almancax 1 Yaşında

Başlatan MuhaяяeM, Ocak 25, 2007, 06:09:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fırtına

Emeği geçen herkesin emeklerine ve yüreklerine sağlık.Çok öğretici bir site inşAllah daha nice nice yıllar ve paylaşımlar devam eder böyle güzel ve eşin benzeri olmayan bir sitede.Emeği geçen herkese teşekkürler...

gütig

Merhaba arkadaslar, ben de araniza dün katildim. Böylesi egitim amacli yararli bir siteyi bulabildigim ve üyesi oldugum icin kendimi sansli hisediyorum. Almancami ilerletebilmek icin Almancax in bana cok faydali olacagina inaniyorum... Almancax i hazirlayan, emegi gecen tüm yöneticiler ve ögretmenler ellerinize ve emeginize saglik. Iyiki dogdun Almancax, basarili nice yillara.

iborotti

bu sitede bulunmaktam çok memnunum tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. Kolay gelsin !!!

havin

EMEGİ GEÇEN ARKADAşLARA TEşEKÜRLER                                  DAHA NİCE BAşARILAR

blumee

bu siteye yeni üye oldum Goole dan buldum iyiki bulmuşum  tüm emeği geçen yöneticilere öğretmenlere çok tşk ederim...bu siteyi daha önce bulmak isterdim....almanca öğrenmeyi çok istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla

mikail

;D Aramıza hoşgeldin, Sevgili Blumee! Başarılar diliyorum.

erdem_52

ılk yılınızı kutlar ve nıce bu sekılde ayakta kalma umuduyla hepnızın basarısını temennım dılegıyle ıykı varsınız hep yanımızda basarılar ıyı nıce bu sekılde mutlu yıllara

nachtigall

masAllah Allahü teala sayimizi artirsin

3,14

Alıntı yapılan: acelya11 - Şubat 13, 2007, 07:06:15 ÖS
ben almancax in daha cok uzun yillar ayakta duracagina yürekten inaniyorum.cünkü taklitleri olan ama esi ve benzeri olmayan ilkeli bir site.nice yillara.....

--> 5 yıl önce yazılmış bu ileti ne çok şey anlatıyor... :)