aile birleşimi acill

Başlatan xxsamsunxx, Kasım 22, 2015, 02:15:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xxsamsunxx

Kardes ne dalgası mec,bur yollamam gerekiyodu sonucu kagıt imzaladım

Erselo

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 15, 2015, 11:24:46 ÖÖ

size tavsiyem bir an önce bir kursa kayıt olun  yada kendiniz evde yeniden sınava hazırlanın. Çünkü sizin vize süreciniz başlamadan sertifikanız olmadığı için sona erecektir. ( Bir ihtimal eğer üniversite mezunu iseniz eşiniz bağlı bulunduğu yabancılar şubesine sertifikanın gerekli olup olmadığını sorabilir.Bazı yabancılar şubesi üniversite mezunları için muaf tutabiliyor.)

fuk_18

ya bizle dalga geciyorsun, yada konsoloslukla su konuyu dogru duzgun anlatmiyorsunda kaldigin belgeyi neden yolladin onun mantigini kimse anlamadi amac a1 gecmek kalipda yollamak degilki

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 15, 2015, 11:24:46 ÖÖ

xxsamsunxx

Yolladım Işte Ne bilim istendi bi şans dedik bakalım Allah büyük bilmiyorum.

erddinc

Alıntı yapılan: xxsamsunxx - Aralık 15, 2015, 11:22:19 ÖS
Yolladım Işte Ne bilim istendi bi şans dedik bakalım Allah büyük bilmiyorum.

Bunun şansla ilgisi yok en başından beri sana söyledik elimizden gelince yardımcı olamaya çalıştık. Senden zorunlu evraklar istiyor sen şansa bırakıyon. Allah büyük diyon. Sen kendi üstüne düşeni yapmadığın sürece olmaz zaten.
Arkadaşlar senle dalga geçmiyor, resmi bir kurum senden zorunlu evrak istiyor sen onlara geçemediğin olumsuz kağıdı veriyorsun.

Sana bak hale tavsiyeler veriyor arkadaşlar kursa yazıl yada kendin çalış.

xxsamsunxx

Yok KARDEş anlamadınız ya Hayırlısı olsun bakcaz sonuca

xxsamsunxx

Ben aile birleşimi vizesini hala beklemekteyim ben aynı zamanda iş adamıyım burda bununla gitme ihtimalim nasıl olur nasıl yapabilirm?

erddinc

xxsamsunxx

Red geldi....Ama şimdi orda kına var 23.04 De ben 1 haftada olsa ona yetişebilirmiyim

erddinc

Bak sana 29 aralıkta yazmışım hemen senin yazının üstünde Red gelecek Bilgin olsun diye .
Burda ki herkesim amacı bu yoldan geçmiş kişiler geçeceklere yardımcı olmak.
Turistik vize başvurabilirsiniz . Onun içinde bir çok şart var sigortalı çalışan davetiye vb. Banka hesap hareketleri gibi idata sitesinde turistik vize bölümünden bakabilirsiniz...

xxsamsunxx

Arkadaşlar 47 almışım b7 sınavdan da nasıl yapabilirim.başka çare yokmu vize kalkacak diyorlar o nasıl oluyor acaba??

erddinc

Vize kalkmıyor öyle bir şeyin olması şu durumda imkansız bahsedilen aile birleşimi değil zaten turistik vize ve o da hemen olacak bir durum değil . Büyük ihtimalle de olmayacak siz toplamda kaç kere sınava girdiniz?

erddinc

Birde b7 sınava derken A1 den mi bahsediyorsunuz ?

fuk_18

sanirim a1 demek istedi ve anlamadigim vizenin kalkmasi ne alaka aile birlesimi ile

Alıntı yapılan: erddinc - Nisan 17, 2016, 01:26:25 ÖS
Birde b7 sınava derken A1 den mi bahsediyorsunuz ?

erddinc

Erselo

Arkadaş paraya kıyıp bi kursa kayıt olsan şimdiye kadar vizen çıkmıştı bile. Sana 20 günde lazım olan Almancayı öğretirlerdi bile.Sana 4 ay önce kaç kişi yardımcı olmaya çalıştı. Herkes ayni yollardan geçti. Eğer farklı bir yolsa aradığın yok maalesef.  Ha eğer bir sene ben Almanca öğrenmeye çalıştım öğrenemedim dersen( demekle olmuyor kanıtlaman gerek belgelerle.) Yada eşin çocuk doğuracak çocuk üzerinden başvuru yapacaksın. Tabi bunlar işin kolay yolu en az bır yıl dişini sıkıp oturup beklersen.

xxsamsunxx

Kardeş parayla alakası yok ben zaten kayıt oldum şuanda hala devam gidiyorum ama olmadı devam bakalım ben sadece bu vize haberi hakkında da bilgi almak istedim