İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 23, 2010, 03:27:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dile almancax'tan Ne Dilersen

286 (53.6%)
379 (71%)
115 (21.5%)
98 (18.4%)

Toplam Oy Verenler: 534

MuhaяяeM

Anketimizin sonuçlanmasına çok az kaldı ve şu anda en çok istenen ürün olarak Almanca Eğitim Cd'sini görüyoruz.
O halde almancax'ın ilk ürünü Almanca eğitim CD'si olacak büyük ihtimalle.
Almanca eğitim CD'si hakkında bilgi çok kısa bir süre sonra burada olacak.
Gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

Edge

Evet bende Almanca eğitim CD'si istiyorum:) Süper bir çalışma olmuş gerçekten.

ertunga

OZER4610

hilal_gh

bencede almanca egitim cd 'si olsun.çok yararlı olcanı düşünüyorum.

tugce_doerjer

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

egıtım cd sı almak ıcın ne yapmamız lazım? nereye adres yazıcaz? bılgı verırmısınız???

tarakci001

Evet bilgilendirirseniz seviniriz...
Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Aralık 31, 2010, 11:17:43 ÖÖ
alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

egıtım cd sı almak ıcın ne yapmamız lazım? nereye adres yazıcaz? bılgı verırmısınız???

İÇ ANADOLU-51

evet bende eğitim dvd si istiyorum lütfen acele edin sınava az kaldı.

MuhaяяeM

DVD'ler dağıtıma başladığı zaman nasıl sipariş vereceğiniz konusunda sizi bilgilendireceğiz.
Kısa bir süre sonra sipariş formlarımız yayınlanacaktır.

bisuss

Öncelikle Bütün arkadaslara Mutlu Yıllar diliyorum.
Böyle bir calisma icin emegi gecen herkese tesekkür ediyorum.
Ama ne zaman ve ne şekilde bu imkandan yararlanabileceğimizi açıklarsanız çok memnun olurum. :)

11ugur286

Kargo ücreti ne kadar ben almak istiyorum eğitim cd lerini

MuhaяяeM

Önümüzdeki günlerde sitemizde bu kampanyaya ait çok geniş bilgiler ve sipariş formunu yayınlayacağız.
Sipariş formuna isim soyisim ve adres bilgilerinizi yazacaksınız, DVD'miz 48 saat içinde kapınıza gelecek, kargo görevlisine kargo ücretini vereceksiniz başka bir ücret vermeyeceksiniz.
Kargo ücreti şehirlere göre 6-8 TL arasında değişiyor.
Geçtiğimiz yıllarda üyelerimize yaklaşık olarak 20.000 adet CD gönderimi yapmıştık, bu seferki kampanyamızda CD yok, yaklaşık 6 CD kapasitesinde DVD var yani içeriği ve kaliteyi kat kat artırdık, görüntüler ve sesler çok kaliteli, okunmayan anlaşılmayan hiçbir yer yok.
DVD'de yer alan içerikler almancax tarafından hazırlandı, geçtiğimiz yıllarda dağıtılan CD'nin içeriği başka bir firma tarafından hazırlanıyordu fakat yakında dağıtılacak olan DVD'nin içeriği tamamen almancax tarafından hazırlandı.
6 CD kapasitesinde bir eğitim seti bu DVD'de yer alıyor.

Anket sonuçlarına göre en çok istenen ürünümüz eğitim DVD'si çok yakında sizlerle olacak.
Önümüzdeki günlerde sipariş formu linkini ve konuyla ilgili duyuruları sayfalarımızda görmeye başlayacaksınız.
Biz de bedavası en bol site olarak tarihe geçeceğiz :)

eylül22

sosyologozge

merhabalar nasılsınız  eğer mümkünse almanca dvd ve kelime kartlarını bana göndermenizi rica ediyorum.sitenizi dün keşfettim çok başarılı iyi çalışmalar:)

haylazz

Egitim CD ve kartlardan istiyorum ins alabilirim bir tane

tesekkürler böyle güzel hizmet hazirladiginiz icin

onur033

halayy:)harika:)nasıl temin edecegiz şimdi bunu:)

Ayşemine

Sitenizden yeni haberdar oldum. Almanca öğretmeniyim çalışmalarınızdan haberdar olmak ve katılmak çok yararlı olacak. Başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum.