Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Kampanyası Hakkında

Başlatan MuhaяяeM, Mart 09, 2011, 08:20:10 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

GÜNCELLEME: ÜCRETSİZ ALMANCA EĞİTİM SETİ KAMPANYAMIZ SONA ERMİş OLUP TÜM ÜYE VE ZİYARETÇİLERİMİZE GÖSTERDİKLERİ YOĞUN İLGİDEN ÖTÜRÜ TEşEKKÜR EDERİZ.
ÜRÜNLERİMİZ ÜCRET KARşILIĞINDA SATIşA SUNULMUş OLUP PİYASA DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA BİR BEDEL ÖDEYEREK ÜRÜNLERİMİZE SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

Değerli üye ve ziyaretçilerimiz, aşağıda Almanca eğitim setlerimiz ile ilgili bilgiler bulunmaktadır.Bu bölümde DVD'miz ve içeriği hakkında daha detaylı bilgiler ve tanıtım videoları yer alacak.DVD'mizi sipariş etmeden önce içeriği hakkında bir fikir sahibi olabileceksiniz.Ayrıca DVD'nin yanında 23 adet Almanca kelime kartı da ücretsiz olarak verilmektedir.Kelime kartlarında 600 adet Almanca Kelime ile 60 adet Almanca Konuşma Kalıbı yer almaktadır.
Ayrıca bu bölümde almancax tarafından düzenlenen tüm kampanyalar ve DVD'miz hakkında aklınıza gelen her şeyi sorabilirsiniz.
Sorularınızı, fikir, öneri ve isteklerinizi bu bölüme YENİ BİR KONU açarak yazmanız daha iyi olacaktır.
Aşağıda DVD'miz ve Almanca Kelime Kartlarımız hakkında daha detaylı bilgiler mevcuttur.

Almanca DVD ve kelime kartlarından görüntüler:

MuhaяяeM

Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Özellikleri ve İçeriği

Fiziksel Özellikler

•  DVD'ler son derece kaliteli, uzun ömürlü ve birinci sınıf DVD'lerdir.
  •  DVD'lerimiz özel baskılıdır.
  •  DVD üzerinde logomuz, ISBN numarası ve DVD'nin ücretsiz olduğunu para ile satılamayacağını bildiren yazılar bulunmaktadır.
  •  DVD üzerindeki baskı serigraf baskıdır ve son derece mükemmeldir.

DVD'nin Genel Özellikleri

•  Almanca eğitim DVD'sinde toplam 39 video ders konusu bulunmaktadır.
  •  Bunun yanında çok kullanışlı ve 6 dilde kullanılabilecek bir sözlük de DVD'nin içinde yer almaktadır.
  •  DVD'deki videolar HD kalitesindedir.Sesler de özel cihazlarla kaydedildiğinden görüntü ve ses kalitesi mükemmeldir.
  •  Ekranınızın ebatı ne olursa olsun, tam ekranda dahi derslerimizi kaliteden ödün vermeden izleyebilirsiniz.
  •  DVD'miz otomatik çalışma özelliğine sahiptir, DVD'yi bilgisayarınıza takar takmaz karşılama ekranı gelir ve sizi yönlendirir.Karşılama ekranında Almanca üniteler sırasıyla mevcuttur, izlemek istediğiniz dersin üzerine tıklamanız yeterlidir.
  •  DVD'deki derslerimizde yazılar ve resimler oldukça büyük puntolarla hazırlandığı için gözleriniz yorulmaz, dikkatiniz dağılmaz ve ekrana yaklaşmak zorunda kalmazsınız.Aynı zamanda daha akılda kalıcıdır.
  •  DVD'miz Almanca ile ilgilenen herkesin elinin altında bulunması gereken harika bir başvuru kaynağıdır.

DVD İçeriği ve Dersler

•  DVD'mizde toplam 39 ünite bulunmaktadır.Konular sıfırdan başlar.
  •  DVD'mizde yer alan derslerin tamamı görsel ve seslidir, bu sayede hem görerek hem de duyarak öğrenmiş olacaksınız.
  •  Ders anlatım tekniği çok basit ve kolay anlaşılırdır, gramer konuları derinlemesine işlenmiştir, ileri seviye gramer bilgileri fazlasıyla verilmiştir.
  •  DVD'de yer alan bazı konular:
  •  Almanca hakkında genel bilgiler, Almanca alfabesi, Almanca'yı tanıyalım, Almanca'da günler, aylar, mevsimler
  •  Almanca'da sayılar, şahıs zamirleri, isimler, artikeller, belirli artikeller, belirsiz artikeller
  •  Almanca artikel kullanım alanları, çoğul isimler, tekil isimleri çoğul yapma
  •  Almanca'da ismin halleri, yalın hali, i hali, e hali, in hali
  •  Almanca'da şahıs zamirlerinin çekimleri, iyelik zamirleri ve kullanılışları,
  •  Almanca'da sıfatlar, sıfat tamlamaları, sıfatların çekimleri,
  •  Temel cümle dersleri ve Almanca'da cümle yapısı
  •  Almanca'da cümle kurulumu, basit cümleler ve kalıplar
  •  Almanca'da şimdiki zaman, şimdiki zamanda cümleler, düz cümleler, soru cümleleri ve olumsuz cümleler
  •  Almanca'da geniş zaman, olumlu-olumsuz cümleler ve soru cümleleri
  •  Almanca'da isim cümeleleri, düz kalıp cümleler ve farklı cümle teşkil etme biçimleri
  •  Almanca'da temel soru kalıpları ve verilebilecek farklı cevaplar
  •  Almanca'da soru kelimeleriyle soru cümleleri yapma, cümle örnekleri
  •  Almanca prateritum, prateritum cümle yapıları, fiil çekimleri, düzensiz fiil listesi
  •  Prateritum örnek cümleler, perfekt, perfekt fiil çekimleri, örnek cümleler
  •  Almanca plusquamperfekt, partizip perfektler, fiil çekimleri, haben ve sein ile kullanılacak fiil listeleri
  •  Zamanlarla ilgili örnek cümleler, genel konuşma kalıpları, Almanca'da saatler
  •  Almanca Günlük hayatta en çok kullanılan konuşma kalıpları, en çok kullanılan kelimeler listesi, basit diyalog örnekleri
  •  Popüler Almanca öğretmeni Ünal ÖZDAL ile Almanca eğitimi üzerine yapılan röportaj videosu
  •  Ve saymadığımız bir çok püf noktası bu DVD'de

MuhaяяeM

ALMANCA EĞİTİM DVD'si TANITIM VİDEOLARI

Tanıtım Videosu - 1 

Tanıtım Videosu - 2

Almanca Eğitim DVD'si ve Almanca Kelime Kartları Tanıtım Videosu - 3

MuhaяяeM

DVD HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

DVD Gerçekten Ücretsiz mi?
  •  Evet, DVD gerçekten de ücretsiz.Sadece kargo ücretini ödemeniz yeterlidir.
Kargo Ücreti Ne Kadar?
  •  Kargo ücreti, kargonun gideceği şehire göre 7 ile 9 TL arasında değişmektedir.Türkiye'nin neresi olursa olsun 9 TL'yi asla aşmaz.
Hangi Kargo İle Gönderiyorsunuz?
•  Farklı kargo firmalarıyla çalışmakla birlikte en çok PTT Kargo ve Yurtiçi Kargoyu tercih ediyoruz.
Kargo Ücretinin Yanında DVD Ücreti de İsterler mi?
•  Asla! Kargo ücreti dışında (7-9 TL) bir ücret kesinlikle istenmeyecektir, eğer istenirse vermeyiniz ve bizi durumdan haberdar ediniz.
Kargo Ücretini de Siz Ödeseniz Olmaz mı?
  •  1 yıl içinde 20.000 den daha fazla ücretsiz ürün göndermekteyiz ki bu kadar ürünün kargo ücreti en az 160.000 TL (160 Milyar) tutmaktadır, maalesef şuan ki bütçemizle bu rakamı karşılayabilmemiz olanaksızdır. Dolayısıyla ürünlerimize sahip olabilmek için en azından kargo ücretini karşılamanızı istiyoruz.Bu arada belirtelim ki, ürünlerimizin piyasa değeri ödediğiniz kargo ücretinin kat kat fazlasıdır.
Ürünlerinizin Piyasa Değeri Nedir?
•  Ürünlerimizin (Almanca eğitim DVD'si) piyasa değeri benzerleriyle karşılaştırıldığında şuan itibariyle en az 50 TL'dir.
Kargom Ne Zaman Gönderilir?
•  Stoklarımız oldukça fazladır, dolayısıyla DVD'niz sipariş verdiğiniz gün (en geç 24 saat içinde) kargoya verilir ve bulunduğunuz şehire göre 1-3 gün içinde elinizde olur.
Türkiye'nin Her Yerine Gönderiyor musunuz?
  •  Evet, en uzak köyler de dahil olmak üzere Türkiye'nin istisnasız her yerine DVD gönderiyoruz.
Yurt Dışına DVD Gönderiyor musunuz?
  •  Yüksek kargo giderleri nedeniyle yurt dışına şuan itibariyle gönderemiyoruz.Ancak çok yakında Almanya başta olmak üzere birkaç Avrupa ülkesinde dağıtım noktaları belirleyeceğiz.Ziyaretçilerimiz bu dağıtım noktalarına gidip DVD'lerini ücretsiz olarak alabilecekler.Bu uygulama çok yakında Türkiye'deki büyük kentlerde de başlayacaktır.
Gönderdiğiniz DVD Elime Ulaştı Fakat Hasarlı & Çalışmıyor
  •  DVD'lerimizi göndermeden önce kesinlikle kontrol ediyoruz.Fakat taşıma esnasında DVD'nize zarar gelmiş olabilir, bu durum kargo firmasının garantisi altındadır.Böyle bir durumla karşılaştığınızda (DVD hasarlı ise, çizik ise, çalışmıyorsa vs.) lütfen bize bildiriniz.Size ikinci defa DVD gönderilecek fakat kargo ücreti dahi istenmeyecektir.
Kargomu Nasıl Takip Edeceğim?
  •  DVD'nizi gönderdikten sonra e-posta adresinize veya telefonunuza kargo takip numarası göndereceğiz.Bu numarayı kullanarak kargonuzun nerede olduğunu takip edebilirsiniz.Sipariş esnasında e-posta adresinizi ve telefon numaranızı doğru yazmanız çok önemlidir.
Biz 3 Arkadaşız, Tek Seferde 3 Tane DVD İsteyebilir miyiz?
  •  Elbette, DVD gönderimimiz makul ölçülerde kalmak kaydıyla sınırsızdır.İsteyene istediği kadar DVD gönderebiliriz.Almanca öğretmenleri de sınıftaki öğrencileri için toplu olarak DVD isteğinde bulunabilirler. Bunun için adresinizi yazdığınız yere not olarak (arkadaşlarım için 3 tane istiyorum, öğrencilerim için 5 tane istiyorum vs.) yazmanız yeterlidir.
Bilgisayarım yok, Dersleri DVD Player'da İzleyebilir miyim?
  •  Adres kısmına ekleyeceğiniz bir not ile bu hususu bize bildirirseniz size DVD Player için ürettiğimiz DVD'lerimizden gönderebiliriz.Fakat mutlaka bu hususu belirtmeniz gerekmektedir.

KAMPANYAMIZ SONA ERMİşTİR İLGİNİZE TEşEKKÜRLER

muratbolukbasi54

Öncelikle hizmetiniz için teşekkür ederim. Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı 2.sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda bir dil kurumunda İngilizce eğitimi almaktayım. Almancaya da ilgi duyduğum için birtakım araştırmalara girdim. Nihayetinde sitenizi buldum. Biraz gezdim. Tanıtım videolarına baktım. Sadece kargo ücretini ödemek şartıyla yollamanız gerçekten harika. Sonuçta bir kelime bir kelimedir. Öğrendiğin yanına kâr kalır. Ben şimdi bir sipariş yaptım. Buradan da belirtmek istiyorum ki "kargo" şayet beni evde bulamazsa lütfen paketi size geri göndermesin. Buradaki kargo şirketleri gerçekten bir garip. İsim vermek istemiyorum ama bir kargo şirketi bir internet sitesinden sipariş yaptığımda evime kadar geliyor siparişimi veriyor başka bir zaman sipariş yaptığımızda beni arayıp evinizi bulamadık çok karışık diyor. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Ve 1-2 güne kadar da geri yolluyorlar. Haliyle hep ben gidip alıyorum:) şayet bulamazlarsa mutlaka arasınlar. Hazır bir eğitim seti bulmuşken kaçırmak istemem... Teşekkürler Almancax yönetimi... Verdiğiniz hizmet için sonsuz teşekkürler

esma 64

cok tesekkür ederim cd  annemlere ulasti  ben yurt disindayim izinde gidince alicam annemden 8 tl kargo ücreti disinda hicbir ücret ödemedik tekrardan cok tesekkür ederim :)

saskin64

bende cok tesekkur ederım.dvd gercekten cok guzel emeklerınıze saglık...

gzdgzd

dvd sonunda ulaştı. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. doğru düzgün inceleme vaktim olmadı fakat çok kısa bir bölümüne bakabildim.  telaffuz hatası farkettim. bence bu çok önemli bir konu. yabancı dil öğrenmek yalnızca gramer öğrenmek değildir. tabiki dil bilgisi temeldir ama bunun  yanında işitsel ögelerin de önemi büyüktür. hatalı sesletime alışılırsa doğru sesletim tuhaf gelir ve doğrusuna alışmak daha da zor olur. dediğim gibi çok inceleyemedim, yalnızca farkettiğim tek eksik buydu. tekrar teşekkürler. saygılar.

mehmetertas

çok teşekkür ederim istanbulda öğretmenim dvd inceledim faydalı olacağı kanaatindeyim .

MuhaяяeM

Kampanyamız başladığından beri (yaklaşık bir buçuk aydır) 3000 civarında DVD göndermemize rağmen DVD hakkında olumlu veya olumsuz görüş bildiren kullanıcı oranı henüz % 10'a bile ulaşmış değildir.
DVD gönderdiğimiz arkadaşlar olumlu ve olumsuz görüşlerini yazarlarsa hizmetimizin gelişimi için katkıda bulunmuş olacaklardır.
Bundan sonraki yayınlarımızı sizlerin talepleri ve eleştirileri doğrultusunda geliştireceğiz.Bu nedenle görüşleriniz bizim için değerlidir.

MuhaяяeM

şOK! şOK! şOK!
BÖYLESİ DUYULMADI! GÖRÜLMEDİ! VERİLMEDİ!
BEDAVASI EN BOL İNTERNET SİTESİNDEN MÜTHİş BİR PROMOSYON DAHA!

Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz ankette en çok istenen ürün olan ALMANCA EĞİTİM DVD'sini bilindiği üzere yaklaşık 2 aydır dileyen herkese ücretsiz olarak gönderiyoruz.
şimdi de anketimizde yer alan ürünlerden en çok istenenler arasında ikinci sırada yer alan ürünümüz olan ALMANCA KELİME KARTLARI'nı sizlerin istifadesine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve kampanyamızın adını duyuruyoruz:

ALMANCA ÖĞRENMEYEN KALMAYACAK!
DİLEYENE ALMANCA EĞİTİM DVD'si
DİLEYENE ALMANCA KELİME KARTLARI
DİLEYENE HER İKİSİ BİRDEN
TAMAMEN ÜCRETSİZ

KARGO SİZDEN
ÜRÜNLER BİZDEN

Almanca kelime kartlarımızın özellikleri:

1. Piyasadaki kelime kartlarının aksine yazılar oldukça büyük puntolarla yazılmıştır, okunması çok kolaydır.
2. Her kartın bir yüzünde 10-14 arasında kelime bulunur, kartlar arkalı önlüdür,  toplam 20 kart vardır yaklaşık 600 kelime çoğulları ve artikelleri ile birlikte verilmiştir.
3. A1 sınavına hazırlananların mutlaka bilmesi gereken kelimelerdir.
4. Günlük hayatta en çok kullanılan kelimelerdir.
5. Kartlar selefon kaplamadır, yırtılması yıpranması zordur.
6. Kartvizit boyutundadır, taşınması kolaydır.

Aşağıda bazı kartların resimleri yer almaktadır, gönderilecek olan kart sayısı 20'dir, yaklaşık 600 kelime bulunmaktadır.
Kelimeler çoğulları ve artikelleriyle birlikte verilmiştir.

Almanca kelime kartlarından görüntüler:

ALMANCA KELİME KARTLARIMIZ bugünden itibaren ALMANCA EĞİTİM DVD'siyle birlikte gönderilmeye başlanmıştır.
Ürün sayısı arttığı için KARGO ÜCRETİNİN DE ARTMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR, kargo ücreti DEĞİşMEMİşTİR, her zamanki gibi şehirlere göre 7 ile 9 TL arasındadır.

Lider Almanca eğitim sitesi almancax'a ve almancax ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

yejades

Merhaba,

Elime bugün ulaştı DVD ve karlat. Öncelikle tebrik ederim emeği geçen herkese, karşılıksız böyle bir şey yapmak kolay iş değil. Dvd'nin içeriğinde bütün konuların anlatımı var. Yeni başlayanlar ve orta seviye için bence çok iyi bir kaynak olabilir. İleri seviyede biri için bence yeterli olmaz. Grameri atlatmıştır. Pratik tarzında çalışmalara ihtiyacı vardır. Sonuç olarak bence güzel. Memnunum...

Teşekkürler..

MuhaяяeM

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Pratik için DVD'miz yakında çıkacak, tamamen profesyonel bir teleffuzla harika bir DVD olacak, seslendirmeler Almanya'da uzun yıllar yaşamış Türk öğretmenler tarafından yapılıyor, hem Türkçe hem de Almanca telafuzların yer alacağı, canlı görüntülerin ve kısa filmlerin yer alacağı yeni DVD'miz eşi bulunmaz br nitelikte olacak ve eksiklerinizi tamamlayacak.
Başlangıç aşamasındaki ürünlerimizden sonra çok daha ileri seviyede derslerin yer alacağı bir başka DVD'miz ise büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl sizlerin istifadesine yine ÜCRETSİZ olarak (sadece kargo ücreti karşılığında) sunulacaktır.

seccan

benim merak ettiğim şey hem dvd hemde kartlar aynı kargoda gonderiliyor ve ben bu aralar almayı düşünüyorum. Fakat pratik cdsini kaçırırsam üzülürüm ne zaman çıkar tahminen ??? okey:)

MuhaяяeM

Evet hem DVD hem de kartlar tek bir kargoda gönderiliyor, yani iki ürün için iki ayrı kargo ücreti ödenmesi söz konusu değil.
Pratik DVD'si için kesin bir tarih veremiyorum fakat en erken 4 ay içinde çıkacaktır.Aynı anda ürünlerin tamamına sahip olmak çok zor, çünkü maalesef ürünlerimizin tamamını aynı anda çıkarma olanağımız yok.
Kargo ücretini ise gözünüzde büyütmeyin, ürünlerimizin piyasa değeri en az 150 TL.

crazylost

Gecen hafta sipariş vermeme ragmen dvd elime ulaşmadı. Bir mesaj da gelmedi. Ne yapabilirim?? tesekkürlr..

MuhaяяeM

almancax@gmail.com adresine isim ve soyisim belirterek sorunuzu yazabilirsiniz.
DVD sipariş formunu doldurduğunuzda mail adresinize bir mail gelmiş olmalı, lütfen dikkalice okuyunuz.