ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Hamile iken esinizi A1 sertifikasi olmadan almanya ya getirebilirsiniz!!!

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9

roman 20.03.2010 22:06:50

mahkeme isinin nasil olacagini bilmiyorum.ben sizin yerinizde olsam tekrardan cocuk üzerinden aile birlesimine basvururum.

hakim 20.03.2010 22:19:56

bahane ararlar cocuk dogsun derlerse ne yapacam

roman 20.03.2010 22:51:38

hakim arkadasim bahane felan arayamazlar cünkü ortada dogacak bi cocuk var o da kanunun 28.maddesi 3.bendinde aciklanmis(konunun 3.sayfasi izmir konsoloslugundan gelen yanit) hamileligin 5.ayindan sonra raporlari ekleyip basvurabilirsiniz diye.fakat sizin durumunuzda hangi yol daha cabuk olur bilmiyorum.itiraz ettiginiz mahkemeye devam etmekmi elinizde hamilelik raporlariyla.yoksa iki ay felan bekleyip tekrar yeni bastan müracaat etmekmi cocuk üzerinden????

hakim 21.03.2010 16:59:40

bende bilmiyorum benim dururumda henüz kimseyle karsilasmadim ama insAllah mahkemeye gerek kalmaz kalirsa 1.5 yil daha sürebiliyormus

roman 21.03.2010 21:24:22

deliyanginim arkadasim yarin haberlerini bekliyorum.insAllah olumlu ve güzel gecer görüsmesi.herseyi ayrintisiyla yaz :)

yasin demir 21.03.2010 22:08:49

hakim kardeşim sen eşinin hamile olmasaydı artık almanyaya girmen çok zordu ama artık sen bunu ispatlamış ve evliliğin doğu olduğunu kanıtlamış durumdasın senin yapacağın avukatına bu durumu bildirip o mahkemenin savcısıyla veya hakimiyle görüşmesi lazım birde itiraz hakkınız açık tutulduysa mahkemede süresi dolmadan hemen itiraz edin avukatın yeni bir durumun geliştiğinin müvekkilinin hamile olduğunu tabi bunun ispatı için gereken evraklarıda verecek hemen hallolur diye düşünüyorum bu işin çünkü bu kararda senin eşinin hamile olması sonucu onların bu kararda yanıldığı ve yanlış bir karar vererek mağduriyet oluşturdukları için hemen halledeceklerdir

hakim 21.03.2010 22:22:09

evet yasin bey ama biz üst mahkemeye itiraz ettik ve bu mahkeme ortalama 1.5 yil sürecekmis yani en fazla o kadar ama ben simdi ne yapacagimi sasirmis durumdayim cünkü 3. sayfada okudum tekrar basvurabilecegim yaziyor ama avukat ise sadece soracaz diyor avukatim cook iyi ama yineden halen ne olacak nasil gelisecek bilemiyorum daha detayli kardesine anlatsan duaci olurum sana

yasin demir 21.03.2010 22:36:15

o 1.5 yıl sürecek olan dava senin sahte evliliğe olan itiraz davan sen yeni bir gelişme var eşim şuan hamile benim bu karara itiraz etmeme gerek kalmadı çünkü ispat gerektiren bi durum yok artık diye avukatın hakim veya savcıdan kim bakıyosa termin yapsın burda hakimlerle avukatlar istişare edebiliyolar ama bildiğim kadarıyla o davan sürerken ikinci başvuruyu konsolosluk ne kadar ciddi alır bilemiyorum çünkü bir dava var öncedende senin bi başvurun var tekrar başvuruya gerek yok avukatın ordan halletmesi lazım diye düşünüyorum avukatın bu durumu yabancılar dairesinede bildirebilir bakın şimdi müvekkilim hamile bu durumu tekrar değerlendirin sahte evlilik sözkonusu olamaz diye onlar ikna olursa mahkemeye bildirir davanın kapanmasını sağlayabilirler

hakim 21.03.2010 22:38:33

yabancilar dairesi afedersin tam serefsiz esim söylemis ama yinede demisler bizi artik ilgilendirmiyor söz su an mahkemede

DeLiyanginiM 21.03.2010 22:40:20

Alıntı yapılan: roman - Mart 21, 2010, 09:24:22 ÖS
deliyanginim arkadasim yarin haberlerini bekliyorum.insAllah olumlu ve güzel gecer görüsmesi.herseyi ayrintisiyla yaz :)

İnsAllah arkadasim dualarinizi esirgemeyin.

Yarin insh hayirli haberleri paylasirim burda.

hakim 21.03.2010 22:41:49

delyangınım kardesim bu arada seninde tecrübelerini epey övdüler sana zahmet sende bakarmisin sorunuma

yasin demir 21.03.2010 22:42:31

eşinle olmaz kardeş almanyada herşeyi yasal yoldan yazılı başvurcan bunu avukatın yazılı bildirecek ve cevabıda yazılı gerekçeli olarak istiyecek ozaman kanunen bi hak varsa yok diye altına imza atıp gönderemiyolar

hakim 21.03.2010 22:45:22

aynen dedigin gibi yaptik esim sadece mutterpass yolladi

yasin demir 21.03.2010 22:47:15

sana özelden mail adresi verdim birde o avukattan bilgi al bakalım ne diyecek

DeLiyanginiM 21.03.2010 23:27:48

Alıntı yapılan: hakim - Mart 21, 2010, 10:41:49 ÖS
delyangınım kardesim bu arada seninde tecrübelerini epey övdüler sana zahmet sende bakarmisin sorunuma

karmasık bir durum sizinkisi.Avukatiniz mahkemenin ve kararin seyrini degistirebilecek olan bu durumu yetkili mercilere bildirmeli bence.
Neticede muracatinizda sekil degistiriyor aile birlesimi muracatiniz cocuk üzerinden aile birlesimine dönüyor.

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9