almancax 1 Yaşında

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 25, 2007, 06:09:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Türkiye'nin En Geniş İçerikli Almanca Kaynak Sitesi 1 Yaşında

Günümüzde eğitim için yer ve zaman sınırlayıcı olmaktan çıkmış olup, artık insanlar aradıklarına internet ve araçları sayesinde çok çabuk ulaşabiliyor.
Birçok büyük üniversite ve eğitim kurumu uzaktan eğitim ile pek çok programlarını dünyanın her yanındaki insanlara ulaştırmaktadır.
almancax, eğitimde zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırdı, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı kıtalarından pek çok insanı bir araya getirdi, paylaşımın lezzetini tattı, tattırdı; nihayetinde yayın hayatında bir yılını doldurdu.
Bu vesile ile;

Her ne şekilde olursa olsun; almancax'a katkıda bulunan eğitmenlerimize, yöneticilerimize, isimlerini sayamadığımız diğer ekip arkadaşlarımıza, tüm ziyaretçi ve üyelerimize;

gönülden teşekkür ederiz.

www.almancax.com
Türkiye'nin En Kapsamlı Almanca Kaynak Sitesi
Doğru Bilginin Doğru Adresi

yücel

Formumuza Nice Mutlu Yillar

Basta Yöneticilerimiz ve diger arkadaslara bur Formu olusturduklari icin tesekkür ederim

Böyle güzel ve Basarili bir Forma Üye olmaktan cok Mutluyum.

KelebekGibi

Bu Forumda oldugum icin cok mutluyum ve sansliyim. Almanca icerik ve paylasim yönünden gercekten tek Forum burasi bence. InsAllah daha nice yillar güzel paylasimlar yasanir ve Forum dimdik ayakta kalir hep. Emegi gecen herkese tesekkürler. :)

nisanur

yeni yaşınız hayırlı olsun nice yıllar diliyorum ve size çok tesekkür ediyorum Hz. Ali'nin dediği gibi bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum sizin sayenizde bi çok sey öğrendim Allah sizden razı olsun danke sehr

goncagul

Yeni yaşınızı kutluyor;yöneticileri,üyeleri ve ziyaretçileriyle birlikte daha nice yıllara diyorum.Almancax Forumunda yer almak bir ayrıcalık.Hazırlayanlara sonsuz teşekkürler.

melisözge

Nice yaslara hep beraber diyorum.Iyiki  varsiniz gönülden tesekkürler. Böyle bir siteye üye oldugum icin cok mutluyum

EMEGINIZE VE YÜREGINIZE SAGLIK

acelya11

ben almancax in daha cok uzun yillar ayakta duracagina yürekten inaniyorum.cünkü taklitleri olan ama esi ve benzeri olmayan ilkeli bir site.nice yillara.....

aybastili ekrem

Ben de yeni yilinizi kutluyorum sevgili Almancax yöneticileri.Daha nice yillar diliyorum hep beraber! Basarilariniz artarak daim olsun! :-*

tarkan34

ben dün üye oldum siteyi çok beğendim ve ilk yıılınızı kutluyorum..

KADER25

sitenin yeni yilini kutluyorum
arkadaslar bugün üye oldum yardimci olursaniz sevinirim

plejaden

Daha uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle....

İyi varsınız ve siteye emek harcayanlara yürekten teşekkürler.

SCHİSCHT!!!

:D nice nice yıllara arkadaşlar hepberaber :D...umarım birlikte bu almancayı çözeceğiz...
KUTLARIM ALMANCAX AİLESİ BAşARILI BİR İş YAPTIĞINIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ...  :angel:

ceren_33

Bu sitenin hazirlanmasinda emegi gecen herkesin eline ve yüregine saglik....
basarilariniz daim olsun, tabiki bize yardimlariniz da...

::-))

senyor

nice yıllara arkadaslar hepinizin ellerine saglık iyi ki varsınız

meltem14

hersey ıcın tskler onu 1 yasında yakalım ne mutlu bana herkeze cok tskler...

PELSIN

Gercekten cok  ögretici bir site.Bu siteye emek veren arkadaslarin sahsinda özellikle Muharrem beye,nalan hanima,Nazire hanima ve sevgili emektar hocamiz Mikail hocaya cok tesekkür ediyorum. Almancax ile daha uzun yillara diyorum sizinle birlikte ve hep beraber........

SM

Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık daha nice mutlu yıllara