almancax 4 Yaşında

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 23, 2010, 04:07:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Türkiye'nin En Geniş İçerikli, En İyi, İlk ve En Büyük Almanca Eğitim Sitesi 4 Yaşında

Günümüzde eğitim için yer ve zaman sınırlayıcı olmaktan çıkmış olup, artık insanlar aradıklarına internet ve araçları sayesinde çok çabuk ulaşabiliyor.
Birçok büyük üniversite ve eğitim kurumu uzaktan eğitim ile pek çok programlarını dünyanın her yanındaki insanlara ulaştırmaktadır.
almancax, eğitimde zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırdı, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı kıtalarından pek çok insanı bir araya getirdi, paylaşımın lezzetini tattı, tattırdı; nihayetinde yayın hayatında 4 yılını doldurdu.
Bu vesile ile;

Her ne şekilde olursa olsun; almancax'a katkıda bulunan eğitmenlerimize, yöneticilerimize, isimlerini sayamadığımız diğer ekip arkadaşlarımıza, tüm ziyaretçi ve üyelerimize;

gönülden teşekkür ederiz.

www.almancax.com
Türkiye'nin En Kapsamlı Almanca Kaynak Sitesi
Doğru Bilginin Doğru Adresi

Mutim

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ocak 23, 2010, 04:07:25 ÖS
Türkiye'nin En Geniş İçerikli, En İyi, İlk ve En Büyük Almanca Eğitim Sitesi 4 Yaşında

Günümüzde eğitim için yer ve zaman sınırlayıcı olmaktan çıkmış olup, artık insanlar aradıklarına internet ve araçları sayesinde çok çabuk ulaşabiliyor.
Birçok büyük üniversite ve eğitim kurumu uzaktan eğitim ile pek çok programlarını dünyanın her yanındaki insanlara ulaştırmaktadır.
almancax, eğitimde zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırdı, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı kıtalarından pek çok insanı bir araya getirdi, paylaşımın lezzetini tattı, tattırdı; nihayetinde yayın hayatında 4 yılını doldurdu.
Bu vesile ile;

Her ne şekilde olursa olsun; almancax'a katkıda bulunan eğitmenlerimize, yöneticilerimize, isimlerini sayamadığımız diğer ekip arkadaşlarımıza, tüm ziyaretçi ve üyelerimize;

gönülden teşekkür ederiz.

www.almancax.com
Türkiye'nin En Kapsamlı Almanca Kaynak Sitesi
Doğru Bilginin Doğru Adresi

Sevgili Muharrem Bey , öncellikle böyle bir hizmeti insanlara sunduğunuz için teşekkür ederim, o kadar cok insanın işşlerini kolaylaştırmasında vesile oluyor ki bu site, eğitimden cok insanların sorunlarına çözüm odağı oluyor, Allah sizden de razı olsun böyle bir siteyi ayakta tutmak kolay değil.. teşekkür ederiz, bizler sizin bize sunduğunuz hizmeti daha iyi ye tasımak için varız