ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YASABIR

Bende 7 ocak istanbul Stuttgart daha ses seda yok.gecen hafta sorduk iki hafta icinde gelir demişler

munih

aynen benimde ole.sadexe email olrak gitmis.gelismelerden haberdar edelim birbirimizi

YASABIR

Alıntı yapılan: munih - Ocak 17, 2015, 11:34:54 ÖÖ
aynen benimde ole.sadexe email olrak gitmis.gelismelerden haberdar edelim birbirimizi
edelim iyi olur valla

munih

selam arkadaslar kimselerde gelisme yokmu ? noldu bu vizelere bole tickoff:)

YASABIR

Printerlerda mürekkep bitmiş vize basamiyorlarmis  funny:)

munih

:haha: :haha: funny:) yaril:)

ilkerkaya

Merhaba Benim 07.01.2015 randevum vardı ancak daha cevap gelmedi çoçuk üzerinden aile birleşimi olucak benimde Bekle Bekle sıkıldım artık:)

YASABIR

Alıntı yapılan: ilkerkaya - Ocak 20, 2015, 05:07:55 ÖS
Merhaba Benim 07.01.2015 randevum vardı ancak daha cevap gelmedi çoçuk üzerinden aile birleşimi olucak benimde Bekle Bekle sıkıldım artık:)
hangi konsolosluk dan

ilkerkaya

YASABIR

herhangı bır uyarı yazısı verdılermı?

YASABIR

bende 7 ocak istanbul evlilik uzerıne aile bırlesşimde bulundum

ilkerkaya

Başvuruda bulundugum için sadece ödeme kagıdı verdiler orda 0 yazıyordu zaten baskada bir kagıt vermediler

kara2929

Kardesim bende 12 ocakta alman vatandasi cocuk uzeri  aile birlesimi basvurusunda bulundum sabirsiz bekleyenlerdenimm kardeslerim bizleride haberdar edin gelismelerden

kara2929

Ankara konsoloslugundan

YASABIR

Alıntı yapılan: ilkerkaya - Ocak 20, 2015, 05:36:56 ÖS
Başvuruda bulundugum için sadece ödeme kagıdı verdiler orda 0 yazıyordu zaten baskada bir kagıt vermediler
aynen kimileri dıyor da kagıt verdıler aramanız şartında işlem surecınız uzayabilir felan yazıyormuşda ondan sordum

munih

almanyada eslerini aradimi yabancilar subesini ? evraklari ulasan varmi ?

YASABIR

geçenhafta gorusmeye gıtti 1 hafta olmuştu muracaat edeli..mektubu bekleyin denildi :police: