İnanılmaz Kampanyalardan Hangisini İstersiniz?

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 23, 2010, 03:27:48 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dile almancax'tan Ne Dilersen

286 (53.6%)
379 (71%)
115 (21.5%)
98 (18.4%)

Toplam Oy Verenler: 534

ertunga

DVD'nin üstünde baskı çok kaliteli gözüküyor,derslerin sıralaması ve içeriğide mükemmel ama o apaçi müziği de neyin nesi yav  ;D

pixie

benim kargom hala elime ulaşmadı halbuki geliş kaydı yapıldı dio 3 gün önce :S:(

MuhaяяeM

İsim ve soyisim bilgilerinizi info@almancax.com adresine gönderin, kontrolünü yapıp size geri dönelim.

pixie

MuhaяяeM

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ertunga - Şubat 16, 2011, 10:50:05 ÖÖ
DVD'nin üstünde baskı çok kaliteli gözüküyor,derslerin sıralaması ve içeriğide mükemmel ama o apaçi müziği de neyin nesi yav  ;D

Bugünlerde moda :)

sevil_ay

Almancax DVD'si dvd playerde  görüntülenemiyor mu? Sadece bilgisayar için mi?

MuhaяяeM

Evet, eğitim DVD'si bilgisayarlar için, eğer isterseniz DVD Player için gönderebiliriz.Siparişiniz esnasında not olarak belirtirseniz DVD Player için göndeririz.

haktan

persembe günü dvd gelmis..cok tesekkür ediyorum..ayrica mesaj yazip bilgilendirdiginiz icin de tesekkür ederim..almanca ögrenmek isteyenler icin gercek bir kaynaksiniz..emeklerinize saglik..

MuhaяяeM

hsynbsbyndr

1 dvd : 50 kuruş
1 dvd tr kargo ücreti:4 tl 8,5 tl ödüyo herkes :)...

hsynbsbyndr

Dvd dışında ise gerçekten bilgi için bu sayfadan daha iyi bi kaynak bulunmaz.Sitenin eski halide bence daha güzeldi yaff.. bu ne tickoff:)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: hsynbsbyndr - Şubat 20, 2011, 08:16:51 ÖS

1 dvd : 50 kuruş
1 dvd tr kargo ücreti:4 tl 8,5 tl ödüyo herkes :)...
Yazdıklarınız çok abartılı ve kasıtlı olarak yazıldığını düşündüğümüz için bir kısmını sildik, özür dileriz.
10 defa kime telefon ettiniz bilmiyoruz fakat kargo gönderdiğimiz herkesin mail adresine KARGO TAKİP NUMARASI gönderdik, eğer size ulaşmadıysa bize bir mail atmanız yeterliydi.Kargo takip kodu için kimseyi 10 defa aramanıza gerek yok. ;)

DVD içeriğinde bulunan gramer bilgileri A1 sınavının çok çok üzerindedir öncelikle bu konuyu açıklığa kavuşturalım.
Sadece A1 sınavına yönelik hazırlık DVD'miz de inşAllah çok yakında sizlerin beğenisine sunulacaktır.

Kargo ücretini daha önce de açıkladık, şimdi o yazdıklarımdan alıntı yapıp tekrar yazıyorum:
Burada bir yanlış anlaşılma var, hemen düzeltelim efendim.
Orada ücret kısmında yazan 3,85 TL kargoyu verdiğimizde PTT'ye peşin olarak bizim ödediğimiz tutardır.
Daha ayrıntılı olarak şöyle anlatayım, kargolarımızı karşı taraf ödemeli olarak gönderiyoruz fakat PTT kargo ücretini bizden peşin olarak alıyor.Çünkü kargonun kabul edilmeme ihtimaline karşı kendini garanti altına almak istiyor.Karşı taraf kargoyu kabul ettiğinde bizim ödediğimiz 3,85 Lira bizim hesabımıza geri yatırılıyor.Karşı taraf kargoyu kabul etmediğinde 3,85 Lira PTT'ye kalıyor, bu para almancax'tan kesiliyor.Dolayısıyla kargonuzun üzerinde yazan 3,85 TL, PTT nin almancax'tan peşin olarak aldığı kargo ücretidir.Karşı taraf kargoyu kabul etmediğinde almancax'tan peşin olarak alınan 3,85 TL PTT'de kalmaktadır.Anlayacağınız, 3,85 TL'yi peşin olarak verip riske girmekteyiz, geçen sene 20.000 adet CD gönderdiğimiz düşünülürse aldığımız riskin boyutunu anlarsınız efendim.
3,85 lira garanti ücretinin haricinde bu ücretin almancax hesabına geri yatırılması sırasında hesaba para yatırma ücreti, kapıda tahsil işlem ücreti vb. eklenince kargo ücreti 8,5 TL olmuş oluyor.Kargo ücretinin şehirlere göre değiştiğini söylemiştik, fakat en ücra köşelere dahi kargo ücretinin 9 TL'yi asla aşmayacağının da garantisini veriyoruz.
Sonuç olarak, ödeyeceğiniz kargo ücreti 8 ile 9 TL arasındadır, bu ücret Türkiye standartlarında bir ücrettir, bunun haricinde herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

DVD nin 50 kuruş olduğunu ve kargo ücretinin 4 Lira olduğunu nasıl hesapladınız anlamadık.
DVD nin maliyeti çok daha fazladır, fakat burada sizinle bu konuyu tartışmayacağız, bunun finansmanını biz sağlıyoruz.
Kargo ücretine gelelim, biz bütün firmalarla görüştük efendim, hepsinden fiyat aldık, en hızlısı olmasa da en iyi ve en az maliyetli yöntemin bu olduğuna karar verdik.Örnek vereyim isterseniz: UPS 14 TL, Yurtiçi Kargo 12,5 TL, Sürat Kargo 12 TL, MNG Kargo ve Aras Kargo sürekli olarak KARşI TARAF ÖDEMELİ kargo gönderimine izin vermiyor, biz göndermeyiz diyorlar.Çünkü almancax hergün onlarca DVD'yi karşı taraf ödemeli olarak gönderiyor ve firmalar standart kargo ücretine ilave olarak karşı taraftan tahsilat ücreti alıyorlar.En az maliyetli yöntem budur.
Dolayısıyla 14 yerine 8,5 TL ödediğinize şükredin.
almancax, her zaman Almanca öğrenenlerin yanındadır, lütfen kendi kendinize değerlendirmeler yapıp yanlış iddialarda bulunmayın.
Bir de piyasadaki diğer CD'leri inceleyip kararınızı ona göre verin lütfen.

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: hsynbsbyndr - Şubat 20, 2011, 08:17:44 ÖS
Dvd dışında ise gerçekten bilgi için bu sayfadan daha iyi bi kaynak bulunmaz.Sitenin eski halide bence daha güzeldi yaff.. bu ne tickoff:)

Anasayfamız daha sonra tekrar düzenlecenek, geçiş aşaması diyelim ;)

arrival41

Dvd içeriğinin nasıl olması gerektiği kişiye göre değişebilir, video olarak ya da yazılı dosya olarak ya da program olarak gibi ama ortada ciddi bir emek var ve bunun karşılık beklenmeden yapılması gerçekten saygı gösterilmesi gereken bir olay. Emeklerinize sağlık, temin eden herkese az ya da çok bir katkısı olacaktır. Benim de geçenlerde elime ulaştı, çok ayrıntılı inceleyemedim fakat gördüğüm kadarıyla gayet iyi ve faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.

MuhaяяeM

Bunlar sizin düşünceleriniz, gerçeği yansıtmıyor, başka arkadaşlar okur da akıllarına yanlış birşeyler gelir diye yorumunuzu yine sildim.
Bu şekilde yorum yapmaya hakkınız yok, elbette ürünümüz hakkında her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz fakat iftira atmak ya da saçmalamak eleştiri değildir.PTT kapıya teslim yapıyor, eğer sizi evde bulamadıysa o zaman size haber kağıdı bırakıp gidiyor.Daha sonra siz kargonuzu PTT şubesinden alıyorsunuz, dolayısıyla yazdıklarınızın karalama amaçlı olduğu belli.
DVD sipariş edenlere sorun bakalım PTT DVD'yi nereye bırakmış.