Ücretsiz Almanca Eğitim DVD'si Kampanyası Hakkında

Başlatan MuhaяяeM, Mart 09, 2011, 08:20:10 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

İsim ve soyisim yazıp almancax@gmail.com adresine ya da bana özel mesaj olarak gönderiniz.

MuhaяяeM

Bu arada kargo takip numarası ile ilgili çok soru geliyor.Sipariş formunda da belirtildiği üzere siparişler çok yoğun olduğu için ve bu işe ayıracak zamanımız olmadığı için herkese tek tek kargo takip kodu gönderemiyoruz.Bazen zamanımız siparişleri paketleyip PTT'ye götürmeye bile yetmiyor.
Dolayısıyla kargo takip kodu gönderemiyoruz.
Bilmeniz gereken tek şey sipariş verdikten sonra ürünün 24 saat içinde kargoya verileceğidir.Çok istisnai durumlar haricinde siparişler en geç 24 saat içinde kargoya verilir.Dolayısıyla siparişten sonraki 2. veya 3. gün içinde kargonuz gelmezse lütfen iletisim@almancax.com adresine mail atınız konuyla ilgilenelim.Herkese kargo takip kodu göndermektense sadece sorunlu kargolarla ilgilenmek biraz daha pratik bir yol olduğundan bu metodu kullanıyoruz.
Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.
Bu arada kampanyalarımıza ilgi gösteren herkese tek tek teşekkür ederiz, geçen hafta baskıdan çıkan 1000 adet ürünümüz de tükenmek üzeredir ve 2011 yılı sona ermeden kampanyamız sona erecektir.

djslam

Cd ve kartlar mükemmel, iyiki varsınız almancax ailesi hepinizi seviyorum :D

erman_bdr

İyi günler ücretsiz almanca eğitim dvdsi elime ulaştı ama ............. veznedeki kişiye sorduğumda oda aynı cevabı verdi...Paranın hiç bi önemi yok benim için ..............

MuhaяяeM

2 TL nerede yazıyor? Hiçbir yerde böyle birşey yazamaz çünkü sadece kargo ücreti bile 4,90 TL dir.
PTT, kargo ücreti haricinde KAPIDA TAHSİL İşLEM ÜCRETİ - MAKTU ÜCRETİ - VE HAVALE ÜCRETİ ALIYOR BUNLARDAN HABERİNİZ YOK MU?
DOLAYISIYLA VERDİĞİNİZ ÜCRET KARGO ÜCRETİ-KAPIDA TAHSİL İşLEM ÜCRETİ HAVALE ÜCRETİ VE MAKTU ÜCRETİ OLARAK PTT TARAFINDAN ALINMAKTADIR.
7 LİRANIN BİZİM HESABIMIZA YATMASI GİBİ BİRşEY ASLA SÖZ KONUSU OLAMAZ!
VEZNEYE SORDUM DEMİşSİNİZ FAKAT YALAN SÖYLÜYORSUNUZ, VERDİĞİNİZ RAKAMLAR ZATEN KÜLLİYEN YALAN!

SIRF KARALAMA AMACIYLA YAZI YAZMIşSINIZ, İFTİRA ATMIşSINIZ, BAşKALARININ DA İÇİNE şÜPHE GİRMEMESİ İÇİN MESAJININ BİRÇOK KELİMESİNİ SİLDİM!

POLECAT

Muharrem beyin dedikleri doğru kağıdın üstünde ücret 4.90 lira olarak belirtilmiş fakat ek hizmetler bölümünde ödeme şartlı yazıp: 9 tl lik ücret yazılmıs yani ortada herhangi bir hesap olayı yok. bugün geldi kargom bu dvd ve kelime kartlarının oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. gerçekten cok ilgili bir şekilde yardımcı oldunuz.

Desigual

Huhuu  alkis:)
Kargom yeni elime ulaştı biraz inceleme imkanım oldu ve bayıldım , sanırım aradığım şey tam bu tür birşey.
Kartlarda çok güzel ve kusursuz yapılmış, farklı renklerde olmasıda ayrı bi özelliği.
DVD'yi biraz inceleme zamanım oldu içinde sözlük olmasıda güzelmiş, emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık bu şekil kampanyalarınızı dört gözle bekliyor olacağım :) Karşılıksız bir şey yapıyorsunuz ve bunu çok iyi bir şekilde yapıyorsunuz, süpersiniz Almancax ekibi.

3,14

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 26, 2011, 12:06:40 ÖÖ
Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Pratik için DVD'miz yakında çıkacak, tamamen profesyonel bir teleffuzla harika bir DVD olacak, seslendirmeler Almanya'da uzun yıllar yaşamış Türk öğretmenler tarafından yapılıyor, hem Türkçe hem de Almanca telafuzların yer alacağı, canlı görüntülerin ve kısa filmlerin yer alacağı yeni DVD'miz eşi bulunmaz br nitelikte olacak ve eksiklerinizi tamamlayacak.
Başlangıç aşamasındaki ürünlerimizden sonra çok daha ileri seviyede derslerin yer alacağı bir başka DVD'miz ise büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl sizlerin istifadesine yine ÜCRETSİZ olarak (sadece kargo ücreti karşılığında) sunulacaktır.

--> Merhaba Adminim, bu bahsettiğin DVD çıktı mı? Artık ücretsiz değilmiş, önemli değil. Parayı nereye göndermem lazım? Yurt dışına göndermeye de başladık mı? :)

--> Biraz araştırma sonucu buldum, boştan yere forum kirliliği yapmışım. :-\

bihter0303

almanca kelime kartlarından ve dvd den alabilir miyim? nasıl ulaşacak acaba?

fuk_18

asagidaki adrese tiklayip siparis verebilirsiniz

Alıntı yapılan: bihter0303 - Mart 17, 2015, 07:11:05 ÖSalmanca kelime kartlarından ve dvd den alabilir miyim? nasıl ulaşacak acaba?

Alicelix

SA Arkadaşlar. Ordu ilinde Almanca öğretmeni olarak branş değiştirerek göreve başladım. Fakat elimizde yeterli kaynak olmadığından derslerde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle Almanca dersine ilginin çok fazla olduğunu düşündüğünüzde işin içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkıyor. Sitenizi yeni far ettim ve Ücretsiz Dağıtılan bu seti nasıl temin edebilirim öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşkkürler