ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Başlatan YASABIR, Ocak 12, 2015, 05:47:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YASABIR

Bende 7 ocak istanbul Stuttgart daha ses seda yok.gecen hafta sorduk iki hafta icinde gelir demişler

munih

aynen benimde ole.sadexe email olrak gitmis.gelismelerden haberdar edelim birbirimizi

YASABIR

Alıntı yapılan: munih - Ocak 17, 2015, 11:34:54 ÖÖ
aynen benimde ole.sadexe email olrak gitmis.gelismelerden haberdar edelim birbirimizi
edelim iyi olur valla

munih

selam arkadaslar kimselerde gelisme yokmu ? noldu bu vizelere bole tickoff:)

YASABIR

Printerlerda mürekkep bitmiş vize basamiyorlarmis  funny:)

ilkerkaya

Merhaba Benim 07.01.2015 randevum vardı ancak daha cevap gelmedi çoçuk üzerinden aile birleşimi olucak benimde Bekle Bekle sıkıldım artık:)

YASABIR

Alıntı yapılan: ilkerkaya - Ocak 20, 2015, 05:07:55 ÖS
Merhaba Benim 07.01.2015 randevum vardı ancak daha cevap gelmedi çoçuk üzerinden aile birleşimi olucak benimde Bekle Bekle sıkıldım artık:)
hangi konsolosluk dan

YASABIR

YASABIR

bende 7 ocak istanbul evlilik uzerıne aile bırlesşimde bulundum

ilkerkaya

Başvuruda bulundugum için sadece ödeme kagıdı verdiler orda 0 yazıyordu zaten baskada bir kagıt vermediler

kara2929

Kardesim bende 12 ocakta alman vatandasi cocuk uzeri  aile birlesimi basvurusunda bulundum sabirsiz bekleyenlerdenimm kardeslerim bizleride haberdar edin gelismelerden

kara2929

YASABIR

Alıntı yapılan: ilkerkaya - Ocak 20, 2015, 05:36:56 ÖS
Başvuruda bulundugum için sadece ödeme kagıdı verdiler orda 0 yazıyordu zaten baskada bir kagıt vermediler
aynen kimileri dıyor da kagıt verdıler aramanız şartında işlem surecınız uzayabilir felan yazıyormuşda ondan sordum

munih

almanyada eslerini aradimi yabancilar subesini ? evraklari ulasan varmi ?

YASABIR

geçenhafta gorusmeye gıtti 1 hafta olmuştu muracaat edeli..mektubu bekleyin denildi :police: