamadim offoff:)

simdi esim hamileliginin 5.ayını doldurursa cocuk üzerinden basvuru yapabilirmiyim

roman 20.03.2010 21:34:07

evet hakim arkadasim 5.ayini(20.hafta) bitirdikten sonra basvurabilirsin.ben 18 haftalikken esime hamilelik raporumu alip yolladim.esiniz alman vatandasimi??

hakim 20.03.2010 21:50:42

benim esim saf alman ama bana ret verdiler mahkemeyide kaybettim ama esimin hamile oldugunu bilmiyorduk bilseydik mahkemeyi %1000 kazanırdık hatta gerek kalmazdı ben sertifikamı aldım 93 puanla

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9