Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Kampanyası Hakkında

Başlatan MuhaяяeM, Mart 09, 2011, 08:20:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Bütün siparişler 24 saat içinde kargoya verilmektedir, kargoda yaşanan gecikmelerden sorumlu değiliz.
Sipariş verdikten sonra zaten kargonuzun 24 saat içinde gönderileceğini biliyorsunuz, daha size hangi konuda geri dönüş yapalım ki?

fotoadem52

ahmet kardeşim emin olki eline gecek  bende terettüt etmiştim ama sağolsun lar gönderdiler ve geldi kargodan kaynaklanan bi sorun yüzünden postanete 1 hafta beklemiş mutlaka eline ulaşacaktır benim çok şükür geldi sağolsunlar

Bthnkdgn

Temel öğrenim icin cok iyi özellikle aile birlesimi sınavına hazırlananlar icin super bir kaynak

Saatler günler sayılar meslekler  hepsi cok güzel grafiklerle hazırlanmış. Vielen dank almancax

clementin

eğitim cd v kartları bugun itibariyle elime ulastı
9 lira kago ücreti verdiim
gayet anlasır
coooook tesekkürler

Ozean29

Site ve site yöneticilerinin gercekten maillere hizli cevap vermesi, ve sadece egitim amacli insanlara yardimci olmasi beni mutlu etti. Böyle fedakar davranmalari cok güzel.Umarim bizlerde size bir o kadar fedakar olabiliriz.

HALIL TÜRKMENOGLU

Ozean29

Troublet

Bende şuan sipariş ettim
sipariş etmeden önce sitedeki alan üyelerin yorumlarına baktım
güvenerek sipariş formunu doldurdum.Bakalım bekliyoruz  :)

Troublet

10 dk önce geldi :)

açtım hemen kartlar falan çok güzelmiş :)

derslerde güzelmiş inceledim
bugün 3üncü gün ve geldi :)
Çok teşekkürler almancax :))

MuhaяяeM

tugay1

morufuk61

Merhaba. Ben 12 ağustostan beri bekliyorum. Unutulmazsa sevinirim, başarılar.

frekaze

14.08.2011 Paz
GEÇİCİ NOT: Yoğunluktan dolayı 11.08.2011 ile 15.08.2011 tarihleri arasında verilen siparişlerin tamamı 16.08.2011 Salı günü kargoya verilecektir.
Hala Gelmedi Acaba Geri Dönüşüm mü Yaptı Bu Kargoyu Getiren Kişi diyeceğim evde hergün insan duruyor kimse ayrılmıyor bir yere kargo bilgileride yok olsa nerde olduğuna bakıcam ama malesef yok bilgi verebilirmisiniz acaba

mlk150

şey bende sipariş vermek istiyorumda hala kampanyanız devam ediyor mu onu soracaktım. ilgilenirseniz teşekkür ederim .. funny:) ßu arada cok güzel bir etkinlik bu yaptığınz devamını bekliyoruz sınıf olarak :D

gul06

poliwoda

MuhaяяeM

schu_Lee

admin ben ayın 26sında sipariş ettim ama bana ne kargo takip şifresi neden başka mail geldi... 2 kere başvuru yapmayın demişsiniz ben şimdi ne yapayım???