İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 23, 2010, 03:27:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dile almancax'tan Ne Dilersen

286 (53.6%)
379 (71%)
115 (21.5%)
98 (18.4%)

Toplam Oy Verenler: 534

hilal_gh

MuhaяяeM

Hazırlıklarımız tamamlanmak üzeredir.
Sipariş formu 24 saat içinde yayınlanacak olup, DVD dağıtımımız 10 gün içinde başlayacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MuhaяяeM

DVD'lerimizi 1 şubat tarihinde göndermeye başlayacağız.

Birkaç gün içinde DVD'lerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgileri ve tanıtım videolarını da sayfalarımızda yayınlayacağız.
Kargo ücreti 7 ile 9 Lira arasında değişmekte olup, kargo ücreti haricinde sizden extra bir ücret KESİNLİKLE istenmeyecektir.
DVD'mize kargo ücretini ödeyen herkes sahip olabilecektir.
DVD'miz 7 CD kapasitesindedir, 7 CD'den oluşan bir eğitim seti ile eşdeğerdir.
Dev bir eğitim seti bu DVD'de.
DVD tamamen almancax tarafından hazırlanmış olup, herkesin beğeneceğinden kesinlikle eminiz.
DVD'mizin görüntüsü aşağıdaki gibi olup, daha ayrıntılı bilgiler ve tanıtım videosu kısa süre sonra burada yayınlanacaktır.

Saygılarımızla..

MuhaяяeM

Değerli üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz, almancax tarafından hazırlanan ve tam 15.000 (on beş bin) adet bastırılan Almanca eğitim DVD'leri 1 şubat tarihinden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır.
Almanca ile ilgili birçok sorununuza çözüm bulacağınıza inandığımız, almancax'ın beğenilen açık ve anlaşılır konu anlatım tekniğiyle hazırlanmış olan Almanca eğitim DVD'lerimizi sitemize üye olsa da olmasa da dileyen herkese dilediği kadar göndereceğiz.
Almanca eğitim DVD'lerimizin ses ve görüntü kaliteleri mükemmel denilebilecek düzeydedir.
DVD için ödeyeceğiniz kargo ücreti yaklaşık olarak 7-9 TL arasındadır.
Sipariş veren birçok arkadaşın adres bilgilerini kontrol ettiğimizde adreslerin çoğu zaman eksik ya da yetersiz yazıldığını görüyoruz.Lütfen sipariş formunu ayrıntılı bir biçimde doldurunuz.Bulunduğunuz yerin kolay bulunabilmesi için her türlü ayrıntıyı yazınız.(Örn: xxx pastanesi karşısı, xxx fırının üstü, xxx marketin yanı gibi)
İl ve ilçe bilgilerini yazmayan arkadaşlarımız da mevcuttur, lütfen adres kısmını eksiksiz ve detaylı bir şekilde doldurunuz.
Adres kısmını eksik yazan arkadaşlarımıza maalesef DVD gönderimi yapılmayacaktır.
Kampanyamız ile ilgili her türlü sorunuzu bu başlık altında sorabilirsiniz.

pixie

kargo ücreti 7-9 tl arası diyor daha fazla tutar mı?

emelrtn

xoreueis

bende adres belirttim ama evde bulunamadığımdan dolayı bu aralar yoğun şehir dışına çıkıyorum iptal etme gibi bir olasılığım varmıdır.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: pixie - Ocak 31, 2011, 01:03:04 ÖS
kargo ücreti 7-9 tl arası diyor daha fazla tutar mı?

Türkiye'de kargo şirketlerinin kargo gönderim fiyatı ortalama 8-9 Liradır.Bu fiyat illere göre değişir, fakat almancax'ın göndereceği DVD'ler için kargo görevlisine kesinlikle 9 liradan daha fazla ödemeyeceksiniz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapabiliriz, en ücra köşelere, en uzak köylere dahi gönderim yapabiliriz.

Bu arada fiyat konusundaki kaygınızı anlayamadım, 7 CD'lik bir Almanca eğitim setinin değeri sizce kaç liradır?
Biz 1 DVD gönderiyoruz, tam 7 CD kapasitesinde bir eğitim setinden farkı yok.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: emelrtn - Şubat 01, 2011, 06:14:18 ÖS
dvd ler bugün dağıtıma çıkmış mıdır ?
Efendim çok özür dileriz.
Birkaç gün içinde DVD'ler dağıtıma çıkacak ve sipariş esnasında vermiş olduğunuz mail adreslerinize veya telefonlarınıza kısa mesajla kargo takip kodunuz gönderilecektir.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: xoreueis - Şubat 01, 2011, 07:14:02 ÖS
bende adres belirttim ama evde bulunamadığımdan dolayı bu aralar yoğun şehir dışına çıkıyorum iptal etme gibi bir olasılığım varmıdır.
Vermiş olduğu siparişi iptal etmek isteyen arkadaşlarımız almancax@gmail.com adresine bir mail göndererek durumu bize bildirebilirler.

emelrtn

ben verdiğim sparişi iptal ettirmek istiyorum acaba mümkün müdür?

GRUBCHEN

almanca eğitim DVD Si siparişi verdim ama 1 şubatta gelecek yazmasına rağmen gelmedi henüz.acaba dağıtıma başlamadınız mı? TEşEKKÜRLER...

saskin64

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 01, 2011, 09:07:26 ÖS
Türkiye'de kargo şirketlerinin kargo gönderim fiyatı ortalama 8-9 Liradır.Bu fiyat illere göre değişir, fakat almancax'ın göndereceği DVD'ler için kargo görevlisine kesinlikle 9 liradan daha fazla ödemeyeceksiniz.
Türkiye'nin her yerine gönderim yapabiliriz, en ücra köşelere, en uzak köylere dahi gönderim yapabiliriz.

Bu arada fiyat konusundaki kaygınızı anlayamadım, 7 CD'lik bir Almanca eğitim setinin değeri sizce kaç liradır?
Biz 1 DVD gönderiyoruz, tam 7 CD kapasitesinde bir eğitim setinden farkı yok.

insanoğluna iyilik yaranmaz bu seti dışardan almak istesek bir çok para veririz burda 9 lıranın hesabını yapıolar yazık...

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: emelrtn - Şubat 02, 2011, 03:53:41 ÖS
ben verdiğim sparişi iptal ettirmek istiyorum acaba mümkün müdür?
Vermiş olduğu siparişi iptal etmek isteyen arkadaşlarımız almancax@gmail.com adresine bir mail göndererek durumu bize bildirebilirler.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: GRUBCHEN - Şubat 02, 2011, 10:37:51 ÖS
almanca eğitim DVD Si siparişi verdim ama 1 şubatta gelecek yazmasına rağmen gelmedi henüz.acaba dağıtıma başlamadınız mı? TEşEKKÜRLER...

DVD birkaç gün içinde gönderilecektir.
DVD'niz kargoya verildiğinde mail adresinize veya cep telefonunuza kargo takip kodu gönderilecektir.
Gecikmeden dolayı bütün üye ve ziyaretçilerimizden özür dileriz.

tugce_doerjer

ınsanogluna ıyılık yaramaz ne yazık kı... arkadaslar kusura bakmayında madem ıptal edıceksınız nıye ılk basta kayıt yaptırıyorsunuz? ınsanlar sızın ıptal ıslemlerınızlemı ugrasıcak yoksa uyelere cd gondermeklemı  tickoff:)

keep

Merhaba, bugün ünal hocanın sitesinde gördüm bu uyarıyı görünce sitenize girdim, daha doğrusu girmeye çalıştım ama kapalıydı. şimdi açılmış üye oldum ve sipariş geçtim. Bende yararlanabilirmiyim ?

Teşekkürler.