Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Peki 6 kasim 2002 size neyi hatirlatiyor.Unutmus olmaniz imkansiz arkadaslar..?
size kücük bir ip ucu : 6 ve 0
bulabildiniz mi?

QUELLE35

20.45 ler bize hiçbişey yapamaz evelAllah burdayım jentzsch merak etme fenerbahçeli arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz

jentzsch

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 16, 2008, 10:11:04 ÖS
20.45 ler bize hiçbişey yapamaz evelAllah burdayım jentzsch merak etme fenerbahçeli arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz
Merak etme QUELLE 35,bu sene sampiyonlar liginde bir final oynayalim,olursa su kupayi da alalim.bu galatasarayli arkadaslarin cenesini sonsuza kadar kapatacagiz..

gütig

Fenerbahce Türkiye kupasini en son ne zaman almisti Jentzsch ???  ;D Ceyrek yüzyil önce miydi neydi ???   ;D ;D ;D

lehrerinx

timur tam yardımcılık teklifini kabul edecektimki fenerli oldugunu farkettim koyu cimbomlu olarak bu teklif suya yattı gibi geliyor :) birde ek olarak kupayı almak ve cimbomu susturmak hayalleri  cok zorr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sadece hayallll :) ;D avrupa fenere göre değil

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 10:14:32 ÖS
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 16, 2008, 10:11:04 ÖS
Merak etme QUELLE 35,bu sene sampiyonlar liginde bir final oynayalim,olursa su kupayi da alalim.bu galatasarayli arkadaslarin cenesini sonsuza kadar kapatacagiz..

Sanirim siz bu gidisle Türkiye kupasini sonsuza dek alamayacaksiniz ve biz Galatasaraylilarin cenesi de dogal olarak sonsuza dek susmayacak  ;D

jentzsch

Hangi birinizi alinti yapacagimi saisirdim.Ne diyeyim..? Allah fenerli arkadaslara sabir versin(gs lilerin cenesinden) Amin!

lehrerinx

hehehehehe  timur alıntıyla ugrasma  işin cok zor bence bu konuyu kapatmaya calıs :)
neyse ben biras ara vereyim sonra görüşürüz arkadaşlar

gütig

Alıntı yapılan: lehrerinx - Şubat 16, 2008, 10:25:45 ÖS
timur tam yardımcılık teklifini kabul edecektimki fenerli oldugunu farkettim koyu cimbomlu olarak bu teklif suya yattı gibi geliyor :) birde ek olarak kupayı almak ve cimbomu susturmak hayalleri  cok zorr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sadece hayallll :) ;D avrupa fenere göre değil

Aramiza hosgeldin lehrerinx. Canim bunlar Türkiye kupasini bile alamiyolar artik. Avrupa kupasini nasil alcaklar  ;D ;D ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 10:28:18 ÖS
Hangi birinizi alinti yapacagimi saisirdim.Ne diyeyim..? Allah fenerli arkadaslara sabir versin(gs lilerin cenesinden) Amin!

Yaaa gördünmü, sana kim dedi astroloji konusuna darbe vur diye...Bak burclarin özelliklerini ögrenmen yararli olur hem...Boga burcunun inadini da biraz ögrenseydin, darbe felan yapmazdin kesin  ;D ;D

jentzsch

UYARI:Futbol konusu jentzsch tarafindan kapatilmistir.

jentzsch

Gütig kardes,akrep burcunu okumani tavsiye ediyorum.Orda yaziyormuydu hatirlamiyorum ama cok kinci olduklari söylenir >:(

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 10:39:18 ÖS
UYARI:Futbol konusu jentzsch tarafindan kapatilmistir.

Bu demek oluyor ki darbeye son verdin... Olmaaaaz öyle kolay kolay bitmez...Daha yargilanman lazim. Bu isler böyle.. Yargilama isini de esma abla`ya birakiyorum artik. O senin hakkindan gelir  ;D Ben biraz kiyimsizimdir ceza felan veremem...

Bak gördünmü Jentzsch kardes. Ben kiyimsizim diyorum, sense kinciyim diyorsun. Ama olmazki, kardes kardese kin tutmazki  ;D...

jentzsch

Darbeye son vermedim.Yeni bir darbeye kadar yönetimi ele gecirdim.Sadece futbol konusu kapatildi.
Kimse kimseye kin tutmamali tabiki ama burcum oyle diyor ben ne yapayim..Bende kiyimsizimdir ya (kiyimsiz:kiyamamaktan mi geliyor? kimseye kiyamayan gibi..?)  :)

gütig

;D Ya evet, kiyimsiz derken kiyamamaktan bahsetmistim, Neyse.. sen anlamissin ya ona bak. :)

hmm...demek darbeye son vermedin. Ama bak kimse sana destek vermiyor. Yalniz kaldin. Tek basina darbe mi olur  ;D... Neyse.. sen kendi kendine darbecilik oyna o zaman  ;D ;D Benim birazdan gidiyorum...

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 16, 2008, 11:25:27 ÖS
;D Ya evet, kiyimsiz derken kiyamamaktan bahsetmistim, Neyse.. sen anlamissin ya ona bak. :)

hmm...demek darbeye son vermedin. Ama bak kimse sana destek vermiyor. Yalniz kaldin. Tek basina darbe mi olur  ;D... Neyse.. sen kendi kendine darbecilik oyna o zaman  ;D ;D Benim birazdan gidiyorum...
''Sen kendi kendine darbecilik oyna o zaman'' Vay bee :-\ Ciddiye alinmamak bu olsa gerek..

QUELLE35

HEEYTTT!!! ne oluyor burda fenerlilere laf söyletmem en büyük FENERBAHÇE ötesi yok

jentzsch ne biçim darbe bu hala konuşuyorlar ;D ;D