www.almancax.com Ekibi

Başlatan Editör, Şubat 02, 2006, 05:31:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DaF Lehre

Ich hab ganz neu mit dieser Webseite kennengelernt und muss unbedingt euch herzlich für diese Webseite danken.

AtLantis

Çok Tşkler Tüm Öğretmenlerden almancamda var artık ingilizce almanca 2 Dil biliyorum Cok saolun saygılar By AtLantis

MUSTAFA4242

mrb ben bu siteyi biraz önce keşfettim ve hemen üye oldum.çok güzel bir site yapmışsınız emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum..

tunis

emegi gecen herkese yurekten tesekkurler..

muhammed

::: HERKESE ÇOK TEşEKKÜRLER :::Böyle bir site yapımında en başından en sonuna herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız. İyi ki burdasınız ve iyi ki böyle bir hizmet ile bizlere yardımcı oluyorsunuz.

Hepinize çok teşekkür ediyortum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Umarım daha iyi yerlere gelir bu site ve yöneticilerin emegi ufak olarak da olsa karşılığını bulur.
SAYGIALRIMLA,

ÇOK TEşEKKÜR EDERİM..

kroki

Emeğinize Sağlık.........daha ne diyem   
çok güzel.hıııııımmmmmmmm

0155

Sitenin yapımında ve gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Aranıza yeni katıldım.İyi paylaşımlar.

yalcin43

site gerçekden çok güzel anlatımlarınız çok mükemmel hepinizin emeğine sağlık hep böyle devam eder inş öğrenmeye kararlıyım almancayı sizin sayenizde olacak inş danke sehr

berlin

Merhabalar Arkadaşlar.
Elinize yüreğinize sağlık.Emeklerinizin boşa gitmediğinden şüpheniz olmasın.Oldukça faydalanıyoruz.
Teşekkürler...

polatım

mükemmel bir site çalışanlara başarılar dilerim

atom

böyle bir sunum  hazirladiginiz icin sanirim  size tesekkür etmek az olur............  iyi ki varsiniz

suna_drms

Merhaba, ben de foruma yeni üye oldum. Yarınki almanca sınavına çalışmak için kaynak ararken keşfettim. Üniversite öğrencisiyim. Seçmeli ders olarak Almanca alıyorum. İkinci kurundayım ve Alman bir hocadan ders alıyorum. İnanın burdaki açıklamalar benim hocamın açıklamalarından daha güzel. Herkesin emeğine sağlık. Artık bende bilgilerimi sizinle paylaşmak ve yeni şeyler öğrenmek için bu forumdayım.

denizmavisi

Ben de yeni üyelerdenim ve formu çok beğendim benim için çok yararlı olacağını düşünüyorum arkeoloji öğrencisiyim ve devamlı almanca çeviri yapıyorum bu formu keşfettiğim için de mutluyum hazırlayanların ellerine sağlık

bayrak

sitenize tesadüfen girdim.Begendim.BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM.

zeynep33

ARKADAşLAR HEPİNİZE TEşEKKÜR EDİYORUM.ÖZELLİKLE BENİM GİBİ ALMANCA ÖĞRETMENİ OLAN ARKADAşLARA KAYNAK SUNMADA ÇOK YARDIMCI OLUYORSUNUZ.ÜSTELİK ÖĞRENCİLERİME DE SİTENİZİ TAVSİYE ETTİM.EMEĞİ GEÇEN HERKESE SELAMLAR VE SAYGILAR.

197

Bu site gercekten mükemmel, emegi gecen bütün herkese cok tesekkürler.

ozan

yabanci dil olarak almanca ögrenim yerleri cok az..cogunluk hep ingilizce ögrenim sayfalariyla dolu...bizim almanca ögrenmemiz icin yaptiginiz yardimlardan dolayi cok tesekkür ederim...inanin bu web sayfaniza girince insan rahatliyo,yalniz olmadigimizi düsünüyoruz..sizin gibi cok az sayida gönüllü var,almanca ögretmek icin..o yüzden siz cok kiymetlisiniz...